Presenttips.se hjälper dig att hitta presenter och julklappar bland 1 389 manuellt utvalda presenter från 570 olika butiker samt 280 blogginlägg.

Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

 
 

Senaste inläggen från julbloggarna

  Bloggfoto saknas

  Regnig dag och solig kväll

  2016-05-25 i Johannas julblogg
  Idag har det regnat en del på dan, tur att det var igår vi hade Elevens val med uteaktiviteter på jobbet. Elvira har förresten gjort den här i slöjden, åt Penny!På eftermiddagen idag var det mulet och kallt. Oskar och jag åkte runt med inbjudningskort till hans kalas. Efter kvällsmaten tog ... Läs mer i Johannas julblogg.
  Bloggfoto saknas

  Bloggträff!!!

  2016-05-24 i Johannas julblogg
  Idag är det 7 månader till julafton och ärligt talat känns julbloggssäsongen långt bort - nu laddar jag för sommar. Men, något julkul är på gång, jag har anmält mig till en bloggträff! Det är inte en renodlad julbloggsträff, men den kommer innehålla en julbloggsträffs-del (arrangörerna vet mer om det... Läs mer i Johannas julblogg.
  Cramer

  Julens örhänge shopping är räddad!

  Idag fick jag ett mail som nästan fick mig att skrika rakt ut av glädje! glitter har öppnat e-shop! Som jag längtat efter denna dag! Jag är väldigt glitter beroende för att inte ha någon affär på 10 mils avstånd. Jag följer dom på instagram och ser alla fina örhänge jag vill ha. Håller tummarna att d... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
  Bloggfoto saknas

  Dagens tips - Ellos

  2016-05-20 i Victorias julblogg
  Just nu kan ni fynda en del julsaker (och annat) på Ellos outlet rea, de har 50 % rabatt på rea priset så det är verkligen fyndläge nu. Detta är inte ett sponsrat inlägg! För att få rabatten måste du ange koden: 335977 Ett urval av det som finns:  Adventsstjärna 245 :-  ... Läs mer i Victorias julblogg.
  Julinorr

  Jul året om

  2016-05-14 i Jul i norr
  Shopping turen till Finland gav en del julvibbar. Eller vad säger ni om dessa "bling" renar/hjortar...Lite juligt toalettpapper...Sånt här värmer ett "jultoks" hjärta, haha. Köpte dock inget juligt.Hittade däremot 2 nya väskor till mig själv...På Ikea blev det mest planering av framtida projekt.... Läs mer i Jul i norr.
  Julinorr

  http://julinorr.blogspot.com/2016/05/varen-gor-framsteg-med-rasande-fart.html

  2016-05-14 i Jul i norr
  Våren gör framsteg med rasande fart. All snö är borta. Gårdarna är krattade både hemma och i stugan. Förra helgen säkrade vi värmen för kommande vinter...Den här helgen kan man ta det lugnt och njuta av friden här i stugan.Nya inredningsdetaljer från Em- möbler, fåglarna... Livbojen kommer också... Läs mer i Jul i norr.
  Cramer

  Spring in och anmäl er till #BloggJkpg2016

  Nu har vi äntligen kunnat släppa anmälan till BloggJkpg2016. På sidan Anmälan fyller du i vad du heter och massa annat spännande. Sista frågan är om man vill vara med på Julbloggsträffen. Det är tanken att den kommer vara under eftermiddagen som ett valbart seminarium. Jag ska försöka lyxa till vårt ... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
  Cramer

  Höstens julbloggsträff blir #BloggJkpg2016

  Hoppas ni nu är många som är peppade på att komma till Jönköping i höst! Idag släpper jag och Annas Fotnoter tid och plats! Sponsorer har vi redan ett gäng! Men kom gärna med mer förslag till just vår Julbloggträff! Så spring nu in på bloggjkpg.wordpress.com! I veckan kommer ännu mer information men ... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
  Bloggfoto saknas

  Dagens tips

  2016-05-01 i Victorias julblogg
  Nu kan man nästan tro att jag är sponsrad av Cdon men så är inte fallet det råkar bara vara så att de har bra erbjudanden just nu. Man kan nämligen köpa Pluras julbok, Pluras jul och nyår där för endast 46 kronor, så passa på om ni är intresserade av boken. Jag har i alla fall lagt en beställning på ... Läs mer i Victorias julblogg.
  Cramer

  Kvällen

  Idag har jag varit i Habo hela dagen! Hängt med Anna med barn, berättar mer om det imorgon.  Ikväll däremot fanns minst tre olika valborgsfirande och idéer! Försökt få ett svar av Mr T  hela veckan vad vi skulle hitt på. I eftermiddags fick jag svaret. Inte Habo, inte furusjö och ingen fami... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
  Bloggfoto saknas

  Att börja snegla mot julen...

  238 DAGAR Våren har knappt vågat sig fram men redan planerar jag för vissa julaktiviteter, det gäller ju att vara ute i riktigt god tid för de allra populäraste aktiviteterna. Redan nu har vi faktiskt bokat in en helg i London med kidsen den 2-5 december. Det blir en bra start av julen för övriga fam... Läs mer i Helenes underbara jul.
  Julifjallen

  Testfamilj till Tomteland!

  2016-04-25 i Jul i fjällen
  Är ni intresserade av en dag med mycket magi, sagoväsen och julkänsla? Då har jag ett supertips till er! Tomteland i Mora söker just nu testfamiljer till sommaren 2016. Man får en veckas gratis besök på Tomteland mot att man svarar på deras frågeformulär under och efter besöket.Vi var där förra somma... Läs mer i Jul i fjällen.
  Svenskjul

  Hagelsnö!!

  2016-04-25 i Svenskjul
  Igår var vi ute hela familjen var och jobbade lite. Hann precis in på jobbet innan en rejäl hagelsnö skur föll från himlen. På sina ställen såg det nästan ut som snö :-o... Läs mer i Svenskjul.
  Mykindofchristmasblogg

  8 månader

  Nu är det bara åtta månader till julafton. Gud vad detta året går fort än så länge. Här får ni en bild när lille Maxi förundrades av våra juleljus förra året. - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
  Svenskjul

  Om 8 månader kommer tomten :-)

  2016-04-24 i Svenskjul
  Låg i sängen och blickade framåt och bara så där med många tankar som lutade mot julafton. Upptäckte då även när jag satte på och började kolla in om det hänt något på iPhonen att det idag är exakt 8 månader till julafton och tomten knackar på dörren.... Läs mer i Svenskjul.
  Julinorr

  Mer Dolly Style

  2016-04-24 i Jul i norr
  Dolly Style febern fortsätter Nu har jag fått ihop rosett-diadem i glittrande paljett tyg.Köpte diadem som behövde kläs med tyg. Till det använde jag hårband i stretchtyg. Dom blev riktigt fina. Barnen är super nöjda.... Läs mer i Jul i norr.
  Julinorr

  Drömmen av ett rent hem...

  2016-04-22 i Jul i norr
  Nu när vårsolen börjar titta fram är det gamla ordspråket " Vad som göms i snö kommer fram i tö" mer sann än någonsin. Fönstren ser ju bara helt hemska ut. All höstens regn och vinterns snö lämnar sina spår.  Det känns som att hela hemmet inte blivit ordentligt rengjort på evigheter. Damm, damm ... Läs mer i Jul i norr.
  Bloggfoto saknas

  Dagens tips

  2016-04-21 i Victorias julblogg
  Det är länge kvar tills jag drar i gång bloggen igen men idag snöar det hos oss så jag tänkte dela med mig av ett tips. På Cdon har de rea på julkalendrar på dvd. De flesta kostar 99kr per styck men de har några för 49kr eller två för 79kr. Perfekt köpläge med andra ord. ... Läs mer i Victorias julblogg.
  Cramer

  Tre juliga böcker från Bonnier Carlsen

  Kreativa Karin har hintat och tipsat om att hennes andra bok kommer lagom till jul. Och bara när en tittat på omslaget blir tillockmed jag utan barn sugen på en bok! Hennes första pysselbok som är inriktad på kalas är full av roliga idéer! Här är hon på IKEA Jönköping vid ett pysselevent förra månade... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
  Julinorr

  "Hello Hi" Dolly Style

  2016-04-19 i Jul i norr
  Hos oss råder Dolly Style feber. Häromdagen var den totala lyckan i livet inom räckhåll bara man fick en Dolly Style peruk och en t-shirt. Grejerna hittade vi HÄR.    Flickorna ville ha allt som fanns att köpa i shopen. Men nån måtta får det vara, det kostar en hel del. Perukerna ... Läs mer i Jul i norr.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby