Några enkla tips för att göra dina paket mycket roligare

2013-12-08 av Christoffer
Några enkla tips för att göra dina paket mycket roligare

Än kanske du inte har köpt klart alla dina julklappar men jag vill ändå tipsa som några mycket enkla sätt att göra dina paket mycket roligare. Det handlar inte om att göra några Nobelpris-vinnande inslagningar utan några enkla och snabba knep som vem som helst kan göra. Allt du behöver är lite överblivet julpyssel.  Så, om ni har som tradition att slå in och lacka paket dagen innan julafton, se då till att köpa julpysslet redan nu så att ni kan piffa upp paketen lite extra.

paketinslagning med glitter Klipp ut ett hjärta och klistra en överbliven del av luciaglittret kring hjärtat.

guldsnöre En annorlunda insnörning är allt som behövs för att göra ett vanligt paket lite finare.

Ett litet guldsnöre En överbliven guldtråd från det föregående paketet blir ett fint, klassiskt paket som passar bra mot ljust omslagningspapper.

tomte på paket Ytterligare lite julpyssel som blivit över blir en jättefin prydnad till barnbarnen. Allt som behövs är en flörtkula, lite tyg och lim.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.