Presenttips.se har 1 420 manuellt utvalda presenter från 568 olika butiker samt 297 blogginlägg.Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

 
 

Senaste inläggen från julbloggarna

  Julinorr

  Semester och julklappar

  2017-06-26 i Jul i norr
  Sexveckors semester påbörjas om några dagar. Håller på med packning, tvättning och instruktioner till sönerna som blir hemma.Under semestern brukar jag få ihop en hel del julklappar. Hittade några faktiskt idag. Ni skulle sett minerna på butikspersonalen när de frågade om jag ville ha sakerna inslgna... Läs mer i Jul i norr.
  Mykindofchristmasblogg

  Midsommar

  Då har vi nu kommit halvvägs genom året vilket alltid är lika skrämmande men det betyder ju också att vi nu är närmare jul än början av året. På söndag åker jag till Slovenien vilket ska bli hur underbart som helst så jag försöker att fokusera på det ... - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
  Bloggfoto saknas

  ATT HA PÅ PRICKEN ETT HALVÅR KVAR TILL JULAFTON.

  BÄSTA HALVÅRSDAGEN EVER.Midsommar är över, vilket för mig är den absolut mest överskattade högtiden. Allt hänger på vädret och alla ska vara så perfekt och vädret igår var iaf där jag befann mig inte det minsta stämningsfullt, grått, blåsigt och ingen sol i sikte förrän sent på kvällen. Ändå kul att ... Läs mer i Helenes underbara jul.
  Johannas jul

  Årets bloggdesign och halva tiden kvar

  2017-06-24 i Johannas jul
  Sex månader kvar till julafton firas med en ny bloggdesign.Tänk att redan ett halvår har passerat sedan vi firade jul senast, och endast ytterligare ett halvår återstår tills det är dags att träffa tomten igen. Jag ser fram emot det. Jag längtar inte så jättemycket efter julen ännu men jag längtar ef... Läs mer i Johannas jul.
  Tomtens morsa

  Om sex månader...

  2017-06-24 i Tomtens morsa
  ..... så är det julafton. Visst längtar vi dit. Men först ska vi njuta av sommaren och ljusa kvällar. Turligt nog så har vi blivit med partytält. Smart köp med tanke på midsommaraftons hällregn. 17 personer i blandade åldrar och en hund som njöt av ... - ... Läs mer i Tomtens morsa.
  Bloggfoto saknas

  6 månader och julfilm

  2017-06-24 i Bittes jul
  Idag är det 6 månader kvar till julafton och kanal 11 firar det med julig film .  - ... Läs mer i Bittes jul.
  Maries stralande jul

  Glad midsommar!

  2017-06-23 i Underbara juletid
  Önskar er alla en riktigt fin midsommarhelg! Om 6 månader är det lille julafton... Läs mer i Underbara juletid.
  Bloggfoto saknas

  HEJ HÅ, HEJ HÅ, MOT JUL VI GÅ.

  DET VÄNDER NUDet är ju lite trist att skriva så men igår var solen uppe som allra längst så nu går vi mot mörkare tider. Som tur var går det sakta och vi kan väl räkna med iaf två - tre månaders ljusa kvällar (iaf här nere i söder, längre upp i landet är ju läget annorlunda).& i morgon är det mid... Läs mer i Helenes underbara jul.
  Maries stralande jul

  Trevlig överraskning i affären

  2017-06-20 i Underbara juletid
  Titta vad jag hittade i affären idag, lådor med Dumle Gingerbread ❤ dessutom kostade de bara 10 kr!! Som ni kanske minns så är detta en av mina favoritgodissorter inte bara när det gäller julgodis så jag kunde inte låta bli att köpa en låda Den ska dock sparas ett tag, jag har funderat ett tag på att... Läs mer i Underbara juletid.
  Svenskjul

  Årets julkalender 2017

  2017-06-18 i Svenskjul
  Julkalendern 2017- ett spännande och juligt sci-fi-äventyrJakten på tidskristallen, årets julkalender i SVT, är ett spännande och juligt sci-fi-äventyr. I de vuxna rollerna ser vi bland andra Eva Rydberg, Rikard Wolff och Kodjo Akolor.När onda krafter planerar att stanna tiden dag... Läs mer i Svenskjul.
  Julinorr

  Laponiabröd

  2017-06-17 i Jul i norr
  Detta är ett riktigt gott långpannebröd. Perfekt till stora kalas.Laponiabröd2kg vetemjöl special2dl hela linfrön2msk salt3 påsar torrjäst1.5 liter 45gradigt vattenOlivolja och flingsalt till garneringBlanda alla torra ingredienserTillsätt vattenKör degen i köksassistenten 15min.Låt jäsa i bunken 15 ... Läs mer i Jul i norr.
  Julinorr

  Snart är det semester

  2017-06-17 i Jul i norr
  En vecka kvar till midsommar. Barnen fick sommarlov igår, själv har jag 2 veckor kvar till semester. De senaste veckorna har värmen äntligen hittat till oss i Luleå. Grönskan har fullkomligt exploderat. Fritiden går till att springa pp olika avslutningar här och där, samt till att gräva i trädgården.... Läs mer i Jul i norr.
  Mykindofchristmasblogg

  2 månader

  Det slog mig plötsligt att det bara är ungefär två månader till jag kommer börja julblogga ordentligt igen! Hur galet är inte det? Jag längtar redan till dess men jag tänker förbjuda mig från allt juligt till efter semestern i juli. Jag har ju fuskat ... - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
  Bloggfoto saknas

  IN NEW YORK - IT'S ALWAYS CHRISTMAS

  URSÄKTA MEN JULEN TRÄNGER SIG VISST PÅ.Nej, skojar lite med er, för oss julbloggare är den ju det men för andra så är den nog så långt bort som den kan komma. & som jag hintat om blir det något annorlunda i år, det börjar falla på plats och förväntas bli klart i juli. Perfekt till uppstarten i au... Läs mer i Helenes underbara jul.
  Bloggfoto saknas

  Massa glögg

  2017-06-11 i Bittes jul
  Hej hej på er! Hoppas ni har det bra! Jag längtar till sommaren och jobbar och hoppas veckorna kan rulla på så jag får gå på semester . Men jag börjar sakna bloggen lite . Rensat i mitt skafferi idag och hittade alla mina flaskor med glögg. Dom tar en ... - ... Läs mer i Bittes jul.
  Bloggfoto saknas

  <200

  2017-06-08 i Bittes jul
  Mindre än 200 dagar kvar till julafton Är ni taggade?! - ... Läs mer i Bittes jul.
  Svenskjul

  Slank in på bloggen

  2017-06-07 i Svenskjul
  Är så otroligt trist väder idag bara regnar så tankarna flög iväg och jag hamnade i mina djupaste jultankar. Började fundera på kommande inlägg, julmat, julbak, julpyssel och julpynt för året.Det må bara vara Juni men det är bara 6 månader 2 veckor och 3 dagar till jul ;-)... Läs mer i Svenskjul.
  Maries stralande jul

  Grinchen 2018

  2017-06-03 i Underbara juletid
  Till julen 2018 kommer en animerad film om Grinchen. Det kan nog bli spännande att se julmiljöerna, handlingen vet vi ju redan men som sagt, det dröjer 1½ år innan denna filmen kommer och kanske ännu längre innan den kommer till Sverige.... Läs mer i Underbara juletid.
  Cramer

  Nu har jag beställt första kalendern! 

  Efter för långt velande förra året så blev jag utan kaffeadventskalender. Så nu har jag beställt en! Det finns i alla fall två olika kalendrar för kaffeälskare och för min del älskar jag tanken med små svenska mikrorosteri som Kaffeadventskalendern.se har.  Jag har följt deras spännande uppdater... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
  Tomtens morsa

  Whiskyglace

  2017-05-25 i Tomtens morsa
  Det finns en riktigt bra blogg som heter matplatsen.net. Där hittade jag detta helt fantastiska receptet. http://www.matplatsen.net/2017/05/23/jack-daniels-glaze-3/#comment-273404 OM du bara ska testa en ny grej i år, så gör denna. En sötstark ... - ... Läs mer i Tomtens morsa.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby