8 presenter som får det att gå hett till i sänghalmen

2015-02-10 av Christoffer
8 sexiga presenter för dig att dela med din partner

Sex är ett viktigt inslag i varje parrelation. En intim stund där ni enbart hänger er åt varandra och såklart er själva och era behov. Ibland kan det bli så att sexet slutar kännas nytt och spännande och har en riktig otur kan det påverka hela relationen väldigt negativt. För att förhindra detta och för att hålla sexet hett och spännande finns det såklart olika hjälpmedel att ta till. Oavsett hur dessa hjälpmedel används och men vilken intensitet, kommer de garanterat att tillföra något extra till just ert sexliv. Här nedan följer åtta sexiga presenter som du och din partner kan använda på Alla hjärtans dag.

Ett år av sex-kortlek

1. Sexigt värre hela året

Vi människor är ju en av få arter i världen som har sex med annat i tanken än att endast reproducera oss. Sex är kul och dessutom känns det bra, så länge alla som deltar är helt med på vad som händer såklart. Men ibland kommer det en punkt när det inte riktigt känns lika spännande längre. Processen är ganska given, vilket kan göra allt ganska blasé. Som tur är finns nu detta smidiga kortspel till hjälp. A year of sex är en kortlek som innehåller 51 spännande kama sutra-ställningar för dig och din partner att testa på, och även några sexiga lekar. Provar ni på en ny ställning varje vecka kan ni se fram emot ett helt år av intressant och spännande sex. Är ni riktigt på hugget, ja varför inte dra igenom hela kortleken under samma dag? En perfekt present att ge bort på Alla hjärtans dag för att sätta ribban för resten av året.

bädd av rosor och rosenblad present

2. Rosenblad för din njutning

Jag tror alla kommer ihåg den sexiga scenen från filmen American Beauty när den blonda Angela ligger helt naken och endast överströdd av röda rosenblad. Nu kan du själv återskapa just denna legendariska filmscen i ditt hem, var du helst önskar. Dessa syntetiska rosenblad som kommer i 100-pack kan strös ut i sängen, i badet eller på något annat ställe som just du vill göra lite sexigare. Det bästa är att dessa blad kan återanvändas gång på gång och fortfarande se lika härliga ut. En mycket bättre investering än riktiga rosor, vars blad skrumpnar ihop och blir hängiga efter endast några timmar. Låt denna Alla hjärtans dag bli riktigt minnesvärld.

Ögonbindel för sänghalmen

3. Förstärk dina sinnen

När ett sinne tas bort förstärks de andra avsevärt. Detta är någonting som bör uppmärksammas och inte minst utnyttjas mer, speciellt i sänghalmen. Med denna svarta och sexiga ögonbindel kan du antingen ta kontroll eller ge bort kontrollen till din partner. Att inte kunna se vad din partner gör och därför bara kunna ta emot allt som händer helt utan förvarning, gör direkt era intima stunder väldigt mycket mer spännande och sexiga. För att ta det ännu lite längre kan denna ögonbindel med fördel användas tillsammans med exempelvis fjädrar, handbojor och piska, eller andra hjälpmedel som du och din partner anser vara passande för ändamålet. Ta romantiken ett snäpp längre och dra fram detta lilla hjälpmedel under Alla hjärtans dag-natten..

Massageolja jordgubb

4. Ta hand om din partner

Det går att göra en hel del med sin partner när det kommer till intimitet. Det första som dyker upp i huvudet för många är sex, men att gå pang på rödbetan kan ibland bli ett lite väl snabbt avslut på denna påbörjade intimitet. Varför inte dra ut på det så länge som möjligt? Denna härliga massageolja med smak av jordgubbsvin kommer inte bara fylla rummet med en härlig doft, den har även värmande egenskaper. Ge din partner en lång och erotisk helkroppsmassage som kanske slutar med en happy ending. Massageoljan kan även användas under oralsex för en lite mer spännande upplevelse. En perfekt Alla hjärtans dag-present som garanterat kommer ge dagen ett väldigt romantiskt avslut.

Kroppsfärg med smak av vanilj

5. Måla och smaka

Att använda din partner som målarduk är en sak. Att använda din partner som målarduk när färgen är gjord av choklad och vanilj, det är en helt annan femma. Denna härlig kroppfärg från Shunga är en perfekt krydda till ert förspel. Måla på din partners kropp antingen med fingrarna eller med den medföljande penseln, och smaka sedan på ditt konstverk. Du väljer helt själv vilka områden av din partner som är de bästa för just dina konstverk och vice versa. Möjligheterna för era förspel blir många med denna härliga och välsmakande kroppsfärg som hjälpmedel.

Ätbar godistrosa

6. Sexig matupplevelse

När det hettar till på riktigt mellan två personer går det inte att slita av kläderna tillräckligt fort. Vare sig om det gäller sina egna eller sin partners. Om du tror att denna del av processen inte går att göra så mycket sexigare än vad den redan är har du tyvärr fel. Vad sägs som att använda munnen för att klä av din partner? För att vara mer specifik, äta din väg genom partnerns underkläder. Dessa Candy G-strings är precis som det låter helt gjorda i godis. För varje godisbit du äter upp, desto närmare kommer du den riktiga efterrätten.. Perfekt att överraska din parter med på Alla hjärtans dag, för vi alla vet ju att något sött alltid är en given del av firandet.

christian grey slips fifty shades

7. Endast fantasin sätter gränser

Att 50 shades of grey hör till de senaste årens storsäljare är ingen nyhet och heller ingen överraskning. Denna rykande heta bokserie, som lämnar väldigt lite åt fantasin, tar upp ett ämne som länge varit ganska tabubelagt. Och nu när hårdare och mer spännande sex blivit en snackis, varför inte dra med din partner in i Christian Grey och Anastasia Steele’s rykande heta värld? Denna grå slips, hämtad direkt ur böckerna, kan fylla många funktioner både i och utanför sovrummet. Det enda som sätter gränserna är er egen fantasi.

119 kr hos joyland.se

Strippstång för hemmet

8. Bjud på en sexig show

Att på ett förföriskt sätt klä av sig och dansa för sin partner är något som får varje förhållande att bli än lite mer spännande. Med denna strippstång kan du göra varje rum i ditt hem till en privat dansstudio där du är stjärnan och din partner publiken. Ta ut svängarna och förkroppsliga alla dina och din partners sexiga fantasier. Stången har även 12 LED-ljus i toppen, som genom en lätt knapptryckning kastar ett sexigt sken ner på dig medan du utför dina sensuella rörelser. Både du och din partner kommer se tillbaka på de kvällar stången varit i användning med glädje. Kanske kommer det även börja pirra lite så fort någon av er ens tänker på stången i sovrummet som bara väntar på att få användas igen.

1495 kr hos Partykungen

Buybutton obsolete


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.