8 presenter som får din pengaförvaring att bli lite roligare

2015-03-20 av Christoffer
8 presenter att ge bort till den pengaintresserade

Att få till den där perfekta presenten till vännen eller familjemedlemmen som fyller år, är inte alltid det lättaste. Kanske är de så att de redan har allt, inte önskar sig något eller så är det helt enkelt så att din fantasi inte riktigt vill samarbeta med dig. Det finns såklart en gåva att ge bort som alltid fungerar i sådana situationer, och det är pengar. Då kan ju mottagaren välja att spendera dessa på det som behövs, eller varför inte satsa på en investering. Hur som haver kan pengar vara ganska trist att ge bort. De går inte riktigt att slå in på något annat sätt än i ett kort eller kuvert. Det krävs en hel del fantasi för att göra upplevelsen lite roligare. Dessa åtta presenter nedan är alla framtagna för att få din penningfyllda present att bli lite roligare!

Sparbössa För Nödfall

1. Bara i nödfall

Om självdiciplinen är låg kan det vara svårt att hålla fingrarna borta från sina ihopsparade pengar. En liten slant förs över från sparkontot för att ha råd med en fika, ett plagg eller dylikt. Det handlar ju ändå bara om småpengar som snabbt kan föras tillbaka till kontot. Men innan en vet ordet av det har det nallats så mycket av kassan att den där drömresan till Maldiverna återigen är ganska omöjlig att genomföra. Med hjälp av denna sparbössa kommer du garanterat låta pengarna ligga precis där de är. Texten ”In case of emergency, break glass” gör det väldigt tydligt när och hur just dessa pengar ska spenderas.

7 USD hos Amazon.com

Buybutton obsolete

Sparbössa som öppnas med labyrint

2. Jobba för pengarna

De flesta välbärgade personer som går omkring på denna jord delar ofta samma tankesätt. Det krävs hårt arbete för att nå långt och för att tjäna pengar. Ingenting är gratis, och så vidare. Oavsett hur mycket eller lite pengar just du har, kan du nu också få uppleva denna känsla! Tack vare denna sparbössa i form av en kub kommer du definitivt behöva jobba hårt för att få tag i pengarna som gömmer sig på insidan. Kuben innehåller nämligen en labyrint som du måste föra en kula igenom innan låsmekanismen kan öppnas och pengarna bli dina. Det finns ett speciellt fack för sedlar och ett för mynt. Spontanshoppningen kommer definitivt ta slut så fort denna pengakub hamnar i din ägo.

Sparbössa: Handgranat i guld

3. En explosion av pengar

Allting i livet blir ju roligare om en är omgiven av fina och roliga saker. Detta gäller även tråkiga saker, som exempelvis sparande. Just därför kan det vara en väldigt smart grej att använda sig av en fin sparbössa som lockar till sparande. Denna gyllene handgranat är en lysande exempel på just det. En riktigt snygg bössa som snabbt och enkelt blir en del av din inredning. Vem vet, kanske är det så att bössan exploderar i ett pengaregn när den är full? Det enda sättet att få reda på det är att börja fylla på den…

iPhone-plånbok

4. Allt på samma ställe

För alla oss som är lite tankspridda och som tack vare detta ofta lämnar hemmet utan antingen plånbok, nycklar eller mobil eller som, ännu värre, lyckas glömma något av ovanstående ute på krogen är denna iWallet perfekt. Med hjälp av den har du mobil, pengar, kort och id på samma ställe. Du behöver endast hålla koll på en sak istället för tre eller fyra. Fäst den enkelt på din iPhone och fyll facken på baksidan med allt nödvändigt som du inte kan vara utan. iWallet stängs enkelt med en magnetfunktion och håller alla dina saker på plats. Lägg mobilen i en säker ficka och du har både betalningsmedel och identifikationsbevis på exakt samma ställe. De tankspridda dagarna är officiellt förbi!

Stöldsäker väst

5. Stöldsäkert var ordet

Om du fallit offer för ficktjuvar, bedragare och andra personer på gatan som gjort att du kommit hem utan din telefon eller plånbok, eller om du bara prioriterar säkerhet i största allmänhet, är denna stöldsäkra installation perfekt för dig. Du fäster den enkelt runt överkroppen och kan sedan gömma den under din kavaj eller jacka. Tack vare sina många fickor och fack finns det plats för alla ägodelar som du inte vill bli av med. Men bäst av allt är nog ändå det häftiga utseendet. Om inte detta får dig att känna sig som en FBI-agent, då vet jag inte vad.

Plånbok som skyddar mot elektroniska ficktjuvar

6. Stilrent i läder

Att få tag på en bra plånbok är viktigt för att kunna organisera och hålla koll på både kvitton, pengar, kort och andra viktiga papper och lappar som lätt slinker ner där i. Vi har alla olika smak och stil och detta gäller ju självklart även för plånböcker. Stora med många olika fack och fickor eller små och smidiga, valen är många. Dock finns det några klassiska modeller som aldrig går ur tiden och som mer eller mindre passar alla. Denna plånbok i skinn faller in under den kategorin. Med plats för allt du behöver ha i en plånbok och med sina många olika färger och designer kommer denna plånbok kunna vara dig trogen i många år framöver.

Bad Mother Fucker Plånbok

7. Visa dig tuff

Att Pulp Fiction är en av de coolaste kultfilmerna någonsin har nog inte gått någon förbi. Speciellt karaktären Jules Winnfield som spelas av Samuel L. Jackson. Med sitt hårda yttre och långa citat från bibeln är han en av de mest minnesvärda filmkaraktärerna i vår tid. Nu har du chansen att bli lite mer lik Winnifield. Denna plånbok är en exakt kopia av Winniefields plånbok under restaurangrånet i slutet av filmen som med sin text ”Bad Mother Fucker” kanske är en av filmvärldens mest kända rekvisita. Låt plånbokens tuffhet smitta av sig på dig när du börjar bära dina pengar och tillgångar med stil.

229 kr hos CoolStuff

Buybutton obsolete

Spargris his/her Money

8. Spargris för par

Lever en i ett hushåll där det finns två bidragande inkomstkällor är det inte ovanligt att dela på allt som gäller just ekonomin. Hyra, mat, eventuella ammorteringar och även sparandet blir ofta en del av det gemensamma livet. Och varför inte ta pressen och stressen ifrån dessa pengafokuserade saker och istället göra dem lite roligare, eller ja, i alla fall sparandet. Denna dubbelspargris är perfekt för ändamålet. Den är gjord av en mindre gris som står på ryggen av en större gris. Lägg ner pengarna i den lilla grisen och hör dem klirra till i botten på den större grisen. Gementsamt sparande när det är som bäst.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.