Presenttips.se har 1 442 manuellt utvalda presenter från 568 olika butiker samt 296 blogginlägg.Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

 
 

Senaste inläggen från julbloggarna

  Bloggfoto saknas

  Det händer saker här på bloggen.

  Ja, det krävs ju inget raketforskarsnille för att notera detta, om man är en återvändande besökare. Jag kände att det var dags för en uppdatering: Lite mer avskalat, lite mer "klappat och klart", dvs mindre underhållsarbete för mig och i och med det: mer tid till att fokusera på innehåll!Så. Det kan ... Läs mer i Baby It's Cold Outside.
  Julinorr

  Skål av pärlor

  2017-04-25 i Jul i norr
  Ikväll hittade jag dottern förtvivlad klippande i en stor flörtkula.Jag får veta att hon till i morgon måste pyssla en matskål till ett hamsterprojekt som hon har tillsammans med några kompisar i skolan. Det har fallit på hennes lott att tillverka skålen. De andra gör hamstern.Men det är ju omöjligt ... Läs mer i Jul i norr.
  Bloggfoto saknas

  8 månader

  2017-04-24 i Bittes jul
  Påsken kom och gick. Nu är de bara midsommar kvar innan siktet ställs in på julmyset. 8 månader kvar. Börjar ni förbereda nått redan? - ... Läs mer i Bittes jul.
  Bloggfoto saknas

  ATT BÖRJA TÄNKA NYTT.

  DAGAR SOM KOMMER OCH DAGAR SOM GÅR. Det är inte riktigt så illa att det ligger massor av snö på marken men varje morgon har vi vaknat med frost och ett par rejäla snöfall har omkullslagit våra planer på att plantera ut det som odlas ska under vår och sommar. Vädret skiftar likt en tonårings humör.&am... Läs mer i Helenes underbara jul.
  Julinorr

  Påsken 2017

  2017-04-16 i Jul i norr
  Att vårt land är avlångt är det kngen tvekan om. När Stockholmarna postar bilder på körsbärsträd i blom, är snödrivorna höga hos oss ännu...Det har blivit tradition för oss att fira påsk i stugan. Allt är lite meckigt då vi endast har sommarvatten, men det går att få till ändå. Barnen har målat påskä... Läs mer i Jul i norr.
  Maries stralande jul

  Glad Påsk!

  2017-04-14 i Underbara juletid
  Jag vill passa på att önskar er alla julälskare en riktigt Glad Påsk! Hoppas att ni har det bra och kan njuta av god påskmat och fint vårväder under påskhelgen. Här grönskar det för fullt och jag ser fram mot när bokträden slår ut, det är lika magiskt som den första frosten när just bokträden lyses u... Läs mer i Underbara juletid.
  Julinorr

  Att tanka kraft

  2017-04-08 i Jul i norr
  För 2 månader sen tog livet paus då min mamma blev akut sjuk. I flera veckor vakade vi på sjukhuset innan allt lugnande ner sig lite. Hon är fortfarande kvar på sjukhuset men det är ingen akut fara för hennes liv just nu. Samtidigt ska familj och jobb roddas runt i någorlunda vanlig takt.Som ni säker... Läs mer i Jul i norr.
  Bloggfoto saknas

  9 månader

  2017-03-24 i Bittes jul
  En graviditets längd till julafton. Inatt drömde jag om tomtar och jul. Men vaknar till sol och vår. - ... Läs mer i Bittes jul.
  Julinorr

  Kalasdags

  2017-03-19 i Jul i norr
  Idag har vi firat min make som fyller år. Han gillar smörgåstårta, så det fick bli 2 stycken. En med lax och en med kött.Till kaffet bakade jag en Zebratårta. Recept från tidningenhembakat.seZebratårta, 10 bittar5 ägg3 strösockerSkal av en citron6,5 dl vetemjöl1 msk vaniljsocker2 tsk bakpulver2 ... Läs mer i Jul i norr.
  Santa baby

  Bröllop!

  2017-03-17 i Santa Baby
  Hallååå allesammans! Hur har ni det? Nu är det snart vår och jag är så taggad på vår & sommar! Det är nämligen så att jag och min stora kärlek ska gifta oss i augusti, så denna julbloggssäsong kommer nog börja lite senare än tidigare år (då jag har ... - ... Läs mer i Santa Baby.
  Bloggfoto saknas

  300

  2017-02-27 i Bittes jul
  300 ynka dagar till julafton.. - ... Läs mer i Bittes jul.
  Bloggfoto saknas

  Årets julvärd 2017

  2017-02-25 i Bittes jul
  Ja vill ni veta årets julvärd så är de bara att kolla på programledarna på melodifestivalen. Men fantasi har SVT inte haft de senaste åren! Hoppas faktiskt som min syster att Måns kan ställa upp så vi slipper melodifestivalens programledare. - ... Läs mer i Bittes jul.
  Aussiexmas

  10 months until Christmas Eve

  2017-02-24 i Swe-Aussie X-mas
  Wow, can't believe it - 10 months until Christmas Eve... and still Christmas in the house. But, I must add, I'm working really hard on removing all the decor... Look how empty our Christmas tree looks!10 månader tills julafton... och fortfarande jul här hemma. Men, jag måste tillägga att jag job... Läs mer i Swe-Aussie X-mas.
  Bloggfoto saknas

  10 månader

  2017-02-24 i Bittes jul
  Otroligt vad tiden går fort egentligen. Jag längtar till vår och sommar nu, men julen fattas mig ständigt. Känner fortfarande att jag blev lurad på julmyset pga sjukhuset. Men de tar jag igen iår. - ... Läs mer i Bittes jul.
  Mykindofchristmasblogg

  Nehmen hejsan!

  Februari lider mot sitt slut och imorgon är det "bara" 10 månader kvar till julafton.Trots att nästa månad tekniskt sett är första vårmånaden vräker snön ner utanför fönstret (mer än vad vi haft på hela vintern). Det såg ut att vara vår i några dagar men ... - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
  Maries stralande jul

  Uppföljning till Love Actually?

  2017-02-21 i Underbara juletid
  Jag undrar om detta är något vi kommer att få se i Sverige? Ca 2/3 delar av karaktärerna uppges komma tillbaka i uppföljaren men tyvärr är ju Alan Rickman död så varken han eller Emma Thompson kommer att vara med i uppföljaren. Jag vet inte om det blir en riktig film eller bara en kortfilm om karaktä... Läs mer i Underbara juletid.
  Julinorr

  Hej stugan!

  2017-02-18 i Jul i norr
  Äntligen kom vi iväg till stugan igen. Som jag längtat. Inte varit hit sen slutet på oktober.Först måste man elda, elda, elda för att få upp värmen...Och då jag inte varit hit på så länge är det fortfarande julpyntat här...Haha, inte stör det mig. Fredagsmys blev det ju ändå...Korvgrillning över veds... Läs mer i Jul i norr.
  Julinorr

  Hamburgerbröd

  2017-02-16 i Jul i norr
  Provade ett nytt recept på hembakade hamburgerbröd. verkligen fluffiga, stora och goda bröd.Hamburgerbröd16stUgn 225 grader 6 dl mjölk2 msk strösocker50 jästca 14 dl vetemjöl200g rumstempererat smör2 lätt uppvispaade ägg1 tsk saltVärm mjölk och socker till 37 graderLös upp jästen i mjölkentillsätt sm... Läs mer i Jul i norr.
  Svenskjul

  Annorlunda jul på ett fjällhotell

  2017-02-15 i Svenskjul
  Tänk vad mysigt det vore att fira jul och nyår på ett riktigt fint fjällhotell i Dalarna. Kollade in Storsätra Fjällhotell och fastnade pladask verkar verkligen vara ett hotell i min smak. Jag älskar ju att åka slalom så på dagarna åker man i utförsbackarna, äter och dricker gott under kväl... Läs mer i Svenskjul.
  Maries stralande jul

  Greveholm på riktigt

  2017-02-12 i Underbara juletid
  Nu har vi äntligen kört förbi Greveholm eller Hjularöds gods som det heter på riktigt. Mitt föräldrahem ligger bara 6 mil därifrån men det har ändå aldrig blivit av att vi kört förbi slottet tidigare eftersom det ligger ganska avskilt från stora vägen men nu såg jag till att vi tog oss en liten avsti... Läs mer i Underbara juletid.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby