9 perfekta presenter till dina nyinflyttade vänner

2015-03-24 av Christoffer
9 housewarming gifts till dina vänner som precis flyttat

Att flytta ut och in i nya lägenheter och hus är en del av livsprocessen. Kanske är det så att hyran blivit för dyr, att familjen expanderat eller att drömlägenheten precis kommit ut på marknaden. När vänner och bekanta flyttar in till nytt är det alltid spännande att bli ditbjuden första gången. Men just detta första möte med den nya bostaden kräver lite av dig som gäst, nämligen en liten housewarming gift. Dessa små gåvor är till för att önska lycka till i det nya hemmet och kan dessutom vara väldigt praktiska för hemägaren. Här följer en lista på 10 presenter som du kan ge bort till vännen som precis flyttat.

Övervakningskameraatrapp

1. Slipp vara rädd

Det ska inte behöva vara läskigt att bo i hus eller på nedre plan i lägenhetsbyggnader. Tråkigt nog så inträffar inbrott lite då och då. För att undvika att just ditt hem ska bli drabbat och för att se till att alla dina saker finns kvar när du kommer hem från jobbet eller semestern så är det läge att införskaffa en övervakningskamera. Eftersom dessa har en tendens att vara väldigt dyra, finns nu istället denna fejk-variant. Ser det ut som en övervakningskamera så är det en övervakningskamera, eller hur? Montera denna attrapp där den behövs och skräm iväg alla potentiella inbrottstjuvar. Perfekt att ge bort till ängsliga vänner.

279 kr hos Clas Ohlson

Buybutton obsolete

Universell burköppnare

2. För både grytan och ölen

Konservburkar är något som vi kämpat med i många år. Att på ett smidigt sätt lyckas öppna dem kan ibland verka som en total omöjlighet. Men så behöver det inte vara längre. Med denna praktiska konservöppnare kommer allt gå som en dans. Det enda som krävs är att du pressar ner den mot burken och vrider på handtaget. På några sekunder har du en öppnad burk med ett perfekt snitt. För att fira kan du använda den inbyggda kapsylöppnaren för din öl. Ett smidigt universalverktyg för kökets alla viktiga moment.

Luftrenare med snygg design

3. Frisk luft året runt

Att komma hem, ta ett djupt andetag och känna hur fräsch luften som dras ner i dina lungor är, borde vara garanterat för alla. Med luftrenaren Viktor kan du få uppleva den känslan varje dag. Viktor hjälper till att rensa luften i ditt hem från små partiklar som damm och pollen och dessutom tar den även hand om odörer och matos. Inte nog med det så är Viktor designad så att den smälter in i ditt hem som en snygg inredningsdetalj. En både snygg och praktisk gåva att ge bort!

Väckarklocka med propeller

4. Var aldrig sen igen

Att tvingas gå upp och lämna sängens perfekta värme, mjukhet och inbjudande fluff varje morgon är något de flesta av oss har stora problem med. Alarm ställs och ignoreras. Att snooza har blivit en självklar del av morgonrutinen, men detta kan bli farligt. Inte sällan slutar det med att vi dyker upp försent till jobbet eller skolan. Nu är dock denna tid förbi. Så fort larmet på denna väckarklocka går flyger en propeller iväg. Propellern måste hittas och fästas ovanpå klockan för att larmet ska tystna. En ultimat present till dina sjusovare till vänner.

189 kr hos CDon

TV Media Player

5. Musik, bilder och filmer när du vill

Det finns många sätt att personifiera sitt hem på. Alla inredningsdetaljer som böcker, bilder och liknande säger en hel del om vem du är som person. Även musiken du lyssnar på och filmerna du tittar på. Nu kan du samla alla mediala inredningsdetaljer på ett ställe och nå dem på ett smidigt sätt när du än vill. Denna Media Player kan lagra både musik, film och bilder som du enkelt får tillgång till genom ett knapptryck. En stilren och praktisk present att ge bort till dina teknikintresserade vänner.

Eldlykta i glas

6. Snygg myshöjare

Under den kalla och mörka delen av året förbrukas enormt mycket ljus, vilket är väldigt förståeligt. Det värmer, skapar stämning och gör det kalla vädret lite lättare att leva med. Levande ljus är alltid en väldigt trevlig detalj och med denna ljuslykta kan det även bli en väldigt stilig detalj. Med sin stilrena och väldigt enkla design gör sig denna lykta sig fin både inomhus och utomhus. Den levereras med fina prydnadsstenar och har även två olika användningssätt: ljus eller bränsle. Oavsett var du väljer att ställa den så kommer den skapa en vacker stämning i ditt hem.

Eltandborste med melodislinga

7. Blända alla med ditt leende

Det finns få saker här i världen som slår ett riktigt bländande leende. Många kanske tror att det krävs dyra tandläkarbesök och intensiva blekningar för att få till detta, men så är inte fallet. Genom att ta hand om sina tänder med rätt verktyg kan du åstadkomma ett vackert leende hemma i badrummet. Oral B Pro 6000 har tagit munhygien till en helt ny nivå. Med fyra olika borsthuvuden som alla uppfyller en unik funktion kommer din mun kännas renare och finare än någonsin. Så borsta på och blända världen med ditt vackra leende!

2290 kr hos Halens

Dörrstopp i naturstil

8. Håll dina dörrar öppna

Det kommer en period i våra liv som husägare när det är dags att låta dörren stå öppen. Oftast sker denna period under sommarmånaderna när det är som varmast. Att låta dörrarna stå öppna och låta den härliga sommarbrisen dra igenom är något de flesta inte direkt säger nej till. Men det finns ett problem i denna fina ekvation: korsdrag. Dörrar som står och smäller är inte roligt för någon och därför bör ett dörrstop användas. Detta söta dörrstop i form av en mus kommer inte bara hjälpa till att hålla dörren öppen, den kommer också göra en söt detalj i ditt hem.

Kaffebryggare

9. Starta dagen på rätt sida

Alltför många fungerar inte ordentligt förrän de druckit dagens första kopp kaffe. Men att behöva gå upp några minuter tidigare varje morgon för att fixa och dona med en kaffebryggare kan ju ibland kännas lite sådär. De dyrbara minuterna spenderas ju hellre med huvudet på kudden. Nu behöver detta inte längre vara ett problem. Vad sägs om att varje morgon vakna till doften av helt nybryggt kaffe? Denna smarta kaffebryggare med timer och justerbar starttid kommer hjälpa till att göra dina morgnar så bra som möjligt. Den har även en aromfunktion så du kan få ditt kaffe precis som du vill ha det.

561 kr hos CDon


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.