Presenttips.se har 1 509 manuellt utvalda presenter från 568 olika butiker samt 294 blogginlägg.Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

 
 

Senaste inläggen från julbloggarna

  Bloggfoto saknas

  Den finaste julmuggen kom lite sent... eller jättetidigt.

  Jag fick en försenad julklapp i helgen, nämligen denna FANTASTISKT FINA muggis från mina systerdöttrar (och hunden Nizze)! 😻🎅(Den hann inte levereras i tid, tomten måste hittat den i botten av säcken när han var tillbaka på Nordpolen.)... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
  Aussiexmas

  Christmas Bargain!

  2017-01-17 i Swe-Aussie X-mas
  This year's first Christmas bargain. Went in to the store Reject Shop and had a look around. I ended up in the candle aisle... Saw this red one with reindeer/cross stitch pattern and the price tag said $5. I thought to myself, maybe it's half price after Christmas? Well... It was ... Läs mer i Swe-Aussie X-mas.
  Bloggfoto saknas

  Nu är det hög tid att fynda dina julfavoriter på rean!

  2017-01-14 i Julpussar
  Själv fyndade jag fina julgranskulor med dekor av Bjørn Wiinblad som jag suktat efter ett tag!Eller egentligen är det muggen jag suktat efter, jag tycker att dekoren är helt ljuvlig med sina små röda och guldfärgade kulor, girlangerna & små flätade julhjärtan. Men vi har helt enkelt inte plats i ... Läs mer i Julpussar.
  Bloggfoto saknas

  Julen dansar ut!

  2017-01-13 i Julpussar
  Tjugondedag Knut idag men hos oss dansade julen ut redan till trettonhelgen. Vår gran började barra och eftersom både jobb och skola började i måndags så kändes det helt enkelt bra att ha städat ut julen innan dess..Enda undantaget är min älskade Flingstjärna som fortfarande hänger och lyser i köksfö... Läs mer i Julpussar.
  Maries stralande jul

  Schhhhh…

  2017-01-13 i Underbara juletid
  Bild från nätet... Läs mer i Underbara juletid.
  Aussiexmas

  Cooking for Christmas...

  2017-01-11 i Swe-Aussie X-mas
  A small selection of my Christmas cookbooksI love flipping through them, especially during the holidays!I find it so relaxing...I have to admit,I do it all year around...💕Oh, here's the rest↓Tycker det är så mysigt att bläddra igenom alla julböcker,speciellt kring jul.Det är så inspirerande och avsla... Läs mer i Swe-Aussie X-mas.
  Maries stralande jul

  Julbloggssäsongen 2016

  2017-01-10 i Underbara juletid
  Jag bytte bloggadress lagom till midsommar, under sommaren fixade jag mest med designen, rubriker och lite tillbakablickar på julen 2015 såsom detta foto på granen, gottebordet mm. Annars julbloggade jag inte direkt under sommarsemestern  men jag minns att jag satt på campingen på Öland och julbloggs... Läs mer i Underbara juletid.
  Julinorr

  Nystart hemma

  2017-01-10 i Jul i norr
  Nu när julen är undanstökad är det kul med lite nytt till hemmet. Rosa är en av trendfärgerna i vår. Jag besökte Piteå i helgen för lite shopping. Då främst Hm home som är en nykomling i butiksutbudet. Där köpte jag flera nya kuddfodral till vardagsrummet... Pastellfärger ger ett så fräscht och ... Läs mer i Jul i norr.
  Aussiexmas

  Post Christmas get together with friends

  2017-01-10 i Swe-Aussie X-mas
  As we didn't have a chance to catch-up before Christmas,I promised my Swedish bff, Petra, that I'd keep all decorations up and we'd have a Christmas get together after the New Year!♥ Christmas is truly the best time of the year ♥(even if it's in January... lol)... Läs mer i Swe-Aussie X-mas.
  Aussiexmas

  Remove Christmas?

  2017-01-09 i Swe-Aussie X-mas
  My daughter said yesterday that we have to take all our Christmas decor down as it is no longer Christmas... Well, actually, she has said it a few times lately. What?? Has she gone insane? My seven year old princess wants me to remove all decor. I can't believe it... No way, that's happening in a hur... Läs mer i Swe-Aussie X-mas.
  Bloggfoto saknas

  Julrim på skidhjälm

  2017-01-08 i Julrimmet
  Julrim på skidhjälm 1. Om du på snö eller is skulle trilla,- är skalet ditt rätt så tunt.Vi vill ha en far som är snäll och klok,Så undvik att det går illa- att skydda knoppen är inte strunt Och vi slipper en hjärnskadad tok. Inskickat av: Evelina Öberg  ... Läs mer i Julrimmet.
  Bloggfoto saknas

  Julrim på Slalomhjälm

  2017-01-08 i Julrimmet
  Julrim på Slalomhjälm 1. Alla vet nog att du världens bacillskräck har, När barnen hostar igen du snabbt halsduken tar. Detta har jag tänkt på nu i flera år, stunden när du återigen till hyran går. O, ve! Huvudlöss och gammalt wax, nu jävlar är det verkligen dags. Att du swishar i backen ner, utan kl... Läs mer i Julrimmet.
  Julifjallen

  Reafynd!

  2017-01-08 i Jul i fjällen
  Jag fyndade lite idag på jullovets sista dag! Ett armband för 17:90 och ett halsband för 29:90, 70% rabatt! Tänker att jag hinner använda dem några gånger i alla fall innan de får vila i lådan till nästa jul :)... Läs mer i Jul i fjällen.
  Maries stralande jul

  Mitt vinterland

  2017-01-08 i Underbara juletid
  Igår fick vi ytterligare lite snö, ett par cm så nu kan jag skriva att vi har snö på riktigt. Det hade ju varit en dröm om det kommit två veckor tidigare, dvs på julafton men jag är förstås väldigt glad över de få snöiga dagar som vi får. Detta blir förmodligen ett av mina sista inlägg för den här sä... Läs mer i Underbara juletid.
  Julifjallen

  Tips på adventsbok!

  2017-01-07 i Jul i fjällen
  Jag vet, det är lite sent att tipsa om en adventsbok nu när julen är över. Men se det som ett tips till nästa år! Jag fick den här boken av förlag Olika att recensera, "Uppdrag Rädda julen!"Jag läste den i min klass som adventsbok, alltså ett kapitel om dagen. Jag har en etta och de älskade boke... Läs mer i Jul i fjällen.
  Mykindofchristmasblogg

  Avslut

  Igår firade vi serbisk jul med morfar vilket satte punkt för våra juliga aktiviteter för denna gången. Därför tänkte jag att det vore passande att avsluta bloggen för säsongen också. Dock visste jag inte att jag skulle vakna till att snön äntligen låg ... - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
  Julifjallen

  Året som gått

  2017-01-05 i Jul i fjällen
  1. Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?Jag slet av hälsenan i början av året, så det var den vintern det. Det är inget jag gjort förut och verkligen inget jag vill göra igen!2. Höll du några av dina nyårslöften?Ja, jag ville läsa mer böcker. Riktiga böcker. Och det har jag lyckats bra ... Läs mer i Jul i fjällen.
  Julinorr

  Fest

  2017-01-04 i Jul i norr
  Festen är över, raketerna är uppskjutna och ljusen har brunnit ner. Nu är nyårsfesten ett kärt minne. Vi hade en toppen kväll med god mat, dryck och dans. Många skratt och härligt umgänge med kära vänner och familj. Men det kommer ju nya fester... Så ska dela med mig av nyårsmenyn som fungerar även p... Läs mer i Jul i norr.
  Julifjallen

  Älskar mina Disney-kulor!

  2017-01-04 i Jul i fjällen
  Åh, vad jag är glad att jag köpte de julgranskulor jag ville när vi var i USA! Sist vi var där för flera år sedan, vågade jag inte frakta hem några i tron att de skulle gå sönder och jag har ångrat mig sedan dess! Så nu i somras när vi var på Disney World gick jag all in och köpte precis de jag ville... Läs mer i Jul i fjällen.
  Maries stralande jul

  Snön är vinterns fjärilar

  2017-01-04 i Underbara juletid
  Snön är vinterns fjärilar som sakta daler ner från skyn, flyger en liten krumelur och lägger sig sedan på marken för att lysa upp i den grådaskiga omgivningen. Vi har fått några mm snö, det räcker inte för att skrapa ihop till en snölykta men det räcker till att lysa upp och glädja oss snölängtande s... Läs mer i Underbara juletid.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby