Presenttips.se har 1 439 manuellt utvalda presenter från 570 olika butiker samt 301 blogginlägg.En Eko Reko Retro Jul 2017


Datum

2017-12-02 till 2017-12-09 (Bara lördagar).


Öppettider

Lördag: 11-15


Entréavgift

Gratis


Adress

Galoppvägen 1, Täby. Stockholms län

En Eko Reko Retro Jul på Täby Park (Gamla Galoppen) med KRAV-julgranar, ved, kreativ 5-kamp och mängder av finfina utställare med ekologiska kryddor, fina gamla julprylar och antika föremål som blir unika julklappar, landet bästa kaffe, ostar, fickformatsnoveller, lammskinn från Roslagen och mycket mycket mycket mer! Vi hoppas och tror att det blir den bästaste julmarknaden någonsin!

 
 

Letar du julklappar?

Julklappstips

Kolla in alla de julklappstips vi hittat på åt hela familjen (och fler därtill) och få tips på vad du kan köpa till alla från pojkvännen till lillasyster i jul.

Du kan också använda vår smarta julklappstipsgenerator för att hitta julklappar baserat på ålder, intresse, personlighet med mera.

Följ vårt specifika Facebook-community för julmarknader här

Följ ("gilla") vårt specifika Facebook-community för julmarknader så får du tips om roliga, bra, originella och mysiga julmarknader över hela Sverige.

Staticmap?center=galoppvägen+1 << täby <<sweden&zoom=10&size=400x400&markers=color:red%7cgaloppvägen+1 << täby <<sweden

Klicka på bilden för att komma till Google Maps där du kan scrolla etc. Om det bara är en blå bild ovanför här betyder det att Google inte kan skapa en automatisk karta för julmarknadens adress men man brukar hitta den om man klickar på bilden.

Vill du lägga till en julmarknad?

Kolla först om julmarknaden inte redan finns i databasen. Annars får du jättegärna lägga till julmarknaden genom att lägga in den här (det tar 1 minut).

Har du besökt denna julmarknad? Skriv gärna en kommentar!

Om du har besökt En Eko Reko Retro Jul så skicka gärna in ett foto till oss vi kan använda och/eller skriv en kommentar nedan om vad du tyckte om julmarknaden!

Har du frågor om denna julmarknad? Vill du ställa ut? Skriv INTE en kommentar!

Om du har frågor som gäller julmarknaden, kontakta då julmarknaden direkt (se julmarknadens webbsida ovan). Det är inte Presenttips.se som arrangerar julmarknaden, vi bara informerar om julmarknader i Sverige.

Sajten får dagligen massor av kommentarer om att få ställa ut på julmarknader men det är alltså INTE något Presenttips.se kan hjälpa till med. För att få ställa ut så måste du alltså kontakta julmarknaden i sig. Det gör du inte via detta kommentarsfält. Framöver kanske vi skapar en tjänst för att förmedla denna kontakt. Håll utkik!

Skriv en kommentar

Det går INTE att kontakta en julmarknad via detta kommentarsfält!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.