Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Föregående: Billiga upplevelser - 24 roliga upplevelser under 350 kr |

Nästa: 9 akutpresenter du fortfarande hinner köpa på nätet

10 presenter man bara hittar i USA

10 presenter man bara hittar i USA
2012-12-21 av Christoffer

Let’s face it – för att någonting ska vara riktigt coolt och trendigt bör det i princip slå i USA. Denna hypernas kontinent är oftast först med det senaste. Sen är det ju också så att uttrycket "cheesy" även uppfanns i USA och det finns en anledning till det... Mycket av det man förr behövde ha en snäll morbror i Florida för att kunna få tag på kan man numera köpa även från Sverige, om än inte allt. Här har vi samlat 11 annorlunda presenttips från Staterna som du kan bli först i Sverige med att skaffa:

Personligt plektrum

1. Personligt plektrum

Säg den gitarrist som inte vill njuta av sitt eget favoritfoto under långtråkiga rep och halvsömniga företagsgig! Här är den perfekta presenten till rockern: ett plektrum med ett unikt, personligt foto som motiv.

2495 USD hos personalizationmall.com
Besök butiken
 
Insult a day kalender

2. Excellent Insult A Day

Känner du någon som behöver muntras upp? Eller någon som har lite för lite självdistans och behöver tas ned på jorden? I båda fallen blir denna årslånga förolämpning en klockren present!

8 USD hos Amazon.com
Besök butiken
 
Odla eget kaffe

3. Odla eget koffein-set

Här är den ultimata presenten till kaffe- och tesnobben i din närhet. Detta kit låter mottagaren tillverka sitt eget kaffe och te – en helhetsupplevelse som garanterar långvarig njutning…

99 kr hos Roliga prylar
Besök butiken
 
Bang skjut av lampa

4. Skjut av lampan

Tycker din vän att sänggåendet är bland det tråkigaste på dygnet? Ändra på det med denna gadget – fjärrkontrollen är i form av en revolver!

299 USD hos gnr8.biz
Besök butiken
 
Ätbart glitter

5. Ätbart glitter

Till den som fallit för den senaste tidens baktrend blir detta en rolig gåva. Glittret är ätbart och livar upp även den tråkigaste sockerkaka.

53 kr hos CDon
Besök butiken
 
Familjepyjamas

6. Familjepyjamas

Här är presenten som är amerikansk ända in i sömmarna. En bekväm pyjamas att glida runt i tillsammans med hela familjen under lediga dagar – dessutom broderad med familjeklanens namn. Vore det inte härligt att vara som familjen på bilden? Inte??

3499 USD hos gifts.personalcreations.com
Besök butiken
 
Chokladtorn

7. Massiv chokladkorg

Precis som det mesta i USA ska presenter vara av principen ”more is more”. Klicka därför hem detta extrema set; mängder av förstklassig choklad, som utan tvekan får mottagaren att smälta…

60 USD hos Amazon.com
Besök butiken
 
Katt leksak laser

8. Automatiserad laserlek för katten

Att katter gillar att jaga laser är känt sedan Star Wars...eller, nja, det är i alla fall ganska välbekant. Men att göra om detta till en automatiserad leksak är något som endast jänkarna tänkt på verkar det som. Genialt är det i alla fall.

499 kr hos Kattkompaniet
Besök butiken
 

Har du hittat andra roliga saker från USA?

Har du en morbror i Florida som skickat roliga, eller konstiga, saker från USA? Har du läst om någon annan kul produkt från andra sidan pölen? Tipsa gärna om fler roliga presenter i kommentarsfältet nedan.


Skriv en kommentar

1 kommentar

Alma - 2018-06-21

Nice grejer