Presenttips.se har 1 424 manuellt utvalda presenter från 567 olika butiker samt 297 blogginlägg.



Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

 
 

Senaste inläggen från julbloggarna

  Tomtens morsa

  Whiskyglace

  2017-05-25 i Tomtens morsa
  Det finns en riktigt bra blogg som heter matplatsen.net. Där hittade jag detta helt fantastiska receptet. http://www.matplatsen.net/2017/05/23/jack-daniels-glaze-3/#comment-273404 OM du bara ska testa en ny grej i år, så gör denna. En sötstark ... - ... Läs mer i Tomtens morsa.
  Bloggfoto saknas

  7 månader

  2017-05-24 i Bittes jul
  7 månader kvar till julafton Ständigt längtan - ... Läs mer i Bittes jul.
  Tomtens morsa

  Plantering...

  2017-05-17 i Tomtens morsa
  .... tror min gurkplanta är redo för utplantering snart. Behöver bara bli lite värmare på nätterna i vårt uterum. Men visst är det fantastiskt att detta kommer från ett litet, litet frö ❤️ - ... Läs mer i Tomtens morsa.
  Mykindofchristmasblogg

  Halvvägs till jul

  Okej jag vet att det är konstigt att skriva här i maj men faktum är att på grund av det vidriga vädret vi haft har jag längtat jättemycket till jul de senaste veckorna. Därför kokade jag idag lite risgrynsgröt och sitter nu och avnjuter den till Elf. ... - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
  Bloggfoto saknas

  Juligt i maj

  2017-05-11 i Bittes jul
  Idag på vägen till jobbet så snöade det( svårt att föreställa mig att det var sommar förra helgen )På jobbet sen i caféet på skolan jag jobbar på hade dom plockat fram glögg och lussekatter.Nog för att julen är härlig men jag vill först ha en varm ... - ... Läs mer i Bittes jul.
  Maries stralande jul

  Sunes jul på julturné

  2017-05-08 i Underbara juletid
  Ifall du har Sunes Jul bland dina julkalenderfavoriter då är kanske detta något för dig?Den prisade julkalendern ”Sunes Jul” från 1991 blir nämligen familjeteater och det bästa av allt är att de åker ut på turné så fler får möjlighet att titta. Här hittar du biljetter och vilka ställen de kommer att ... Läs mer i Underbara juletid.
  Bloggfoto saknas

  Det händer saker här på bloggen.

  Ja, det krävs ju inget raketforskarsnille för att notera detta, om man är en återvändande besökare. Jag kände att det var dags för en uppdatering: Lite mer avskalat, lite mer "klappat och klart", dvs mindre underhållsarbete för mig och i och med det: mer tid till att fokusera på innehåll!Så. Det kan ... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
  Julinorr

  Skål av pärlor

  2017-04-25 i Jul i norr
  Ikväll hittade jag dottern förtvivlad klippande i en stor flörtkula.Jag får veta att hon till i morgon måste pyssla en matskål till ett hamsterprojekt som hon har tillsammans med några kompisar i skolan. Det har fallit på hennes lott att tillverka skålen. De andra gör hamstern.Men det är ju omöjligt ... Läs mer i Jul i norr.
  Bloggfoto saknas

  8 månader

  2017-04-24 i Bittes jul
  Påsken kom och gick. Nu är de bara midsommar kvar innan siktet ställs in på julmyset. 8 månader kvar. Börjar ni förbereda nått redan? - ... Läs mer i Bittes jul.
  Bloggfoto saknas

  ATT BÖRJA TÄNKA NYTT.

  DAGAR SOM KOMMER OCH DAGAR SOM GÅR. Det är inte riktigt så illa att det ligger massor av snö på marken men varje morgon har vi vaknat med frost och ett par rejäla snöfall har omkullslagit våra planer på att plantera ut det som odlas ska under vår och sommar. Vädret skiftar likt en tonårings humör.&am... Läs mer i Helenes underbara jul.
  Julinorr

  Påsken 2017

  2017-04-16 i Jul i norr
  Att vårt land är avlångt är det kngen tvekan om. När Stockholmarna postar bilder på körsbärsträd i blom, är snödrivorna höga hos oss ännu...Det har blivit tradition för oss att fira påsk i stugan. Allt är lite meckigt då vi endast har sommarvatten, men det går att få till ändå. Barnen har målat påskä... Läs mer i Jul i norr.
  Maries stralande jul

  Glad Påsk!

  2017-04-14 i Underbara juletid
  Jag vill passa på att önskar er alla julälskare en riktigt Glad Påsk! Hoppas att ni har det bra och kan njuta av god påskmat och fint vårväder under påskhelgen. Här grönskar det för fullt och jag ser fram mot när bokträden slår ut, det är lika magiskt som den första frosten när just bokträden lyses u... Läs mer i Underbara juletid.
  Julinorr

  Att tanka kraft

  2017-04-08 i Jul i norr
  För 2 månader sen tog livet paus då min mamma blev akut sjuk. I flera veckor vakade vi på sjukhuset innan allt lugnande ner sig lite. Hon är fortfarande kvar på sjukhuset men det är ingen akut fara för hennes liv just nu. Samtidigt ska familj och jobb roddas runt i någorlunda vanlig takt.Som ni säker... Läs mer i Jul i norr.
  Bloggfoto saknas

  9 månader

  2017-03-24 i Bittes jul
  En graviditets längd till julafton. Inatt drömde jag om tomtar och jul. Men vaknar till sol och vår. - ... Läs mer i Bittes jul.
  Julinorr

  Kalasdags

  2017-03-19 i Jul i norr
  Idag har vi firat min make som fyller år. Han gillar smörgåstårta, så det fick bli 2 stycken. En med lax och en med kött.Till kaffet bakade jag en Zebratårta. Recept från tidningenhembakat.seZebratårta, 10 bittar5 ägg3 strösockerSkal av en citron6,5 dl vetemjöl1 msk vaniljsocker2 tsk bakpulver2 ... Läs mer i Jul i norr.
  Santa baby

  Bröllop!

  2017-03-17 i Santa Baby
  Hallååå allesammans! Hur har ni det? Nu är det snart vår och jag är så taggad på vår & sommar! Det är nämligen så att jag och min stora kärlek ska gifta oss i augusti, så denna julbloggssäsong kommer nog börja lite senare än tidigare år (då jag har ... - ... Läs mer i Santa Baby.
  Bloggfoto saknas

  300

  2017-02-27 i Bittes jul
  300 ynka dagar till julafton.. - ... Läs mer i Bittes jul.
  Bloggfoto saknas

  Årets julvärd 2017

  2017-02-25 i Bittes jul
  Ja vill ni veta årets julvärd så är de bara att kolla på programledarna på melodifestivalen. Men fantasi har SVT inte haft de senaste åren! Hoppas faktiskt som min syster att Måns kan ställa upp så vi slipper melodifestivalens programledare. - ... Läs mer i Bittes jul.
  Aussiexmas

  10 months until Christmas Eve

  2017-02-24 i Swe-Aussie X-mas
  Wow, can't believe it - 10 months until Christmas Eve... and still Christmas in the house. But, I must add, I'm working really hard on removing all the decor... Look how empty our Christmas tree looks!10 månader tills julafton... och fortfarande jul här hemma. Men, jag måste tillägga att jag job... Läs mer i Swe-Aussie X-mas.
  Bloggfoto saknas

  10 månader

  2017-02-24 i Bittes jul
  Otroligt vad tiden går fort egentligen. Jag längtar till vår och sommar nu, men julen fattas mig ständigt. Känner fortfarande att jag blev lurad på julmyset pga sjukhuset. Men de tar jag igen iår. - ... Läs mer i Bittes jul.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby