Ge bort tid till småbarnsföräldrar och få en bonuspresent

2013-04-07 av Christoffer
Ge bort tid till småbarnsföräldrar och få en bonuspresent
Foto: photostock / freedigitalphotos.net

Visst vill kanske småbarnsföräldrar ha prylar som alla andra men med bedårande treåriga vandaler hemma så blir det helt enkelt lite svårt att hålla saker och ting i samma skick. Ett vanligare problem är dock att få ihop allt vad jobb, hämtning från dagis, komma på bra mat att laga, handla maten, laga den, träna, slappna av och kanske däremellan även umgås! Du kanske inte kan träna åt småbarnsfamiljerna men något du kan hjälpa dem med är att frigöra tid som går åt till att komma på bra recept och handla maten.

Du känner säkert till att det finns tjänster som erbjuder veckomenyer som kommer tillsammans med råvaror? Dessa så kallade matkassar är mer än bara en kasse mat med recept. Det är en kasse tid. En kasse "hinna med att prata om vad som hände i skolan". En kasse "kom hit ut på altanen och njut lite av solen, älskling, innan middagen".  De stunder som helt enkelt gör livet men som så ofta får på foten av praktiska saker, som att stå i kön på ICA.

Just nu har Matkomfort (som erbjuder dessa matkassar) en kampanj där man får en bonuspresent om man provar på matkasse i två veckor, vilket är en ganska lagom period för en present.

Man får, som bonuspresent, välja en av följande:

  • Rabatt på valfri Matkomfortprodukt under dina fyra första veckor, värde 400 kr
  • Hotellövernattning på slott eller herrgård, värde 800-1200 kr. Du betalar för frukost och middag.
  • 6 st Lempi-glas från IIttala, värde 450 kr

...om man använder rabattkoden "bra mat snabbt".

Sammanfattningsvis:

  • Vad: Få någon  av ovanstående bonuspresenter vid beställning av minst två veckor matkasse.
  • Rabattkod: bra mat snabbt
  • Sista datum: 30:e juni 2013
  • Var: Matkomfort.se


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.