Ett nytt sätt att leta presenter på Presenttips.se

2019-10-02 av Christoffer
Hitta presenter och julklappar baserat på presentkategori

Presenttips.se bygger till stor del på att man ska försöka ge presenter baserat på personen man ska ge presenten till. Det vill säga, de bästa presenterna hittar man när man först funderar kring vad personen har för personlighet, tycker om, avskyr, vill göra mer av osv och sen hittar en matchande present till det. Ibland är det dock svårt och därför har jag nu gjort en helt ny kategorisering av presentprodukter baserat på produkterna i sig.

Denna nya kategorisering är lite som att gå runt i en shoppinggalleria och besöka en blombutik, en leksaksbutik, ett par klädesbutiker osv och titta runt i största allmänhet. Du kan i varje kategori hitta underkategorier, sätt ett maxpris och välja sortering för att hitta rätt produkt.

Hoppas att ni gillar den!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.