Presenttips.se hjälper dig att hitta presenter och julklappar bland 1 353 manuellt utvalda presenter från 570 olika butiker samt 280 blogginlägg.

Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

 
 

Senaste inläggen från julbloggarna

  Svenskjul

  North Pole ligger ditåt

  2016-08-26 i Svenskjul
  Ebay igen hohoho denna gång denna skylt som visar åt vilket håll North Pole ligger ;-)... Läs mer i Svenskjul.
  Cramer

  Formex lamslår

  För er som följer mig på instagram är det ingen nyhet att jag upp i Stockholm och på Formex. En branschmässa för butiker och liknande. En mässa för svensk/nordisk design och drömstället på jorden så här innan julsäsongen börjat på riktigt överallt. För det är här butiker köper in vad vi senare sitter... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
  Bloggfoto saknas

  Formex hösten 2016 - ätbart

  2016-08-25 i Annas Jul
  Att hinna äta när man har lite tidspressat schema på formex är svårt. Men har man tur får man smaka på mycket gott att hungern försvinner. För mycket gott fanns det. Jag riktade in mig på några för mig välkända företag med produkter jag gillar och här kommer ett litet bildregn med tema ätbart från Fo... Läs mer i Annas Jul.
  Bloggfoto saknas

  Formex hösten 2016 - Inredning

  2016-08-25 i Annas Jul
  Jag besökte Formex (en stor inrednigns- och designmässa i Sthlm) igår och fick ta del om vad som komma skall i affärerna så småningom. Även se guldkorn sedan tidigare. Mycket handlar om trender och nyheter på formex och det finns fantastiskt mycket att uppleva och se. Som design- och inredningsintres... Läs mer i Annas Jul.
  Julensblogg

  Jul på Liseberg

  2016-08-25 i Julensblogg
  Varje år närmare jul öppnas grindarna till jul på Liseberg. Själv har jag aldrig varit där men jag har nu bestämt mig för att i år ska det bli den första gången! Har sett många videor och framförallt bilder från jul på Liseberg och det verkar så mysigt. Enligt Lisebergs hemsida ska det vara allt... Läs mer i Julensblogg.
  Bloggfoto saknas

  Norrländska skogar

  2016-08-25 i Victorias julblogg
  En av fördelarna med att bo i Norrland är att jag alltid fått fira en jul med snö. Även fast det blivit sämre med det och vi hade lite snö i fjol var det ändå vitt på jul. En annan fördel är skogen, jag älskar att gå ut i skogen och bara vara. Man blir så avstressad att vara i tystnaden i skogen. Vi ... Läs mer i Victorias julblogg.
  Svenskjul

  Polkagris spiraler

  2016-08-25 i Svenskjul
  Har gått loss på ebay och köpt dessa till min julgran. Kommer att bli perfekta i min så kallade disneygran om jag bara får till en sådan i år. Blev ingen förra året i köket min tanke är en lite mindre gran med bara en massa disney saker i ;-)... Läs mer i Svenskjul.
  Julensblogg

  4 månader till jul!

  2016-08-24 i Julensblogg
  Hörrni, det är 4 månader kvar till julafton! Känns ju som igår jag satt här i soffan och skrev att det var 5 månader kvar...tiden går så snabbt.Innan vi vet ordet av är det dags för julpynt, julbak och allt däremellan! Men först är det Stockholmresan och ullaredsresan som gäller för mig men sen kan j... Läs mer i Julensblogg.
  Enfinjul

  4 månader

  2016-08-24 i En fin jul
  Tänk att det bara är 4 månader till julafton. Den här veckan, när vi fått sommaren tillbaka, känns jul och vinter ganska avlägset men kikar man in i julbloggarnas värld känns det mycket närmare. Det är ju trots allt mycket som ska hända innan själva ... - ... Läs mer i En fin jul.
  Mykindofchristmasblogg

  Hur vill jag ha det?

  En sak jag ser fram emot i år är att få pynta mitt eget hem för första gången. Jag flyttade ju hemifrån i början av året och funderar nu på vilken stil jag vill ha hemma. Även om jag egentligen älskar det traditionella med mycket rött och guld är det ... - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
  Svenskjul

  Åk med polarexpressen :-)

  2016-08-24 i Svenskjul
  Har hittat några ställen som man kan åka polarexpressen. Hade jag velat göra må ni tro vilken magisk känsla. Får vi nog se till att göra under min livtid!Hade vi inte sagt nej till eller hur?Polar Express i Phillipsburg, New JerseyMen behöver inte åka längre än till Birmingham England för att uppleva... Läs mer i Svenskjul.
  Bloggfoto saknas

  Julinspiration från Søstrene Grene!

  2016-08-24 i Julpussar
  Såhär exakt fyra månader innan julafton och i väntan på årets julkatalog från danska Søstrene Grene sitter jag och bläddrar igenom förra och förrförra årets i jakt på julinspiration, och nog sjutton hittar jag saker jag gillar, men som jag uppenbarligen missat tidigare år… Färgskalan i de här b... Läs mer i Julpussar.
  Bloggfoto saknas

  Planering

  2016-08-24 i Victorias julblogg
  Idag är det fyra månader till julafton, så det är hög tid att börja med planeringen på allvar tycker jag.Ni kan aldrig gissa vad vi planerar här hemma just nu? Har letat fram mina pepparkaksböcker och ja som ni alla säkert förstod planerar vi får årets pepparkaksbygge. Ifjol var maken fast besluten a... Läs mer i Victorias julblogg.
  Svenskjul

  4 månader till dopparedagen

  2016-08-24 i Svenskjul
  Idag minst sagt närmar vi oss stora dagen JULAFTON. Bara ynka 4 månader kvar inte klokt vad tiden rusar iväg. ... Läs mer i Svenskjul.
  Svenskjul

  Julbjörnen Hugh

  2016-08-23 i Svenskjul
  Nu har Harrods fått in årets julbjörn. Åh I LIKE ;-)... Läs mer i Svenskjul.
  Enfinjul

  Samlingssidor julbloggar

  2016-08-23 i En fin jul
  Visst är det härligt att det finns så många fina samlingssidor för oss julbloggare. Vet inte hur man annars skulle gå tillväga för att hitta alla julbloggare med all sin inspiration. För min del var det julbloggar.se som var ingången till ... - ... Läs mer i En fin jul.
  Cramer

  En till julig lista

  Jag kör väl en till julenkät men denna gången lite mer fantasieggande frågor! Svensk Jul är det som står bakom denna ”magiska jullista”. Tydligen började hon redan skissa på frågorna i påskas! När tycker du det är dags för julen att göra entré i våra butiker och på nätet?  På nätet tycker... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
  Svenskjul

  Julmust och glögg gömma :-)

  2016-08-23 i Svenskjul
  Jag har plockat fram mina julmust och glöggen jag köpte förra året så ligger nu och väntar på att drickas upp när suget dyker upp.Måste bunkra upp så man alltid har hemma så man inte behöver gå och vänta på att de ska komma ut i butik ;-)... Läs mer i Svenskjul.
  Bloggfoto saknas

  Önskelista

  2016-08-23 i Victorias julblogg
  Högst på min önskelista står även i år en Silhouette Cameo. Jag fick visserligen pengar ifjol att köpa en och jag skulle göra det efter jul och en tenta blev avklarad. Men det blev aldrig av då jag insåg att tiden inte fanns, med tre små barn och heltidsstudier är det inte alltid så mycket tid över. ... Läs mer i Victorias julblogg.
  Bloggfoto saknas

  Juleskum, vilken smak är egentligen godast?

  2016-08-23 i Julpussar
  Ingen i julbloggssvängen har väl missat att Tomtegröt & kanel är årets smak på Cloettas populära skumtomtar (jag gillar framför allt sloganen; ”Gröt och tomte i ett, nu är julen komplett!”) och visst låter det gott? Kan tänka mig att det smakar lite milt och sött med vaniljtoner från ... Läs mer i Julpussar.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby