Julkalender med en massa bra erbjudanden på julklappar

2012-12-01 av Christoffer
Julkalender med en massa bra erbjudanden på julklappar

Idag startar vi upp en julkalender med erbjudanden. Varje dag fram till julafton kommer en ny lucka att kunna öppnas med ett nytt julklappserbjudande. Varje erbjudande kommer att vara en kraftig rabatt på en specifikt utvald julklapp eller en rabattkod som ger en rabatt på en hel butik som passar bra för julklappar.

Även CoolStuff startar idag en liknande julkalender med erbjudanden. Där är, självklart, alla julklappserbjudanden från just CoolStuff.se. De flesta erbjudanden är kraftigt tidsbegränsade, i vissa fall bara 1-2 dagar så se till att kolla in kalendern varje dag så att du inte missar något! Det enda negativa är att det inte finns någon choklad man kan ladda ned :)


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.