Presenttips.se har 1 757 manuellt utvalda presenter från 570 olika butiker samt 301 blogginlägg.Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

 
 

Senaste inläggen från julbloggarna

  Bloggfoto saknas

  Jul-påslakan!

  2017-11-20 i Johannas julblogg
  Jag råkade visst klicka hem jul-påslakan i morse. Trysil 2 heter de, de finns i rött också. Tänkte att det borde bli snyggt ihop med ett rött underlakan! Har du jul-påslakan?... Läs mer i Johannas julblogg.
  Mykindofchristmasblogg

  Tomtebyn

  I helgen var jag och mina vänner på vårt årliga julbesök i Tomtebyn på Vellingeblomman. Det var smockfullt eftersom det var söndag och jag måste säga att det är inte lika bra som det har varit en gång i tiden. Det finns inte lika mycket fint granpynt som ... - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
  Julpussar

  Nu börjr julen smyga sig på…

  2017-11-20 i Julpussar
  Det är inte bara i butiker & hos oss julgalningar som julen börjar göra sig påmind… Det här söta lilla blomsterarrangemanget med minijulstjärnor prydde receptionsdisken när jag var hos min tandläkare tidigare idag! Visst är det härligt när ”allmänheten” också börjar fatta att de... Läs mer i Julpussar.
  Enfinjul

  Hej mitt vinterland

  2017-11-20 i En fin jul
  Nu har vi också fått lite snö och det är så vackert med det vita, blir så mycket ljusare och trevligare ute. Tyvärr ser det bara ut som att kylan blir kvar ett par dagar sedan blir det varmare igen, bara att njuta så länge det varar. I helgen var det ... - ... Läs mer i En fin jul.
  Bloggfoto saknas

  Julig Frisyr

  2017-11-20 i Bittes jul
  La igår beställning på den här underbara saken ifrån H&M. - ... Läs mer i Bittes jul.
  Julpussar

  Juliga fynd i Köpenhamn!

  2017-11-20 i Julpussar
  Nog för att Tivoli var målet & höjdpunkten för vårt Köpenhamnsbesök, men en snabb runda på stan hinner man alltid med… Vi började med en stadig lunch på restaurang Puk, deras julefrokost (jullunch) går inte av för hackor! Mestadels insöp jag inspiration, i ett försök att hålla in shopping t... Läs mer i Julpussar.
  Maries stralande jul

  Årets sista julkort

  2017-11-20 i Underbara juletid
  Jag trodde ju att jag hade gjort årets sista men det blev en omgång till, lite favoritmotiv i repris men inte likadana kort. Jag har faktiskt inte gjort två identiska kort i år så alla som får julkort av mig i år får unika.... Läs mer i Underbara juletid.
  Bloggfoto saknas

  Provsmak av Saturnus choklad & hjortron

  2017-11-20 i Johannas julblogg
  I lördags kväll åt vi hembakade pepparkakor med ädelost och så provsmakade vi choklad & hjortron - glöggen. Jag var lite skeptisk, har smakat nån chokladglögg tidigare som jag inte gillade. Men den här var god. Först när man tog en klunk smakade det väldigt mycket choklad. Hade den bara smakat så... Läs mer i Johannas julblogg.
  Bloggfoto saknas

  Julspaning på Dollarstore

  2017-11-19 i Julflingor
  Hittade så fina blockljus på dollarstore. Köpte de med alla siffror på, istället för ett kalenderljus där man måste passa så det inte brinner för långt ner, perfekt helt enkelt.Fanns så mycket till pyssel och dekoration, förutom de sedv... Läs mer i Julflingor.
  Ammies julblogg

  Tävling hos Våran Lilla Julvrå och @lillaskaparboden

  2017-11-19 i Ammies Julblogg
  Våran Lilla Julvrå och @lillaskaparboden har en tävling där man kan vinna helt fantastiska handgjorda saker. Så underbart fina och jag hoppas att jag kan lyckas vinna någon av dem. Julkramar... Läs mer i Ammies Julblogg.
  Mykindofchristmasblogg

  Söndag kväll

  Hello everybody! Idag var jag på Tomtebyn! Intressant värre eller hur haha? Om ni är intresserade av vad jag köpte där får ni titta in imorgon. Ikväll ska jag ha myskväll. Det stormar typ ute och jag funderar för stunden på om jag ska göra glögg eller ... - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
  Bloggfoto saknas

  Allers gör det igen!

  2017-11-19 i Matildas jul
  Igår i matbutiken, som förövrigt var mycket juligt med en massa julsaker som dom fått in den senaste veckan, julpynt, en tomte som gick och delade ut godis till barnen och julmusik som spelades, hittade jag Allers Julmagasin Adventstider. Ni vet den där extra tidningen som dom avslöjade att skulle ko... Läs mer i Matildas jul.
  Ammies julblogg

  Silhouette Cameo

  2017-11-19 i Ammies Julblogg
  Är numera stolt ägare till en Silhouette Cameo och bara älskar den. Började lite smått med småtexter till barnen och en logga. Sedan testade jag på en text i skyltvinyl, se nedan. Har ingen bild på det färdiga resultatet ännu (måste städa akvariet innan det får vara med på bild). Igår skar jag ut nam... Läs mer i Ammies Julblogg.
  Julinorr

  Småkaksbak och några rulltårtor

  2017-11-19 i Jul i norr
  Då jag hann julpynta redan under veckan pga. vab-dagar hade jag helgen obokad. Idag tog jag tag i lite julbak. Först ut blev det småkakor.Vanliga syltgrottor...Sen mördegshjärtan doppade i choklad... Oroligt goda! Lättare att baka än man tror.Och man måste även ha Ernst kanelkakor...Fick bli i s... Läs mer i Jul i norr.
  Bloggfoto saknas

  Hur Lalo fick sitt namn!

  2017-11-19 i Jul i Laloland
  Den senaste månaden har jag fått frågan i kommentarer, mejl och pm:s, en handfull gånger, så det kändes dags att svara nu 😊 (Ni som inte fått svar förens nu: det är ingen känslig fråga etc. jag har bara inte fått tummen ur p.g.a. livet) såhär ligger det till: Lalo betyder godis/choklad på skånska (i ... Läs mer i Jul i Laloland.
  Bloggfoto saknas

  Första snön!!!

  2017-11-19 i Mer jul
  Göteborg just nu. Åh vilken underbar dag det här blev helt plötsligt! - ... Läs mer i Mer jul.
  Maries stralande jul

  Renen Vixens egna äventyr

  2017-11-19 i Underbara juletid
  Jag hann inte mer än packa upp julsakerna igår så försvann renen Vixen ut på egna äventyr i skogen, hon kom precis tillbaka och det visade sig att hon hämtat mössens släkt. Lite dåligt slädföre har vi ju förstås så hon verkar väldigt trött nu. Det är nog bäst att jag ordnar lite lavar åt henne att ät... Läs mer i Underbara juletid.
  Bloggfoto saknas

  Snö

  2017-11-19 i Bittes jul
  Nu har det börjat snöa även här i Ardala , får väl se hur mycket vi får eller om det försvinner direkt . Extra mysigt att vakna tidigt och ligga i soffan är att TV3 visar en julfilm nu halv 10. - ... Läs mer i Bittes jul.
  Bloggfoto saknas

  Julbak!

  2017-11-19 i Johannas julblogg
  Igår var det dags för årets julbak! Till första advent vill jag nämligen ha lussekatter och pepparkakor och nästa helg har vi lite annat för oss, så det fick bli nu! Elvira, Oskar och jag fick hjälp av Mathilda, Josefin och Penny (Roxanna fick krypa runt och leka med morfar). Det är så roligt att de ... Läs mer i Johannas julblogg.
  Aussiexmas

  Christmas recipe booklets - perfect for a rainy day!

  2017-11-19 i Swe-Aussie X-mas
  It's Sunday and it's raining slightly here in our part of the kangaroo country. The weather has been fantastic lately - up until the weekend! Yesterday we went to the markets and it was pouring down... I'm flipping through some Christmas recipe booklets my mum brought with her from Sweden.Hope y... Läs mer i Swe-Aussie X-mas.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby