Presenttips.se har 1 746 manuellt utvalda presenter från 489 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall

Föregående: 11 utsökta presenter till en matsnobb |

Nästa: 10 bra julklappar som håller barnen sysselsatta i mellandagarna

6 praktiska presenter för din pojkväns garderob

6 praktiska presenter för din pojkväns garderob
2012-11-10 av Christoffer

När det gäller att underlätta för oss själva i vardagen, är vi människor inte direkt några proffs. Ofta lider vi i tysthet av saker som krånglar och är tidskrävande – och tyvärr gör vi det med största sannolikhet i onödan.

Det finns mängder av smarta och finurliga uppfinningar där ute, som är utformade enbart för att hjälpa oss med saker som dagligen sätter små krokben för oss.

Ett talande exempel är garderoben. Kläder som hamnar i högar, smycken som ligger och samlar damm, konstiga lukter som sätter sig och aldrig tycks vilja gå ur… Handen på hjärtat – visst lämnar din pojkväns garderobsorganisering en hel del övrigt att önska?

Som tur är kan du andas ut. Nedan följer tips på 6 fantastiska presenter som håller ordning på din pojkväns garderob:

Elektronisk slipshängare

1. Elektronisk slipshängare

Nu kan din pojkvän vinka adjö till de dagar han letar förgäves efter en lämplig slips, och bara hittar skrynkliga sådana som ligger huller om buller. Detta är en elektronisk slipshängare som har plats för hela 30 slipsar. Dessutom har hängaren en roterande funktion och en inbyggd belysning – som ett showroom i miniformat för slipssamlingen!

299 kr hos CoolStuff
Besök butiken
 
Luktborttagare

2. Luktborttagaren Yocoair

Har din partner en garderob som luktar lite… Udda? Gamla lukter som gärna sätter sig i kläderna är ett gissel som kan vara svårt att bli av med. Ge därför bort denna mirakeldyna – Yocoair formligen suger upp lukter utan att försöka dölja dem med någon annan stark parfym.

45 kr hos Clas Ohlson
Besök butiken
 
Boxar

3. Fina boxar

En present som garanterat kommer att komma till användning är bra förvaring med ett snyggt yttre. Detta set med boxar gör helt enkelt organiserandet av kläder och accessoarer mycket roligare! Lättnaden i din partners ansikte, när garderoben fylls av vackra askar i prydliga staplar istället för högar av udda klädesplagg, är en obetalbar syn.

595 kr hos Inreda.com
Besök butiken
 
Intelligenta galgar

4. Intelligenta galgar

Dessa vikbara galgar låter din partner spara tid på morgonen genom att kunna ta sitt plagg i en enda rörelse. Många bäckar små… Det är lite en sån där produkt som "man förstår när man ser den".

139 kr hos CoolStuff
Besök butiken
 
Klädvikaren

5. Klädvikaren

Du måste kolla på videon för denna otroligt smarta klädvikare. Med hjälp av några handgrepp får man sina kläder vikta. En kanonpryl för killen som hatar att vika sina kläder.

99 kr hos CoolStuff
Besök butiken
 
Läderetui för två rakknivar

6. Manschettknapplåda

Denna låda är fantastiskt vacker i lackat trä. Det är en riktig lyxprodukt åt gentlemannen som tar sin slips, sin kostym och, framförallt, sina manschettknappar på allvar.

890 kr hos Gents
Besök butiken
 

Några andra tips?

Har du något smart i din garderob du vill dela med dig av? Har du gett något praktiskt till din pojkvän, bror eller pappa som borde finnas med här? Ge oss dina tips!

Foto: Worakit Sirijinda / Freedigitalphotos.net

Skriv en kommentar

0 kommentarer