6 perfekta inredningspresenter för sovrummet

2013-10-30 av Alexander
6 perfekta inredningspresenter för sovrummet

Har du en god vän eller känner någon som nyligen bytt bostad? Kanske du har ett barn eller släkting som nyss skaffat sin första lägenhet? Oavsett vad så är det alltid uppskattat att få en inflyttningsgåva från släkt och vänner när man har flyttat in i ett nytt hem.

Att hitta bra presenter för det syftet kan ibland vara klurigt, alla har inte tid eller möjlighet att handla på IKEA eller andra möbelvaruhus. Men man behöver faktiskt inte trängas bland massa folk och stå i köer för en bra gåva – om du fortsätter läsa får du nämligen 6 stycken presenttips för sovrummet. Passar lika bra till föräldrar som till nyinflyttade vänner!

Designkudde från Fasett

1. Fasett designkuddar

Ett sovrum är inte komplett utan ett par snygga kuddar som dekorerar en vackert bäddad säng. Just dessa kuddfodral kommer ifrån det trendiga märket Spira och är tillverkade i bomull och linne. Finns flertalet olika designer och utföranden, dessutom är det fri frakt! Perfekt present för att lyfta sovrummets helhetsintryck och detaljutförande.

Tofflor slippies

2. Värmande tofflor – slippies

Kanske inte en present man kan lägga glasögonen på, men ack så användbar ändå. Ett par varma och sköna tofflor sitter aldrig fel när man kliver upp på morgonen, särskilt inte under vintertid. Dessa tofflor kan dessutom värmas i mikrovågsugnen och kommer i flertalet färger. Tillverkade i mysigt fleece-material.

Fotoramar retro

3. Retroaktiga fotoramar

Gamla polaroidbilder kanske har försvunnit ur våra fotoalbum, men nu för tiden kan du istället hitta dem på väggen. Dessa fotoramar ser ut att komma direkt från polaroidkameran och det finns utrymme för att fylla dem med sina egna urklipp eller bilder. Totalt 9 stycken följer med och kan fästas på de flesta ytor och väggarna – perfekt för sovrummet och det personliga intrycket. Väldigt enkla att montera via fästkuddarna som medföljer, så inget jobbigt skruvande eller hamrande som stör grannarna behövs!

Sherpa filt seaside

4. Filt från Seaside

En varm och skön filt är en klassiker som nästan alltid går hem. Den här filten/pläden är från Seaside och mäter 125 x 180 cm samt är tillverkad i polyester. Med inspiration från den marina världen och ett vitt teddyfoder så är det en svårslagen filt sett till pris och design. Filten kommer ifrån tillverkaren D&J och är en utmärkt värmekälla i frusna vänners sovrum!

249 kr hos BaraDesign.se

Buybutton obsolete

Presentkort royaldesign

5. Presentkort på royalDesign

Kanske en något fantasilös present, men perfekt för dig som har svårt att välja eller bara vill lägga över beslutet på mottagaren. Detta presentkort kan nyttjas på butiken RoyalDesign och finns tillgängligt i flera olika värdebelopp. Så om du är osäker på smak eller stil hos din vän eller familj, låt dem själva välja vad de vill handla till sovrummet. Presentkortet kan naturligtvis utnyttjas för andra delar i hemmet också!

Från 300 kr hos RoyalDesign.se

Leaf tie kabelfix

6. Kabelfix – leaf tie

En present som inte bara kan användas i sovrummet, utan även såklart på andra ställen. För om det är något som kan förstöra intrycket så är det lösa kablar och sladdar man snubblar på. Med dessa ”kabelfixare” kan man binda ihop och dra sladdar på ett snyggt och kreativt sätt. Perfekt för laddaren vid nattduksbordet - eller egentligen allt som har en sladd och kan behöva få en touch av grönt!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.