Köp julklappar med tips från butikernas julkalendrar

2019-12-02 av Christoffer
Julklappar med rabatter 2019 från butikernas julkalendrar

Igår var det inte bara slut på Black Week utan även början på en mycket populär företeelse: Butikernas Julkalendrar. Varje dag i december har vissa e-handlare en "Dagens lucka" där man har en produkt rabatterat till ett kraftigt nedsatt pris. Erbjudandet är bara tillgängligt under just denna dag och är (därmed) också ofta väldigt bra - ofta 30-50% rabatt.

En stor fördel, utom dealen man gör, är att man får en, och bara en, julklapp att ta hänsyn till just denna dag. Det gör det lättare att välja utifrån det enorma utbudet av julklappar!

Presenttips.se har i år igen sammanställt en lista med snudd på alla e-handlares julkalendrar med rabatter. Här kan du varje dag gå in och besöka respektive butiks webbsida och se vad de erbjuder just denna dag! Bokmärk sidan och hoppas du hittar bra julklappar till en riktig deal!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.