Presenttips.se har 1 360 manuellt utvalda presenter från 569 olika butiker samt 281 blogginlägg.Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

 
 

Senaste inläggen från julbloggarna

  Ammies julblogg

  Julklapp kanske?

  2016-09-27 i Ammies Julblogg
  Min äldsta son är 10 år (fyller 11 år i Januari) och är numera väldigt svår att köpa julklappar till, eller ja hade man haft Pippis kappsäck så hade det ju kanske inte varit lika svårt men nu har jag ju inte det. Han har två stora intressen, fiske och datorspel. Till Fisket så tycker ju jag då som in... Läs mer i Ammies Julblogg.
  Enfinjul

  Höstfint

  2016-09-27 i En fin jul
  Helgen som gick plockade vi bort det sista av sommaren i trädgården och klippte gräset för kanske sista gången för säsongen. Dags för lite höstfint, hittade jättefina färdiga höstgrupper på Ica, perfekt vid trappan hemma. Första steget till att göra ... - ... Läs mer i En fin jul.
  Mykindofchristmasblogg

  Nya julskivor

  Pappa hjälpte häromdagen sin vän att rensa ur sin gamla skivsamling och när de var klara hade han funnit en present till mig, nämligen två julskivor. Började lyssna lite smått på den röda och av track listan att döma kommer jag gilla den skarpt. Jag ... - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
  Bloggfoto saknas

  Blossa Blåbär och ingefära

  2016-09-27 i Victorias julblogg
  Blossa släpper även en alkoholfri glögg i år. Med smak av blåbär och ingefära, låter väldigt spännande tycker jag. Den är dessutom ekologisk vilket är ett stort plus.Bild: Blossa... Läs mer i Victorias julblogg.
  Svenskjul

  Dekorationsbelysningen har letat sig fram på rusta

  2016-09-27 i Svenskjul
  Julbelysningen har kommit upp på Rusta i Göteborg var där i söndags med min dotter.Så otroligt mycket söta djur och tomtar, renar och speciellt en snögubbe som jag är sugen på att köpa och sätta ut på balkongen.... Läs mer i Svenskjul.
  Bloggfoto saknas

  Pyssel

  2016-09-27 i Victorias julblogg
  Igår gjorde jag trolldeg till barnen, alla barnen satt stilla och gjorde figurer länge. Även vår lilla 1,5 åring som aldrig kan sitta stilla satt ett bra tag. Är ett billigt och enkelt pyssel. Trolldeg2 dl salt4 dl mjöl2 dl vatten2 msk oljaBlanda allt till en deg. Stelna i ugn på 100 grader i 1 timme... Läs mer i Victorias julblogg.
  Bloggfoto saknas

  BLOSSA BLÅBÄR INGEFÄRA

  ÅRETS DOLDIS?Sladdade in på Folk o Folks sida där Blossas drycker huserar och trillade in i den här superintressanta flaskan. Blåbär Ingefära alltså, vilken härlig kombination tänker jag. & hur har jag missat detta??? På webbsidan beskrivs glöggen på följande sätt: "Glöggen har en tydlig blå... Läs mer i Helenes underbara jul.
  Adventstid

  Dyraste adventsljusstaken

  2016-09-27 i Adventstid
  Det här är i alla fall den dyraste adventsljusstaken jag har sett. Den kostar 1998 kr och kommer från Skultuna. Snubblade över den när jag letade efter julklappar. Fin men inte min drömljusstake så inte värt pengarna för min del. Finns att köpa tex här om någon skulle bli sugen.... Läs mer i Adventstid.
  Ammies julblogg

  Ammies Julblogg på Instagram

  2016-09-26 i Ammies Julblogg
  Som några av er kanske har sett här till höger så har jag öppnat ett Instagramkonto för julbloggen. @ammiesjul heter jag där om ni vill följa mig. #wdi_feed_0 .wdi_feed_container { min-width: 160px; width: 100%; margin: 0 auto; background-color: #FFFFFF;/*feed_container_bg_color*/ border-bottom: 5px ... Läs mer i Ammies Julblogg.
  Mykindofchristmasblogg

  Underbart ljus

  Tänkte bara berätta att jag nu har tänt mitt Woodwick ljus i doften pumpkin butter. Jag hade egentligen tänkt vänta till oktober men jag kunde inte hålla ut haha. Låt mig bara säga att det är underbart. Doften spred sig i lägenheten på bara några minuter ... - ... Läs mer i My Kind of Christmas.
  Ammies julblogg

  DIYboxen

  2016-09-26 i Ammies Julblogg
  Föll för en liten Facebook annons och beställde med en DIYbox, i förra veckan (har jag för mig att det var) så fick jag ett avi och kunde hämta ut en liten låda på Ica. Väldigt spännande när man inte vet vad den innehåller. Väldigt fint paketerat. Innehöll Ekologiska produkter för att göra egna doftl... Läs mer i Ammies Julblogg.
  Julifjallen

  Någon gång!

  2016-09-26 i Jul i fjällen
  Nu är bokmässan slut för i år och jag var inte där. I år heller... Har faktiskt aldrig varit där. Jag älskar böcker och håller alltid på med minst två (en som jag läser och en som jag lyssnar på). Att gå på bokmässan och lyssna på författarföreläsningar, bläddra i en massa intressanta böcker och... Läs mer i Jul i fjällen.
  Bloggfoto saknas

  ATT VISA DET ALLRA BÄSTA FRÅN GRANIT

  ATT SPARA DET BÄSTA TIL SIST.Granit släppte många bilder och vissa av dem var bara så mycket "jag". Om man nu kan säga det om någon annans bilder och uttryck. Men det är en blandning av precis allt det där jag gillar: varma färger, enkla linjer, kanelstänger och citron, apelsin och nejlikor. Burkar m... Läs mer i Helenes underbara jul.
  Bloggfoto saknas

  Vem tar hand om julbocken?

  2016-09-26 i Johannas julblogg
  Om ni har undrar över vem som tar hand om julbockarna under sommaren så har jag svaret på det nu. Det gör nämligen trollen i Trollens fäbod i Hundfjället, Sälen.  De ser ut att ha det bra i väntan på julen där de står med de andra djuren i fjöset (fähuset)!... Läs mer i Johannas julblogg.
  Enfinjul

  Julens smaker

  2016-09-26 i En fin jul
  I helgen blev det glöggpremiär hemma hos oss. En mugg av svägerskans hemgjorda glögg från förra året och några bortglömda pepparkakor som vi hittade i skåpet. Nu har jag köpt hem en ask med nya pepparkakor så att det finns hemma till nästa gång. Är så ... - ... Läs mer i En fin jul.
  Bloggfoto saknas

  Dags att rensa ut bland julsakerna?

  2016-09-26 i Julpussar
  Ärligt talat, hur många av oss äger inte julsaker som aldrig får åka upp ur jullådan? En gammal luggsliten tomte, nån riktigt wild & crazy juldekoration (som renen nedan, fast han åker fram varje jul, jag älskar honom!) eller den där fula julgranskulan som inte riktigt passar in bland de övriga k... Läs mer i Julpussar.
  Bloggfoto saknas

  Önskelistan till tomten

  2016-09-26 i Victorias julblogg
  Här brukar barnen skriva en önskelista som skickas till tomten via posten. Tidigare år har de fått svar från tomten men de får de inte längre. Så därför skulle jag vilja göra på något annat vis i år men har inte kommit på något bra sätt. Hur gör ni med barnens önskelistor ?... Läs mer i Victorias julblogg.
  Bloggfoto saknas

  GRANNLÅTAR FRÅN GRANIT

  VACKERT, SÅ VACKERTSå kom äntligen miljöbilderna från Granit och de är tjusiga och inbjudande som alltid. Eftersom det var så många bra bilder så har jag valt att dela upp inlägget i två delar, ett nu och ett ikväll. Jag vill ju att ni ska få se alla fantastiska bilder och saker som kommer. Så räkna ... Läs mer i Helenes underbara jul.
  Bloggfoto saknas

  Äntligen semester!

  2016-09-26 i Mer jul
  Idag är sista jobbdagen innan jag tar ledigt i 10 dagar. Imorgon bär det av till Spanien med familj och vänner för att njuta av sol och bad, samt för att fira min 25-årsdag på lördag. Så det kommer vara lite lugnare i bloggen de kommande 10 dagarna, men ... - ... Läs mer i Mer jul.
  Bloggfoto saknas

  Lakrits battle - Vilken kalender väljer du?

  2016-09-25 i Annas Jul
  Lakrits och choklad är en kombination som jag gillar starkt! Att därför få med sig lite smakprover på julsortimentet från Haupt lakrits och Lakrids by Johan Bulow på formex kändes lite extra lyxigt. Båda företagen har julkalendrar och promotar vissa smaker som sina julsmaker lite extra även om kalend... Läs mer i Annas Jul.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby