9 presenter som kommer få din systers hud och ansikte gladast i världen

2015-03-10 av Christoffer
9 hudvårdstips som fortsätter hålla din syster vacker

Systrar - oavsett om de är yngre eller äldre, jobbiga eller beskyddande - så älskar vi dem exakt för de personer de är. Självklart vill vi att våra systrar ska fortsätta vara lika vackra och fina på utsidan som de är på insidan, så här kommer en liten hjälp på traven. Presenter till syrran har aldrig varit lättare att få tag på

Gucci Lotion

1. Luxuös lotion

Alla vet vad Gucci är, oavsett om det finns ett intresse för märkesvaror eller inte. Det är ett märke som andas lyx och glamour och det finns få personer som inte uppskattar just det. Att slå till på en parfym känns uttjatat, så välj istället en lyxig kroppslotion - doftsatt med en av Guccis populära parfymer. Återfuktning och god doft måste ju vara de två bästa flugorna att slå i en smäll.

490 kr hos Nelly.com

Buybutton obsolete

Fatgirl Kit mot celluliter

2. Slimmande kit

I dagens stressiga vardagsliv finns det inte alltid tid att spendera timmar på gymmet eller pengar till ekologiska och nyttiga varor. Det leder ofta till att kroppen inte riktigt ser ut som vi kanske önskar, vilket din syster kanske klagat på ibland? Som tur är finns det lite fusk att tillgå. Detta Fatgirl Treatment Kit från Bliss innehåller alla produkter som behövs för att tighta till huden och minska celluliter. Användes med siktet inställt på sommaren och bikinisäsongen.

42 USD hos drugstore.com

Batteridriven hudrengörare: Forea Luna

3. Sofistikerad ansiktsrengöring

Ansiktsvårdsprodukter finns det gott om där ute. Med sina löften om renare, friskare, yngre och mjukare hy väller de in som en våg i alla butiker som har någon form av hudvårdsavdelning. Att byta ansiktsvård stup i kvarten, för att testa det nyaste, är inte bra för huden - som måste få tid att vänja sig. Men för att ändå få till det bästa resultatet som möjligt är finns nu Foreo Luna. Den är en vibrerande ansiktsborste i silikon som stimulerar hyn till cellförnyelse och öppning av porer. Det bästa är att Foreo Luna kan användas med dina favoritprodukter, oavsett märke.

1498 kr hos Lyko

Sminkservetter

4. Snabb sminkborttagning

Att stå och böka runt i badrummet med ett flertal produkter varje kväll innan läggdags är knappast någon dröm. Men efter en hel dag med smink och andra påfrestningar på hyn är det väldigt viktigt att rengöra ansiktet på kvällen. Att ta bort smink kan nu inte gå snabbare och lättare. Med sminkborttagningsservetterna från Eyeko blir ansiktet rent på några sekunder. Dessutom är de så smart förpackade att de kan tas med i väskan till exempelvis på campingturer och festivaler.

Rodial Dragons blood Antirynk-kit

5. Mystisk ansiktskräm

Överallt på skönhetsavdelningarna svämmar hyllor över av ansiktskrämer som alla ser lite likadana ut. Ord som ”fresh”, ”anti-age” och ”firming” finns att läsa precis överallt. Nu slår Rodial hål på bubblan av tråkiga namn. Med sin produkt Dragon’s Blood sculpting gel konkurrerar den nästan direkt ut de flesta andra liknande produkterna på marknaden. Hur coolt är det inte att smeta ”drakblod” i ansiktet och på så vis strama till och lyfta där det behövs?

Vitamintillskott som stärker naglarna

6. Skönhet inifrån

Det svenska klimatet är inte det bästa möjliga för våra kroppar. Hår, naglar och hy tar mycket stryk i det torra och kalla vädret. Eftersom det inte direkt är en mardröm att ha tjockt, glansigt hår, starka naglar - som gör sig värdiga att måla - och pigg hy, finns det nu speciella vitamintabletter från Evelle. De här tabletterna håller verkligen uttrycket ”du blir vad du äter” nära hjärtat.

Strumpor som ger fotbehandling

7. Unga fötter

Fötterna är nog den del på våra kroppar som får stå ut med absolut mest. Dessa små stackare ska bära oss genom livet på olika underlag varje dag. Självklart är detta slitsamt. Men nu finns en snabb och effektiv metod att ge lite tillbaka till de gamla trotjänarna. Med Babyfoot Foot Spa får fossingarna en intensivbehandling som lämnar dem mjuka, fina och redo för nya äventyr!

239 kr hos Lyko

Strumpor som ger fotbehandling

8. Vårdande strumpor

Det är inte alltid det finns tid att sätta sig ner för en pedikyr, oavsett om det gäller en salongstid eller pyssel hemma i badrummet. Det smartaste skulle ju vara om det gick att behandla och ta hand om sina fötter och samtidigt kunna springa runt och göra andra viktiga saker. Med dagens uppfinningar är detta nu möjligt. Hur bra låter det inte att dra på sig ett par sockor, springa runt i dem en stund och sedan ha felfria och mjuka fötter? Matrisse Exfoliating Socks är en toppenpresent till den systern som inte riktigt har tid att lägga en timme eller två på helhjärtat omhändertagande av sina fötter.

239 kr hos Lyko

Decleor Anti-Ageing rese-hudvårdsset

9. Bländande ansiktsserie

Att kunna ge bort en present helt i guld låter väl inte som världens sämsta grej direkt. Om guldet dessutom kan användas på ett sätt som hjälper och vårdar hyn blir ju saken ännu bättre (eller ännu mindre dåligt för att fortsätta vara ironisk). Decléors Global Anti-Agening Skincare Gift Set är den guldiga gåvan du alltid letat efter. Innehållandes en anti-age-creme, ett oljekoncentrat, en gel-creme och en kroppscreme från detta lyxiga märke, kommer denna present bli en av de absolut mest uppskattade.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.