9 mjuka och goda gåvor som alla har en sak gemensamt: de är söta

2015-02-09 av Christoffer
9 mjuka och goda presenter till Alla hjärtans dag

Det sägs ju att kärleken går genom magen och så sant som det är sagt finns det få saker som värmer lika mycket som ett gott mål mat eller en liten chokladbit. Men samtidigt räcker ju det ätbara endast för ett ögonblick, vilket kan vara lite tråkigt. Något som består länge är istället fluffiga och kramgoa gosedjur som kan kramas i många år. Så om en vill visa sin kärlek, vad är bästa valet? God mat eller härliga gosedjur? För att hjälpa till med detta tuffa beslut har vi listat nio presenter som går under just dessa två kategorier. Du kommer definitivt lyckas hitta den perfekta presenten till din partner här!

Love you Röd

1. Till din prins eller prinsessa

Marängtårta, gräddtårta och Schwarzwaldstårta. Möjligheterna är minst sagt många när det kommer till detta smaskiga bakverk. Men det finns en tårta som är lite bättre än alla andra. En kunglig tårta som uppskattas av alla oavsett ålder och tillfälle. Självklart är det prinsesstårtan som är det ultimata valet. Detta har konditorerna tagit fast på och nu tagit fram en helt unik prinsesstårta med kärleksmotiv. En perfekt dessert till Alla hjärtans dag. Denna tårta är prydd av röd marsipan och dekorerad med ett stort tryck i kärlekens tecken. I ett stort hjärta på ovansidan står texten ”Love you”. Denna tårta kommer garanterat få din kärlek att träda fram väldigt tydligt. Och dessutom är den extremt god också!

465 kr hos Skicka tårta

Buybutton obsolete

Liten nalle som älskar dig

2. En kramgo älskling

Ibland kan det vara svårt att uttrycka sina känslor på ett bra sätt. När sådana tillfällen kommer upp kan det vara skönt att ta hjälp av en liten och pålitlig vän. En vän som dessutom kommer göra din käresta väldigt glad en lång tid framöver. Denna lilla nalle från Me and you är just den vännen du letar efter. Nallen sitter och ser söt ut, samtidigt som den håller i ett stort rött hjärta med texten ”I love you” på. Tydligare än så kan det inte bli. När du gett bort nallen kommer din älskling kunna krama på den ett bra tag framöver och för alltid tänka på dig så fort det sker.

Bashful Blossom med chokladhjärtan

3. Två sorters söthet

Ännu är det långt till påsk, men det betyder inte att hararna slutat jobba. Nej, nu siktar de in sig på Alla hjärtans dag istället. Denna lilla söta hare kommer med kärleksfulla och goda presenter till din kärlek. Haren håller i ett hjärta med fint motiv och kan med fördel pryda bokhyllan hemma. Dessutom levereras den tillsammans med ett paket härliga chokladhjärtan med 50% kakaohalt. Dessa hjärtan bara väntar på att få smälta i munnen på dig och din partner. Det följer även med tre väldigt speciella chokladpraliner på 14 gram styck som går i smakerna hasselnöt, mjölkchoklad och skogsbär. En riktig njutningsfest!

Nalle med hjärtberlock, choklad och miniatyrer

4. Kärlek i miniformat

Kärlek behöver inte handla om stora och extravaganta gester och gåvor. Det räcker bra med även små kärleksbevis. Nallen Oliver är ett väldigt bra exempel på just en liten kärleksgåva som kommer bestå länge och verkligen visa din kärlek just hur mycket du verkligen älskar denne. Oliver kommer med ett litet kuvert prytt med ett vackert silverhjärta, en berlock i form av ett hjärta och en bricka med texten ”Mitt hjärta” på samt tre röda rosor och en fin chokladpralin från Bernardi med smak av hasselnöt. Oliver är en liten gåva som tar med sig andra små gåvor. Kärleken kan kännas på långa vägar så låt Oliver hjälpa till att koncentrera den till just din älskling.

Älskar Dig - Belgisk chokladtryffel

5. När kärleken behöver extra sötma

Det finns få personer i denna värld som inte uppskattar en riktigt god chokladbit av riktigt hög kvalitet. Choklad hjälper till att göra all moment i livet lite bättre. Denna fina chokladask kan hjälpa till att sätta riktig guldkant på din Alla hjärtans dag. Med ett innehåll av 150 gram fin Belgisk chokladtryffel kommer denna present bli rysligt uppskattad av din älskling. På utsidan står texten ”Älskar dig. Bara du har nyckeln till mitt hjärta. Jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig – du betyder allt.” En choklad som innehåller allt nödvändigt för Alla hjärtans dag: god choklad och härlig kärlek.

Nallepar med hjärta - Me to you

6. Dubbelt så sött

Vad är bättre än en söt liten nalle som håller i ett hjärta? Två söta små nallar som håller i ett hjärta såklart! Dessa mjuka små vänner från Me to you har länge varit populära att ge bort till vänner och kärlekar, och det är inte särskilt svårt att förstå varför. Ge bort denna till din älskling på Alla hjärtans dag och du kan vara säker på att kärleken till dig kommer öka. Dubbelt upp. Nalle-paret kan både kramas på och användas som en sockrigt söt inredningsdetalj i hemmet. Du kommer undra varför du inte givit bort dessa små gobitar tidigare.

229 kr hos Presenteriet

Buybutton obsolete

Kärlekskolor i plåtburk

7. Nostalgisk kärlek

Att som barn köpa egen eller bli bjuden på härliga kolor kan de allra flesta se tillbaka på med lite nostalgiska tårar i ögonen. Om du vill ge din kärlek chansen att återigen få uppleva dessa härliga kolor kan du passa på att ge bort dessa kärlekskolor till denne till Alla hjärtans dag. I en vackert dekorerad plåtburk kommer dessa härliga kolor i olika smaker. Och bäst av allt: de är alla doppade i choklad! Burken fungerar som fin förvaring eller dylikt när kolorna är avnjutna. Kanske är det bäst att köpa fler än en burk om du själv vill få chansen att smaka..

79 kr hos Presenteriet

Buybutton obsolete

Nalleängel från Bukowski Design

8. Älskade ängel

Ibland behöver vi alla en liten vakande ängel som kan finnas där när vi som mest behöver det. Kanske är det så att din älskade partner behöver lite extra stöd och kärlek? Då är dessa små fluffigt söta Nalleänglar en perfekt gåva från dig. Tack vare att de är så söta och mjuka är de perfekta både som tröst, uppmuntran och kärleksspridare. Ge bort till din älskling för de tillfällen då du själv inte kan finnas där personligen. Men tack vare Nalleängeln kommer du kunna vara där på ett sätt ändå. Perfekt kärleksgåva för dig som vill visa lite extra omtanke på Alla hjärtans dag.

Thornton-choklad i hjärtformad ask

9. Ju sötare desto bättre

En ganska given gåva när det kommer till Alla hjärtans dag är ju en hjärtformad ask fylld med härliga godsaker. För oss i Sverige är denna ask oftast fylld med mjuka och jordgubbssmakande geléhjärtan. Men känner du för att se bortom Sveriges gränser detta år är denna härliga konfektask att rekommendera. Från det engelska chokladmärket Thornton kommer en härlig ask fylld av deras premiumchoklad som passar utmärkt för just Alla hjärtans dag. Utsidan av asken är prydd av ett fint mönster i blommigt motiv och kan sparas efter det att innehållet är slukat. En riktigt härlig och chokladig gåva att ge bort till din älskling, chokladtokig eller ej!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.