10 presenter åt den som är lite ensam i vinter

2015-01-06 av Christoffer
10 presenter som lyser upp den ensammes vardag

Vintern (och hösten) kan vara ganska deprimerande årstider för många. Soltimmar som lyser med sin frånvaro tillsammans med kyligare och ruskigare väder gör att glädjen sugs ur oss. Ännu värre blir det om det inte finns någon att dela denna deppighet med. Känner du någon som är i behov av lite extra omtanke eller glädje kommer här några perfekta presenter som garanterat kommer ljusa upp den vintriga vardagen lite.

Skicka blommor med Euroflorist

1. Levande blommor

Det finns få saker som lyser upp ett hem mer än en färsk och väldoftande bukett med levande blommor. Plastblommor i all ära, men det är något väldigt speciellt med en vas levande snittblommor på bordet eller i bokhyllan. Varför inte ta vara på det faktum att sådana blommor finns att tillgå i Sverige, oavsett väder, och beställa hem en bukett till din vän? Att dessutom låta buketten gå i gult och blått med en liten extra touch av svenska flaggor gör valet lätt som en plätt.

Dekorationskuddar med bizarra motiv

2. Gosiga kassettband

Att komma hem efter en slitsam dag på kontoret och sjunka ner i en soffa fullproppad av mjuka kuddar är något av det mysigaste som finns. Speciellt under hösten. Men att ha kuddar hemma från en av de stora kedjorna som IKEA eller Åhléns tar bort ganska mycket av det personliga bakom inredningsmöjligheterna. Att istället kunna omge sig av favoritmaten eller gigantiska kassettband blir genast lite roligare. Dessa knasiga kuddar kommer i många storlekar och former. Allt för att du ska kunna göra ditt hem så personligt som möjligt.

Fisbomb

3. Driv med vännerna

När ingen av polarna är sugna på att gå ut, då det är för kallt och mörkt ute och en sitter hemma ensam med överskottsenergi, finns det bara en sak att göra. Practical jokes. Ett av de mest klassiska av dessa är fisbomben. Så varför inte återuppleva skoltiden med fisbomber i ventilationssystemet? Det finns inte en enda anledning till att inte bryta av en liten fis i trapphuset eller på parkeringsplatsen antingen hemma eller på jobbet. Det behövs lite action under höstmånaderna och fisbomben är en garanterad action-fixare.

Fallskärmshoppning

4. Kasta ut den deppiga från ett flygplan

Känslan av att kasta sig ut från ett plan och se världen från ett helt nytt perspektiv är något många nog tänkt på minst en gång under sina liv. Varför inte ta tag i din deppige kompis och ge denne nya perspektiv på livet - från ovan? Att hoppa fallskärm kräver inte att den som hoppar måste veta exakt vilket snöre som ska dras i för att skärmen ska fällas ut, nej det sköter tandemhopparen. I stället spännas hoppare fast vid en professionell fallskärmshoppare som tar hand om alla praktiska saker och låter hopparen njuta av frihetskänslan och utsikten.

Chokladprovning - en smakupplevelse

5. Trösta med choklad

Om det finns ett livsmedel i världen som får oss att må bra, och som dessutom smakar himmelskt, är det choklad. Det går att lyxa till hur mycket som helst om en har tröttnat på den choklad som finns i lösgodishyllan i närbutiken. En av de bästa upplevelserna som kretsar kring choklad är chokladprovning. Att spendera en timme eller två i ett aromfyllt rum och få höra om chokladtillverkning samtidigt som en kan avnjuta dessa högkvalitativa små godbitar är den perfekta presenten för den som behöver njuta av sinneförnimmelser.

Stand up Dinner

6. Rolig middagsupplevelse

Som vi alla vet förlänger ett gott skratt livet. Men vi behöver också äta för att överleva. Att slå ihop dessa två saker innebär att vi kommer addera ett flertal år av vårt liv här på jorden! I detta härliga presentpaket ingår en välkomstdrink, stand up-underhållning med några av Sveriges roligaste komiker och en fantastisk välsmakande middag. En helkväll som kommer uppskattas till tusen, oavsett storlek på sällskap.

Magic Dinner

7. Magisk mat

Magi och illusioner har vi alla låtit oss förundras över, oavsett om det vi ser tar plats på TV eller precis framför oss. Hur går det till egentligen? Duvor, kaniner och ett överflöd av färgglada sjalar verkar vara nyckeln till framgång. Vad passar bättre än att få chansen till att försöka avslöja alla trick och samtidigt avnjuta ett mål mat på Nordens största trollerirestaurang? Snacka om att för ett ögonblick kunna sluta tänka på det mörka vädret utanför och istället låta sig förtrollas av både omgivning, mat och uppvisning.

Snusdosa Smiley

8. Snusa lyckligare

Att snusa tillhör de få sakerna i världen som alla förknippar direkt med Sverige. Denna extremt vanliga Sverigeproducerade tobak är minst sagt ett mysterium för personer från andra länder. Ett annat mysterium kring snus är varför snusdosorna måste vara så opersonliga och tråkiga. Att kunna dra upp en rolig dosa ur fickan med ett trevligt budskap på förhöjer snusupplevelsen ganska mycket. ”Have a nice snus” är ett bra meddelande både till dig själv eller för den person du väljer att bjuda bort en snus till. Passa på att pimpa din snusdosa.

gigantisk gummibjörn

9. Bli barn igen

Allt var större när vi var barn, vilket är ganska naturligt då vi som människor var mycket mindre fysiskt. För att återuppleva känslan av att vara barn igen finns nu den perfekta presenten. En enorm gummibjörn. Denna godisbit kommer garanterat få mottagaren att känna sig liten, både fysiskt och psykiskt. För om det finns någonting som tar oss tillbaka till barndomen så är det godisbitar. Denna enorma gummibjörn på 2,3kg är inget undantag.

bajskorv i presentask

10. En present som stinker

Kiss- och bajsåldern är en period vi alla går igenom någon gång i våra liv. För de flesta sker den på dagisnivå. Men ibland kan det vara svårt att ta sig ur just denna period, och den kan hänga med hela vägen upp i vuxen ålder. Stämmer detta in på dig eller på någon av dina vänner bör du se hit. Denna fina presentask kommer definitivt bli en uppskattad skämtpresent. Innehållet är nämligen en extremt verklighetstrogen fejk-bajskorv.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.