Presenttips.se har 1 495 manuellt utvalda presenter från 566 olika butiker samt 284 blogginlägg.Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

 
 

Senaste inläggen från julbloggarna

  Bloggfoto saknas

  Gårdagens julspaning

  2016-10-22 i Victorias julblogg
  Igår hoppades jag få se mycket julsaker när jag skulle iväg på lite shopping. Tyvärr fanns det inte tillstymmelse till jul på Ikea. På Clas Ohlson höll de på att plocka fram julen. På Rusta var de mycket jul framme men de var inte riktigt klara heller. Hoppas jag hinner iväg till Ikea en gång till in... Läs mer i Victorias julblogg.
  Bloggfoto saknas

  Snöar det i söder?

  2016-10-22 i Johannas julblogg
  Enligt Aftonbladet snöar det i söder, stämmer det?Vår prognos ser tråkigare ut...... Läs mer i Johannas julblogg.
  Mykindofchristmasblogg

  Juljournalen

  Igår hittade jag stora juljournalen i affären och kunde inte motstå den. Jag hittade massa saker jag skulle vilja prova! Till det såg jag på Gilmore Girls. All in all en mysig kväll. ♥ - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
  Bloggfoto saknas

  Lat lördagsmorgn med Simply Christmas i knät!

  2016-10-22 i Julpussar
  Suck. Jag kunde såklart inte hålla mig längre när jag såg den på pressbyrån. Jag har ju redan tjuvkikat lite hos Helénes underbara jul, men nu kan jag gotta mig i all juligt på egen hand.. Hoppas ungarna klarar sig själva en stund!... Läs mer i Julpussar.
  Aussie

  All I want for Christmas - from pickles to Pavlova

  2016-10-22 i Swe-Aussie X-mas
  'All I want for Christmas - from pickles to Pavlova'Flipped through last year's good food's November/Christmas issue - and the reason I bought it was because Nigella was in it. I have to admit, I have a girl crush on Nigella - I've had it for years... I can watch her cook all day, every day. When I h... Läs mer i Swe-Aussie X-mas.
  Bloggfoto saknas

  Årets första!

  2016-10-21 i Johannas julblogg
  Idag blev det fredagsfika efter jobbet. Hammars julmust och saffransgifflar. Härligt! Nu längtar jag efter att baka saffransbullar!... Läs mer i Johannas julblogg.
  Julinorr

  Stugmys och julpynt

  2016-10-21 i Jul i norr
  Helgen ska tillbringas i stugan. Flickorna frågar dagligen när vi ska julpynta? Då vi inte kommer vara många gånger till i stugan innan jul, sa jag att vi skulle pynta här ikväll. Vilket jubel! Pyntet här går mer i "vintrigt" tema än juligt. Då kan man ha kvar det lite längre då vi aldrig är i stugan... Läs mer i Jul i norr.
  Bloggfoto saknas

  DREAMING OF A WHITE CHRISTMAS

  ...I NORDVÄSTRA SKÅNE Det är nämligen här jag befinner mig då min älskade make hastigt och lustigt överraskade mig med ett härligt dygn på SPA med afternoon tea, tre-rättersmiddag, övernattning och skogspromenad.Efter en tuff vecka så var det här exakt vad jag behövde så nu ska jag strax stänga av da... Läs mer i Helenes underbara jul.
  Bloggfoto saknas

  Julstrumpor-deal

  2016-10-21 i Mer jul
  Tänkte bara tipsa om de här fina julstrumporna som just nu ligger uppe på letsdeal.se.Väldigt fina tycker jag! För 149kr får man alla fem par. En helt okej deal! - ... Läs mer i Mer jul.
  Bloggfoto saknas

  En ruskig fredagskväll

  2016-10-21 i Mer jul
  Såhär spenderar jag fredagskvällen. Med årets första jultidning, lite oliver och något gott att dricka. Till middag blir det entrecôte med pommes och kryddsmör. Ha en skön fredag alla! - ... Läs mer i Mer jul.
  Svenskjul

  Julleksaker

  2016-10-21 i Svenskjul
  Idag skulle vi besöka nordgavel på magasingatan men var för tidiga för öppnade inte förrän kl. 10.30. Så gick lite på gatan och hamnade i en rolig butik lilla rummet så köpte två lussekatter i tyg och två polkagriskäppar med skallra till min dotter.... Läs mer i Svenskjul.
  Julifjallen

  Från Duved till Hollywood!

  2016-10-21 i Jul i fjällen
  Sitter just nu och bläddrar i årets upplaga av Amelia Jul. Tänk att för ett år sedan var jag med där! Då såg det ut så här... Det var en konstig känsla att se sig själv på tidningsomslaget i affären. Men en fantastiskt kul grej ändå så klart!... Läs mer i Jul i fjällen.
  Bloggfoto saknas

  Smygpremiär av Halloween på Liseberg

  2016-10-21 i Mer jul
  Igår var jag med jobbet på smygpremiären av Halloween på Liseberg. Och jag säger bara: WOW! Det här var första gången som jag var på Halloween på Liseberg. De hade Halloween-öppet för första gången förra året, och det var en succé med över 200 000 ... - ... Läs mer i Mer jul.
  Mykindofchristmasblogg

  Lush julklappar 2016

  Ända sedan jag blev kär i Lush för några år sedan har jag önskat mig ett av deras perfekta färdiginslagna paket i julklapp. Detta har ännu inte hänt. I år funderar jag på att köpa ett till mig själv och lägga under granen bara för att önskan ska slå ... - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
  Bloggfoto saknas

  Äntligen Nötknäpparen!

  2016-10-21 i Julpussar
  Det blir en tidig julklapp till mig själv i år!När jag fick höra att Nötknäpparen kommer till stan innan jul var jag den första att boka både barnvakt & biljetter! Jag älskar berättelsen om hur en liten flicka får en vacker nötknäppare i julgåva. Helt plötsligt får nötknäpparen liv där den ligger... Läs mer i Julpussar.
  Bloggfoto saknas

  Julspaning

  2016-10-21 i Victorias julblogg
  Nio fredagar innan jul, det närmar sig. Det ska jag fira med att julspana lite idag. Hoppas på att få se lite julsaker på Ikea, Rusta och kanske någon mer. När man bor i en liten stad som jag gör får man passa på och julspana när man åker till en annan större stad.... Läs mer i Victorias julblogg.
  Bloggfoto saknas

  Hoppas på snö

  2016-10-21 i Mer jul
  6 år sedan idag kom första snön som ni ser på bilden nedan. Hur länge får vi vänta i år tro?Jag har tippat på att första snön kommer till Göteborg den 15e december. Den får gärna komma tidigare än så. Men det tror jag knappt. Någon av mina läsare som ... - ... Läs mer i Mer jul.
  Aussie

  'tis the season to be jolly!

  2016-10-21 i Swe-Aussie X-mas
  ♥ Mysiga presentpåsar ♥Jag tycker de är så fina att man kan nästan rama in dem!♥ Cute n Christmassy gift bags ♥So christmassy that you can frame them!... Läs mer i Swe-Aussie X-mas.
  Bloggfoto saknas

  1, 2 och 3 julfavoriter

  2016-10-20 i Johannas jul
  1 dryck: Julmust.2 julpynt: Julgran och adventsljusstakar.3 ätbart: Skumtomtar, julskinka och ischoklad.1 person (att spendera julen med): Min syster.2 julfilmer: Nu är det jul igen och Ensam hemma.3 jullåtar: Mössens julafton, Happy Xmas (War Is Over) & Jul, jul, strålande jul.1 klädesplagg: Min... Läs mer i Johannas jul.
  Cramer

  Glädje i köpcentersshoppingen!

  Idag hamnade jag på A6, köpcenter i Jönköping med min vän PR-Anna (Hennes blogg!). Vi lalla runt och kom på saker vi borde kolla på och ärenden att uträtta och ett var att gå till Åhléns. Jag hade INGA förhoppningar över huvudtaget att se något juligt där än. De har varit sega andra år. Så döm av min... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby