Presenttips.se har 1 490 manuellt utvalda presenter från 570 olika butiker samt 301 blogginlägg.Något gulligt och sött

Ända sedan mobiltillverkarna började tävla om vem som kunde göra den minsta mobilen någon gång på 90-talet så har folk varit som besatta av hur stort eller smått något kan vara. Med tiden så har en trend kring smått och sött uppstått. Många saker gå att hitta i miniutförande, och också med ganska söta färger och former.

Det här är presenterna till den som gillar att saker är små och väldigt söta. Det är något speciellt med det som är litet. Det är som att känslan i hela presenten blir mer koncentrerad. Samtidigt så sticker något extra litet ut också. Men något som är sött behöver inte vara litet alla gånger. En nallebjörn är nästan bara sötare ju större den är.

Ta och surfa runt bland de här presenterna och se om du kan hitta något litet och sött som du gillar. Söthet är ofta ganska likt kärlek och det vill ju alla ha.

Populära presenter för taggen något gulligt och sött

Relaterade blogginlägg

S200 image20151127 3 1xgetr3

10 finurliga inflyttningspresenter att ge bort till nyblivna föräldrar

2015-04-27
Att komma upp med den perfekta inflyttningspresenter kan vara svårt nog, men när det dessutom ska köpas något fint och praktiskt till ett nyinflyttat par som dessutom precis fått tillskott till familjen blir det med ens ännu lite svårare. Vilken väg ska en ta? Något som passar hemmet eller barnet? El... Läs mer

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Kramdjursbutiken logo
Bluebox logo
Amazon logo
Designtorget logo
Babyroom logo
Brabarnklader logo
Onskefoto logo
Nallebudet logo
Lekmer logo
Accessora logo
Hjarteting logo
Kramnalle logo
Pixmania logo
Myheart logo
Nalleriet logo
Jollyroom logo
Doptavlor logo
Ladida logo
Bestkids logo