7 presenttips som för dina föräldrar närmare varandra

2012-11-08 av Christoffer
7 presenttips som för dina föräldrar närmare varandra

Så var det dags igen. Dina föräldrar firar sin årliga bröllopsdag och du är inbjuden på middag. Men vad ska du ta med dig för present? Ofta har ju föräldrar allt de behöver. Så varför inte satsa på någonting som verkligen för dem närmare varandra och som påminner dem om varför de gifte sig med varandra?

Restaurangbesök för två

1. En middag på tu man hand

Bjud dem på en middag, på deras favoritrestaurang eller varför inte testa ett helt nytt ställe? Överraska dem genom att själv eller tillsammans med dina syskon dyka upp till desserten. Garanterat uppskattat!

Vinrad

2. Hyr en vinrad

Perfekt gåva till vinintresserade föräldrar. Ge bort en vinrad, på en gård i Frankrike, åt dem. På så sätt blir de delägare i en egen vingård, och på framtida bröllopsdagar kan de njuta av vin från sina alldeles egna druvor!

1495 kr hos minvinrad.com

Städning

3. Städa bort vardagen

Visste du att ett av de vanligaste vardagsbråken handlar om städning? Vem som städar mest och bäst. Hjälp dina föräldrar att undvika det genom att ge bort en storstädning. Antingen utför du den själv eller så ger du bort ett presentkort på städning.

- hos se.servicestart.com

Massage

4. Lära sig vardagsmassage tillsammans

Att beröring får människor att må bra och för oss närmare varandra är väl känt. Beröring håller liv i relationer. Varför inte ge dina föräldrar en kurs i vardagsmassag, där de får lära sig massagens grunder?

Från 295 kr hos massagetillvardags.se

Frukost på sängen

5. Frukost på sängen

Frukosten är dagens viktigaste mål och ofta är vi riktiga vanemänniskor när det kommer till morgonmålet. Vi äter samma fil, mackor, gröt, och vid ungefär samma tidpunkt varje dag. Varför inte överraska dina föräldrar med att beställa hem färdiglagad frukost åt dem, som de sedan äter i sängen tillsammans!

Från 200 kr hos weekendfrukost.se

fotobok

6. Bilder av dig

Vissa föräldrar säger att de ”absolut inte vill ha några presenter”. De har allt som de behöver anser de. Punkt. Men något som de aldrig tycks få för mycket av är bilder på dig, dina syskon och eventuella barnbarn. En fotobok kanske?

Från 109 kr hos Önskefoto

Weekend

7. Hotellweekend

Spa, golf, city eller kanske skidor? En hotellweekend kan kombineras med det som dina föräldrar gillar allra mest. Skäm bort dem och låt dem uppleva nya spännande saker tillsammans.

Vad har du gett dina föräldrar?

Vad har du gett dina föräldrar som varit populärt? Vad har du fått av dina barn som du gillat. Tipsa oss andra!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

1 kommentar

Amir - 2012-11-08

Fint att ni ger tips med lite omtanke om sina föräldrar. Det behövs i dagens samhälle!

Varför inte ge sina föräldrar en kväll på bio eller teater. Det tror jag många uppskattar.