10 smarta presenter till alla som hatar att städa

2015-04-20 av Christoffer
10 presenttips som gör din storstädning lite roligare

Att städa kan ju vara en av de absolut tråkigaste sakerna som en kan göra. Varför dammsuga, torka hyllor och moppa golv när det finns så mycket annat som världen erbjuder? Men städningen måste ändå göras för att undvika att hemmet börjar se ut som en soptipp och till alla städlata där ute finns det faktiskt väldigt praktiska hjälpmedel som både kommer underlätta och kanske till och med göra städningen till något roligt! Låter det som en lögn? Spana in dessa 10 lösningar och ge bort dem till den i din närhet som alltid försöker dra sig ur vårstädningen.

Baby Mop

1. Även de minsta ska vara med

Om det finns en bebis i hushållet är det lätt att vilja spendera mer tid med den än med massor av städredskap, och det säger ju sig självt. Bebisar är söta och härliga medan städmaterial inte riktigt är det. Som tur är kan du nu kombinera dessa två saker. Sparkdräkten Babymop är utrustad med mikrofiber på ärmar och ben som putsar rent på golvet där bebisen kryper fram. Nu finns det ingen ursäkt, alla kan vara med och städa och du kan njuta av bebis och ett renare hem samtidigt!

199 kr hos CDon

Effektiv ångmopp

2. En TV-kändis i din städskrubb

När det kommer till städning slår ju för det mesta ”ju fortare desto bättre”-mentaliteten in. Det är helt enkelt en uppgift en inte gärna lägger ner en heldag på. Både för att det är lite småtrist och för att det används så mycket olika starka kemikalier. Nu finns det ett sätt att eliminera båda dessa ångestfyllda moment! H2O Mop X5+, som vi känner från TV, rengör enbart med varm vattenånga och flyger fram genom hemmet på nolltid. Varken du eller smutsen kommer ha någon aning om vad som hände innan städningen redan är slut.

Tillbehörsset H20 X5 Elite Pack

3. Pimpa din mopp

Även en stjärna behöver ibland lite stöd och detta gäller givetvis även din H2O Mop. Detta Tillbehörsset innehåller allt du behöver för att förvandla din H2O Mop till allt från fönsterputs till högtrycksångmaskin. Så för att göra din städning ännu lite roligare och snabbare avverkad bör du ha detta lilla set i städskrubben!

Dammsugarmunstycke för persienner

4. Kom åt där det inte går

Våra persienner har räddat mycket filmtittande från soliga kvällar och många dagar från bländande ljus, men hur underbara dessa än är så är de en riktig dammsamlare. På varje persienndel lägger det sig ett fint lager med damm lite då och då, som självklart också ska tas bort när det är dags för storstädning. Men att riskera riva ner hela persiennen med trasa känns oaktuellt, så nu finns istället detta dammsugarmunstycke som är specialdesignat för just persienner. Snabbt, enkelt, rent!

Robotdammsugare Kawaii

5. Framtiden är här

Vi minns alla robotfilmer som iRobot och Terminator där robotar gick omkring i samhället som om det var världens mest naturliga sak. Tack vare teknologin är det idag en väldigt naturlig sak! O-Duster är en praktisk liten husrobot som kommer hjälpa dig att städa när du inte ens är hemma. Starta igång den lilla dammsugaren och se den ta sig fram över golvet medan du fokuserar på roligare saker än städning.

Maskindisk Dekontin

6. Allt-i-ett när det är som bäst

Visst är det utmattande att varje gång det är dags för städning begravas i ett berg av olika rengöringsmedel. Ett till köket, ett till badrummet och så vidare. Varför inte bara använda ett och samma medel till alla rum i hemmet? Dekontin Kombo är ett multirengöringsmedel som fungerar till det mesta. Allt från instrument till blomvaser och bidéer går att rengöra med denna rackare. Att den dessutom har automtisk dosering underlättar bara städningen ännu lite mer!

Handske som sköter dammtorkningen

7. Mirakelrengöring till ditt hem

Det är ju sällan en hör något som låter så bra som mirakelrengöring. Just på grund av att rengöring i allmänhet inte direkt känns som ett mirakel. Med detta lilla kit får du tre dukar och en praktisk rengöringshandske som du kan använda för att torka av och rengöra hela hemmet. Smuts och damm blir ett minne blott och när du är klar med städningen är det bara att vaska av trasorna och handsken, så är de redo att användas igen och igen när olyckan är framme.

299 kr hos Halens

Buybutton obsolete

Toalett-Tandborste

8. Skrubba toan med tandborste

Att rengöra toaletter med tandborstar har vi kunnat bevittna vara ett straff för dåligt uppförande i många, många filmer. Men detta straff blir inte så jobbigt att ta sig igenom om en använder sig av en stor tandborste. Denna roliga toalettborste i form av just en tandborste adderar lite humor till din badrumsinredning och dessutom gör den rengöringen lite roligare. För lite extra udd kan du alltid låtsas att det är din värsta fiendes tandborste som du gnider runt i toalettstolen.

Easy Wring Mopp-set

9. Snurra golven rena

Med golvmoppning kommer alltid en mängd olika moment. Blanda vatten och rengöringsmedel, släpa runt en hink och värst av allt doppa och vrida ur moppen. I mången fall dras en hel pöl vatten ut på golvet vilket inte är så ultimat och dessutom kanske armarna börjar krampa efter seriösa försök till urvridning. Med O-Cedar-moppen kommer dess problem försvinna. Denna praktiska snurrmopp tar hand om urvridningen själv. Det enda du behöver göra är att trampa lätt på en liten pedal på hinken. Inga fler pölar och ömma axlar här inte! Låt moppningen bli rolig istället.

Dammsugare påslös UTT7920WME

10. Renare golv och luft

Dammsugning är i sig inte världens värsta syssla, men problem kan lätt uppstå när det handlar om att byta dammsugarpåse. Gör en fel hamnar allt gammalt damm på golvet igen och i värsta fall kanske den nya påsen inte sätts i ordentligt. Med denna lilla påslösa vän blir dessa traumatiska ögonblick ett minne blott. Trots sin ringa storlek är dammsugaren väldigt kraftfull och får med sig dammpartiklar från både golv och luft. Ditt hem kommer aldrig ha känts så rent efter att denna lilla krabat blivit en del av familjen. Den suger även upp hårstrån från dina husdjur snabbt och effektivt!

1595 kr hos Halens


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.