8 snygga hattar som du kan bära med stolthet

2015-04-13 av Christoffer
8 hattar till varje tillfälle att ge bort

En huvudbonad kan säga väldigt mycket om vem du är som person. Oavsett om det är en speciell stil du är ute efter att uppnå eller om du ska iväg på ett äventyr i vildmarken är hatten ett viktigt inslag. De kommer i alla möjliga olika former och designer för att du ska kunna hitta rätt för just dig och dina upptåg. I listan nedan följer åtta snygga hattar som passar bra till allt från extrem vintersport, fiske och golf till dåliga hårdagar och en promenad på stan. Hattar som bara väntar på att få bli en del av din garderob.

Cowboyhatt (brun)

1. Som Indiana Jones

I filmens värld är det inte en ovanlighet att hjälten bär någon form av hatt. Detta gäller speciellt när det kommer till äventyrsfilmer som exempelvis Indiana Jones. Äventyr efter äventyr tar han sig igenom och hatten hänger med som en trogen följeslagare oavsett vad som sker. Nu har du chansen att få uppleva känslan av en riktigt trogen hatt. En hatt du kan bära med stolthet genom livet och som både kommer fungera som en accessoar, ett skydd mot solen och som ett bevis på din auktoritet. Denna cowboyhatt i brunt ormskinn kommer garanterat bli en favorit på hatthyllan.

Varm och praktisk vinterkeps

2. För friluftsälskaren

Utomhusaktiviteter är en fröjd att syssla med under alla delar av året och precis som ordspråket säger så finns det inga dåliga väder, utan bara dåliga kläder. Det svenska klimatet med sina kalla vintrar, regniga höstar och oförutsägbara vårar ska inte få sätta käppar i hjulet för din kärlek för aktiviteter. Tack vare denna Alaska Mountain Cap kommer du kunna hålla huvudet torrt även under de mest dramatiska väderomslagen. Vindtät, vattentät och varm gör sig denna perfekt för äventyr även när solen lyser med sin frånvaro.

Vattentålig hatt

3. Sporta mer

För den allra sportigaste av personer är det viktigt med rätt utrustning. Både när det kommer till kläder, skor och andra nödvändigheter som krävs av den aktiviteten som du väljer att sysselsätta dig med för dagen. Något som är väldigt viktigt är att skydda huvudet. Speciellt om aktiviteten sker under soliga dagar. Med denna sportiga hatt i vaxad bomull får du ett bra skydd mot solens strålar och dessutom kommer det inte vara några problem om det helt plötsligt skulle börja regna eller om du skulle känna för att ta ett dopp med kläderna på. Denna vattentåliga hatt är helt perfekt för ett äventyr på sjön. Så gå ombord på båten och kasta loss!

Barbour - Fleece Lined Hunter Hat

4. Stilig och praktisk

Under vinterhalvåret är det viktigt att skydda huvudet och hålla öronen varma, men samtidigt så skadar det ju inte direkt om en samtidigt kan behålla stilen och se snygg ut samtidigt. Skogshuggarstilen har blivit väldigt populär under de senaste åren och detta gäller inte minst mössorna. Tack vare sin praktiska design med härliga och värmande öronlappar kan du vara säker på att kunna hålla huvudet varmt. Men förutom att ge dig värme är de även väldigt moderiktiga. De passar lika perfekt till dunjackor och täckbyxor som de gör med yllerockar och galoscher. En perfekt mössa som borde finnas i allas garderober.

Snygg, praktisk och varm vintermössa

5. Ta dig an pisten med stil

Skidbacken erbjuder mer än bara en fantastisk sportupplevelse. Det är också en perfekt chans att visa upp en annan del av din moderiktiga sida. Tack vare snygga och roliga designer på allt från täckbyxor till rånarluvor kan du använda pisten som din alldeles egna catwalk, förutom att du istället för att lugnt gå på ett podium istället svischar ner i hög fart mellan gupp och slalompinnar. Denna mössa är perfekt för ändamålet och kommer hjälpa till att knyta ihop din outfit. Med sin snygga design i militärmönstrat tyg och stora öronlappar kommer du behålla både stilen och värmen. Du behöver aldrig tveka på om du verkligen ska ge dig an det där sista åket igen.

Brixton Hooligan Snap Cap Hat

6. Inte bara för gubbar

Huvudbonader har oftast en stark förankring till en specifik åldersgrupp eller aktivitet, men de har under de senaste åren börjat ta sig över gränserna. Detta gäller i synnerhet den kända gubbkepsen. Tack vare sin unika design skyddar den bra från solen samtidigt som den på ett snyggt sätt knyter ihop din outfit. Bär den bakochfram, på sniskan eller framåt och matcha den med allt från kostym till fritidskläder. Denna hatt kommer garanterat bli en storfavorit väldigt snabbt.

Klassisk keps i vinterformat

7. Snabbfix vid dåliga hårdagar

Det finns få saker som tar hand om en dålig hårdag och vänder den till något positivt lika snabbt som en keps. Förutom att skydda ögonen mot sol är de också väldigt snygga accessoarer som fungerar till de flesta plagg som kan tänkas hänga i din garderob. Just denna keps är unik tack vare de två öronlapparna som snyggt fästs uppepå huvudet. Med sin stilrena svartvita design och en märkeslogga framtill kan du vara säker på att få avundsjuka blickar kastade åt ditt håll vart du än går. En perfekt keps som passar bra till de flesta tillfällena i ditt liv.

Brixton Miller Cap

8. Är du på jakt efter något?

När jaktsäsong råder är det alltid bra att kunna smälta in i naturen för att inte bli upptäckt, men det är också bra att kunna uppmärksamma andra jägarvänner om exakt var du befinner dig någonstans. Denna keps är helt perfekt för ändamålet. Tack vare militärmönstret i tyget kan du smidigt smälta in i naturen samtidigt som den klarorangea markeringen framtill hjälper andra jägare att se vart du är. De praktiska öronlapparna som både kan användas nere eller uppe på huvudet är perfekta för väderomslag. Men självklart går det lika bra att använda denna keps även om det råkar vara så att du inte sysslar med jakt och enbart är ute efter en snygg keps att stolt bära runt på.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.