Databas med ALLA julfilmer på nätet

2019-11-13 av Christoffer
Nu släpps en databas med ALLA julfilmer på nätet

Nu börjar julsäsongen sakta men säkert komma igång. Det är många som planerar för sina julmarknader, många som börjat köpa juldekorationer och julklappar och snart som kommer suget att titta på julfilmer för att ladda julstämning! Vissa har gamla klassiker på DVD som man plockar fram varje jul och tittar på, andra förlitar sig på TV-utbudet av filmer medan de flesta nuförtiden använder någon av alla strömningstjänster som finns för film, som tex Netflix, Viaplay, C More, Google Play, SF Anytime mfl.

Nu har vi gjort en STOR sammanställning av alla julfilmer som finns att strömma på nätet från dessa sajter med över 150 julfilmer. Ja, det är verkligen alla, och var man kan se dem billigast. Är du tex sugen på att kolla på Ensam Hemma så kan du i databasen se var du hittar den billigast. Du kan också få inspiration, tips och förslag på julfilmer i alla olika kategorier som tex:

Databasen bygger alltså på de julfilmerna som kan strömmas. Utöver det finns andra julfilmer som kan köpas som DVD eller som inte längre är enkelt tillgängliga. Om det är någon julfilm du saknar här så skriv det i kommentarsfältet här så ska jag leta upp den!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.