9 julklappar till tjejen eller killen som spenderar 95% av sin lediga tid på café

2013-12-19 av Christoffer
9 julklappar till tjejen eller killen som spenderar 95% av sin lediga tid på café
Foto: pong / freedigitalphotos.net

Många tjejer och killars favoritsport är att sitta på café och snacka, plugga, läsa, jobba, hänga osv. Ja, det finns helt enkelt ingenting man inte kan göra utom kanske möjligtvis att sova. För många blir cafét ett andra vardagsrum, för andra även sitt enda vardagsrum - och för dessa tjejer och killar kan nog dessa presenter passa extra bra.

termosmugg

1. Egen termosmugg

Man kanske inte sitter på cafét lika länge som man har kaffe och måste då antingen ta en tråkig take away-mugg eller lämna. Med en egen termosmugg kan man sitta och sippa stilfullt på sin kaffe i cafét och behöver man gå iväg kan man sippa lika snyggt på sin latte ute på stan också!

109 kr hos KitchenTime

Buybutton obsolete

presentkort cafe

2. Ett presentkort laddat med fika

Om tjejen fikar mycket på någon av de större kedjorna, tex Espresso House, så finns möjlighet att köpa presentkort till dem. Man laddar då ett kort och som i vissa fall även ger rabatt på det man köper när man använder kortet.

Från 100 kr hos espressohouse.com

Handbok i att flirta

3. Handbok i att flirta

Sitter man på ett fik halva dagarna så är det förstås väldigt intressant att spana in andra - och förmodligen kanske också flirta lite. Att flirta är en konst som kan vara hur lätt och hur svår som helst på en och samma gång.

Varför inte få ett försprång genom att läsa boken "How to Create Chemistry with Anyone" av Lowndes som ger dig bra och enkla tips som är lätta att göra i praktiken. Om inte annat så är själva faktumet att man sitter på ett café och läser denna bok en konversationsstartare!

144 kr hos Bokus

hörlurar

4. Hörlurar

Oftar går man ju på café för att umgås med någon eller för att man helt enkelt gillar sorlet, men för någon som ser cafét som sitt andra vardagsrum går kanske dit för att plugga, läsa eller blogga. Då kanske sorlet inte alltid är lika välkommet och då kommer ett par bra hörlurar väl till pass.

laptopkudde

5. Laptopkudde / kylplatta

Om man sitter och surfar, jobbar, pluggar eller liknande med sin dator så upptäcker man ganska snart att inte alla caféers bord är perfekta för detta. Ibland har de också soffor som är otroligt mycket skönare att sitta i med laptopen i knät. Då uppstår dock problemet att knät blir för varmt och så sitter man i nån knepig yoga-ställning för att kunna skriva på det lilla borde framför sig. En laptopkudde är perfekt för den som alltid tar med sig datorn ut på cafét och denna variant är enkel och lätt att ta med sig.

offentlig toalett överlevnadskit

6. Offentlig Toalett-överlevnadskit

Sitter man på ett café hela dagarna och dricker urindrivande drycker som te och kaffe kommer man förr eller senare behöva besöka toaletten. För vissa caféer vill man hellre göra det senare, än förr, med tanke på hur det kan se ut. Då kan detta överlevnadskit med engångsskydd komma väl till pass...som en rolig present i alla fall!

79 kr hos Roliga prylar

Buybutton obsolete

macaron

7. Samma delikatesser hemma

Fikar man ute hela tiden så blir man till slut sugen på att få njuta av samma saker hemma, som Macarons till exempel. Lista ut vilken som är hennes favorit och köp antingen färdiggjorda eller verktyg som gör att hon kan göra samma sak hemma.

99 kr hos delicesdefrance.se

tandblekning

8. Tandblekning

Dricker man ett par koppar kaffe eller te om dagen så blir tänderna gärna missfärgade. Whitening-tuggummin och bra tandborstning för förstås sitt men är man extra mån om sitt utseende så kan en tandblekning för hemmabruk vara välkommet.

499 kr hos dentaworks.se

väskkrok

9. Väskkrok

Man vill ju inte ställa handväskan på golvet, på bordet tar den plats och från ryggstödet halkar det gärna av. Ett bra sätt att hålla koll på alla viktiga saker i sin handväska och undvika att få den smutsig är att använda en sån här väskkrok. Smart, lätt att ta med sig och billigt.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.