Presenttips.se hjälper dig att hitta presenter och julklappar bland 1 000 manuellt utvalda presenter från 342 olika butiker samt 227 blogginlägg.

Presenter - såhär hittar du dem

Presenttips.se förmedlar presenttips och presenter till alla möjliga tillfällen. På webbsidan kan du hitta en handfull olika sätt att hitta rätt. Du kan bland annat hitta presenter på följande sätt:

  • Presenttips-generatorn - En kraftfull och smart funktion som ger de bästa och mest välanpassade tipsen.
  • Surfa mellan tipsen - När du går in på en presents egen sida så samlar vi relaterade presenttips kring dem. Klicka på någon av dem och hitta presenter relaterade till detta osv.
  • Utgå ifrån butikerna - I vår gedigna butiklistning har vi samlat butiker på nätet som gör sig extra bra för att hitta presenter på. Här tar vi i vissa fall även med produkter från deras grundutbud även om de inte finns med i vår databas som manuellt utvalda presenttips. Vi kallar dessa produkter för "bubblare".
  • Utgå ifrån taggar och kategorier - Alla presenter och butiker är taggade med olika attribut, tex "Äventyrlig". Du kan utgå ifrån någon av dessa taggar och hitta en ny gåva på detta sätt.
  • Hitta födelsedagspresent - våra födelsedagspresenter är snabbtips för olika födelsedagar och ger dig snabba, generella tips för respektive födelsedag.

10 senaste presenttipsen

9272707

Svart Dagbokskalender 2015

Klassisk dagbokskalender med gott om skrivutrymme då en sida motsvarar en dag. Timindelningen löper från 08 på morgonen till 19 på kvällen. Dagboken innehåller även årsplaner för 2015 och 2016 samt har urstansats månadsregister. Dagboken är svart, spiralbunden och har en pärm av miljökartong. Måtten är 135x205 mm. (97.0 kr)
Back 2 skool pennstall

Back 2 skool Pennställ

Snyggt pennställ i klassisk stil som påminner lite om ett ställ för labbrör från sekelskiftet. Skapar en gammeldagskänsla till skrivbordet och förhöjer känslan av ordning och reda. Pennstället har 4 hållare för pennor och diverse fack för mindre saker. Storleken är 11 x 17 x 8,5 cm. (179.0 kr)
Fotoklockan silver

Fotoklockan Silver

En fantasifull klocka som ger dig möjlighet att själv dekorera och skapa en personlig design åt din väggklocka. Genom 12 rammar - som omger urtavlan - kan du skapa det utseende du själv önskar. Antingen kan du sätta bilder på dig och din familj i ramarna, eller skapa egna konstverk som förhöjer slentriantittandet på klockan. Klockan består av 8 kvadratiska ramar och 4 rektangulära. (299.0 kr)
Spargris svarta pengar

Spargris Svarta Pengar

En klassisk spargris i svart porslin, fast med den avslöjande texten "svarta pengar" på sidan. Bra att spara ihop till något i - som restskatten till exempel. Grisen har måtten 22 x 15 x 16 cm och har en öppning undertill, så man slipper slå sönder den vid uttag. (109.0 kr)
45aa0811 99e4 484f a571 fbe5f92546bb stor

HP ENVY Rove 20-k000eo Mobile All-in-One - Core i3 4010U

All-in-one dator som fungerar som både som kraftfull dator och flexibel surfplatta beroende på hur du använder den. Koppla till mus och tangentbord vid behov, eller använd datorns 20" LED-IPS-Multi-Touch skärm. 1 TB hårddisk och ett integrerat grafikminne på 1.7 GB gör den lika kraftfull som vilken stationär dator som helst. (9113.0 kr)
Pole dance

Pole dance

Pole dance är ett sätt att träna som ger dig styrketräning, dans, motion och till och med akrobatik - allt i ett. Kursen innehåller professionell och pedagogisk handledning där du lär dig dansa på stång under en timme i grupp med andra. (545.0 kr)
1

Fotokurs

Grundläggande kurs i fototeknik. Du kan välja mellan grundkursen Kamerateknik 1 - som går igenom ISO. bländare, slutartid, vitbalans och skärpedjup samt lite om bildkomponering. Känner du att du behärskar detta kan du välja fortsättningskursen Kamerateknik 2 som går lite djupare och handlar om fotografering med blixt, inställningar för kontrast och bild, bildkomponering, posering och ljusmätning. (545.0 kr)
131823473022273607 343x528 3

Tillbehörsset Flexmaster AB Rocket Twister

Ab Rocket FlexMaster är en utbyggnad av den populära Ab Rocket och gör att du - utöver de vanliga funktionerna - även kan träna höfter, rumpa, lår, armar, bröst och rygg. (299.0 kr)
Bajskorv i presentbox 1

Bajskorv i box

För de som inte än lämnat kiss- och bajsåldern bakom sig är denna present ett måste. Efter att den fina presentasken öppnats och avslöjat innehållet kommer stämningen garanterat höjas i rummet. Asken innehåller nämligen en väldigt verklighetstrogen bajskorv i plast. Skämtpresenter kommer aldrig att gå ur tiden. (39.0 kr)
E4aa08401fdc942024f3309e4d3cb703

Gigantisk gummibjörn

Det är något med gigantiska godisbitar som aldrig går ur tiden eller blir tråkigt. Denna enorma gummibjörn är inget undantag. Med en vikt på hela 2,3 kilo kommer den garanterat bli mittpunkten på kalaset, eller varför inte i vardagsrummet. Både nya gäster och gamla vänner kommer bli imponerade av att se denna godisbit. (349.0 kr)