Presenttips.se har 1 426 manuellt utvalda presenter från 570 olika butiker samt 299 blogginlägg.Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

 
 

Senaste inläggen från julbloggarna

  Bloggfoto saknas

  Fazer pepparkaka

  2017-09-22 i Bittes jul
  Nu på morgonen såg jag att lillasyster hade taggat mig på fb om fazer pepparkaka.Underbart, jag ska hålla utkik i butik. Älskar fazer. - ... Läs mer i Bittes jul.
  Svenskjul

  Blir det nån snö i år tro?

  2017-09-22 i Svenskjul
  På sina håll i Sverige har det redan snöat b.l.a  i Kiruna, Krokom i Jämtlands län, Kittelfjäll och Vilhelmina i Västerbotten.Drömmer om en vit jul varje år men blir aldrig någon. Bor i fel ort helt enkelt önskar så en vit jul i år speciellt för att min dotter ska f... Läs mer i Svenskjul.
  Bloggfoto saknas

  Lakritskalender!

  2017-09-21 i Johannas julblogg
  Förra året köpte jag Haupts lakritskalender. Det var flera goda sorter i den och det var roligt att provsmaka. Trots det var jag inte säker på om jag skulle köpa en i år. Men så såg jag att de just nu hade ett erbjudande med fri frakt och innan jag visste ordet av hade jag beställt en. Det kan jag vä... Läs mer i Johannas julblogg.
  Enfinjul

  Årets första julfilm

  2017-09-21 i En fin jul
  Igår såg jag min första julfilm för säsongen. Lite tidigare än vanligt tror jag faktiskt, vi brukar nog oftast vara inne i oktober innan jag börjar med julfilmer men inte i år tydligen :) Jag såg "A wish for christmas", en jättecharmig film om Sara som ... - ... Läs mer i En fin jul.
  Bloggfoto saknas

  Vad jag ska köpa

  2017-09-21 i Bittes jul
  Jag har sen länge börjat med min inköpslista till ullared. De julsaker jag ska kolla efter är Tomte att ha utomhus på trappan Julgransmatta Fler tomtar till hemmet, även till lillemans rum då han inte har några Duk att ha på duken i köket alltså löpare. ... - ... Läs mer i Bittes jul.
  Svenskjul

  Är farligt att gå i julbutik

  2017-09-21 i Svenskjul
  Har varit i Tyskland och besökte även Frankrike och Alsace över dagen. Julen var redan kommen i butikerna där. En julnörd som jag är så gick jag där i ett lyckorus och bara njöt ;-)Besökte även käthe wohlfahrt i Alsace, och här är ofantligt farligt att gå runt för har så mycket fint så man har s... Läs mer i Svenskjul.
  Bloggfoto saknas

  Falbygdens,Osteria

  2017-09-21 i Bittes jul
  Om folk är lediga och kan tycker jag verkligen att ni ska gå på denna underbara marknad. Massa härliga delikatesser och deras julmarknad är så fin. Finns något för alla. Dom har även ett cafe med de mesta i ostväg. Portarna för julmarknaden öppnar 10/10 ... - ... Läs mer i Bittes jul.
  Svenskjul

  Blossa 2017

  2017-09-21 i Svenskjul
  Blossa har i vanlig ordning lanserat årets glögg i år blev det influenser av Indien (Old Delhi), med smak av mango, spiskummin och chili. Ja var ju en spännande kombo. Jag gissade ju på en lite udda kombo också minns ni från tidigare inlägg! Ja gissade ju på saffran, nougat och chili prickade ju... Läs mer i Svenskjul.
  Bloggfoto saknas

  Pynta med vinglas

  2017-09-21 i Bittes jul
  Här är en kul idé som man kan pynta med lite vinglas som man vänder upp och ned och ställer något fint under .  - ... Läs mer i Bittes jul.
  Bloggfoto saknas

  Glöggnyheterna duggar tätt denna veckan

  2017-09-20 i Annas Jul
  Igår släppte Blossa vad Blossa17 smakar och även Saturnus avslöjade sina nyheter. Idag läste jag om Dufvenkrooks glöggnyhet. En av dem är jag super nyfiken på, en av dem vill jag nog gärna testa och en känns inte nyskapande, men säkerligen god. Vilken är vilken då?Vi börjar med den som inte känns så ... Läs mer i Annas Jul.
  Maries stralande jul

  Julen i mina tankar

  2017-09-20 i Underbara juletid
  När jag sitter här hemma och pysslar med mina julkort, läser julbloggar och annat julrelaterat på sociala medier så händer det att jag glömmer bort mig och nästan tror att julen snart är här. Ganska mysigt att drömma sig bort lite ibland fast hösten tenderar att kännas lång när jag börjar längta så h... Läs mer i Underbara juletid.
  Bloggfoto saknas

  Dufvenkrooks släpper ny glögg

  2017-09-20 i Bittes jul
  Dufvenkrooks släpper en ny ekologisk glögg med smaken Äpple Granskott. Årets nyhet – Vit glögg med smak av Äpple & Granskott ekologisk Dufvenkrooks Äpple & Granskott Ekologisk är gjord med kärlek till glöggens historia med och har även en fot inne i ... - ... Läs mer i Bittes jul.
  Enfinjul

  Kort advent

  2017-09-20 i En fin jul
  I år är advent så kort som den kan vara eftersom fjärde advent infaller på julafton. För mig som tycker att advent är det allra bästa med julen känns det förstås lite tråkigt, jag vill att den perioden ska vara så lång som det bara går. Funderar lite ... - ... Läs mer i En fin jul.
  Mykindofchristmasblogg

  Lush Halloween 2017

  Då var det återigen den tiden på året när jag tar er igenom alla halloween och julprodukter som kommer finnas på Lush denna hösten/vintern. VI börjar med halloween och delar upp det i två så blir det lite mer överkomligt. Produkterna finns just nu på ... - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
  Bloggfoto saknas

  En höstlista

  2017-09-20 i Mer jul
  Älskade höst! Här kommer en höstlista som jag hittade: 1. Vad är det bästa med hösten? Mörka kvällar, tända ljus och att man äntligen kan ta på sig lite varmare kläder. 2. Vad kommer du äta i höst? Soppor, nybakat bröd och kanelbullar. Säkert en och ... - ... Läs mer i Mer jul.
  Bloggfoto saknas

  Förboka blossa 17

  2017-09-20 i Bittes jul
  Idag klockan 10 på systembolagets hemsida går det att beställa Blossa17. Jag kommer självklart att beställa denna snygga flaska .  - ... Läs mer i Bittes jul.
  Bloggfoto saknas

  Glögg

  2017-09-20 i Victorias julblogg
  Skriv inläggstext Nu har Saturnus meddelat att smaken på deras glögg i år är choklad och hjortron. Blossas års glögg är mango, spiskummin och chili. Tycker det låter som spännande smaker. Vad tycker ni ?... Läs mer i Victorias julblogg.
  Bloggfoto saknas

  Kavlis julsmak 2017 avslöjad!

  2017-09-20 i Mer jul
  För er som följer Matgeek på Youtube har säkert sett klippet från när han fick prova årets julsmak från Kavli i deras fabrik. Om du inte sett det så finns det här. Jag har sedan dess varit väldigt nyfiken på vad den här smaken skulle kunna tänkas vara, ... - ... Läs mer i Mer jul.
  Bloggfoto saknas

  Blossa 17 Old Delhi

  2017-09-19 i Julflingor
  Årets smak på Blossa är avslöjad och resan i år gick till Indien. Smaken är mango, spiskummin och chili. Mycket intressant kombination. Jag gillar varken spiskummin eller chili och känner mig tveksam till mangosmak i glögg, men jag är otroligt nyfiken på hur de har fått ihop smakerna. Tänkte vänta ti... Läs mer i Julflingor.
  Julinorr

  Nytt material till höstens pysselkvällar

  2017-09-19 i Jul i norr
  Hämtade ut ett litet paket med pysselmaterial från Kristinas scrapbooking.Blev särskilt förtjust i dessa 3D bilder som man fick montera ihop själv...... Läs mer i Jul i norr.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby