Jul på Presenttips.se

2016-12-04 av Christoffer
Jul på Presenttips.se

Julhandeln är i full gång både i shoppingcentrumen och på nätet. Det handlas julklappar, kokas glögg och julborden med kollegorna avlöser varandra. Även här på Presenttips.se är det förstås fullt upp med julstök. Det är enormt många som besöker sajten och i lördags hade vi dessutom besökarrekord - och då har ändå sajten funnits i 12 år! Det är förstås jätteroligt och motiverar till ännu hårdare jobb med att lägga in nya presenter och hitta på relevanta kategorier.

Det som händer här i jul på Presenttips.se som du bör hålla ett extra öga på är:

  • Våra julklappstips - Här samlar vi de mest populära julklapparna till alla du kan tänkas behöva köpa julklapp till.
  • Sveriges största databas över julmarknader - Med över 700 julmarknader över hela Sverige kan du hitta julmarknader på din ort där du kan köpa julklappar och ladda julmys.
  • (referens saknas) - Många butiker har en julkalender/adventskalender i sin butik där man varje dag har ett riktigt bra erbjudande på en produkt, oftast bara i 24 timmar. Här listar vi massor av olika julkalendrar.
  • Jultraditioner - Som vi skrev om häromdagen firar man jul på olika sätt över hela världen. Vill du ha lite inspiration till ditt eget julfirande eller bara är nyfiken på hur man firar jul i Ghana så titta in här.
  • Julbloggar - Det finns massor av julbloggar på nätet. Personer som skriver om allt julrelaterat som tex julmat, julklappar, julpynt mm. Detta är en riktigt bra inspirationskälla för ditt eget julfirande. Kolla in deras senast inlägg här.
  • Rimstuga - Har du svårt att komma på ett bra rim till din julklapp. Få hjälp här!
  • Årets Julklapp 2016 - Likt, HUI som Årets Julklapp varje år (i år blev det VR-glasögon), gör vi det även här på Presenttips.se. Håll utkik här för vilket som blir Årets Julklapp 2016!

Om det är något du saknar i jul- eller julklappsväg så skriv gärna en kommentar om det nedan.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.