7 fina krya på dig-presenter

2013-10-28 av Alexander
7 fina krya på dig-presenter

Det är alltid uppskattat att bli ompysslad och uppvaktad när man är sjuk, och det spelar egentligen ingen roll om det är en mild influensa eller efter en operation på sjukhuset. Oavsett vad så är värmer det alltid att ha någon som tänker på en, och en present vid ett sådant tillfälle utmärker goda vänner och familj.

Nu i sjukdomstider och när vintern närmar sig så tipsar vi därför här om 7 stycken alldeles lagom och perfekta krya på dig-presenter – det är bara välja och vraka!

Mikrovärmd nalle

1. Vetevärmare – gosedjur

Att ha varmt och skönt är viktigt vid feber eller sjukdom, och vad lämpar sig då inte bättre än en vetevärmare? Ett par minuter i mikrovågsugnen och sängliggandet blir betydligt behagligare och skönare för den sjuke. Denna vetevärmare kommer i former av olika gosedjur och utsöndrar dessutom en härlig doft av lavendel!

Jelly gelebönor present

2. Jelly-godis presentask

Kan man vara finsmakare inom gelébönor? Det verkar tydlig som det i alla fall! Denna present passar perfekt till alla godismonster som kan behöva lite uppmuntring i sjukdomsstadiet. Askarna innehåller ett urval som börjar på 10 olika sorters gelébönor – och sträcker sig ända upp till 50 stycken. En något annorlunda och rolig godispresent till skillnad från den vanliga chokladasken.

Krya på dig blomma

3. Krya på dig blomma

Det må låta tråkigt, men vissa uppskattar alltid en traditionell present. Blommor har länge varit en sådan, och det kan med fördel även ges som en ”krya på dig-variant”. Välj och vraka bland urvalet utav blommor, och dessutom så kommer budet fram till dörren hos den sjuke. Du kan även passa på att skriva ett litet uppmuntrande meddelande att skicka med.

Boklampa present

4. Boklampa

Att vara soff- eller sängliggande är aldrig roligt – och många av oss passar på att roa oss med böcker eller film. Med den här smidiga boklampan så blir texten mer lättläslig, och resten av rummet kan vara nedsläckt. Är tillverkad i plast och har ett smidigt fäste för bokryggen, dessutom så medföljer batterier. Som en extra bonus kan man även passa på att ge bort en bok för att skapa ett komplett kit att fördriva tiden med!

Pizza i present

5. Pizza

En något ovanligt present, men om din vän eller släkting inte har magsjuka – vad passar då inte bättre än deras favoritpizza? Överraska med att beställa en pizza med hemkörning åt honom eller henne. Det kommer med stor säkerhet vara ett uppskattat inslag, för alla vet vi att det bästa som finns är att man får äta onyttigt när man är sjuk. Om du inte känner dig orolig för att smittas kan du passa på att beställa en till er båda för en filmkväll!

Cirka 75 kr hos onlinepizza.se

Rubiks kub är ett roligt tidsfördriv

6. Rubiks kub

Vad passar sig inte bättre än att lära sig något under tiden man är hemma från skola eller jobb? Ge bort en rubiks kub och din vän kommer ha en utmaning att sätta tänderna i. Detta är en klassisk rubiks kub som har roat människor i tiotals år – men nu för tiden finns det lyckligtvis gott om guider och lösningar på exempelvis youtube som underlättar inlärningskurvan markant. Ett utmärk sätt att jaga bort tristessen och sjukdomen med lite hjärngymnastik!

Baciller gosedjur

7. Gosedjursbaciller

En något knasig present – men en mycket rolig sådan. Dessa gosedjur föreställer överdimensionerade bakterier och parasiter, men i ett mycket sötare utförande. Ett annorlunda sätt att bekämpa vinterkräksjukan kanske? Tillverkad i polyester och finns tillgängligt i flera olika modeller.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.