Presenttips.se hjälper dig att hitta presenter och julklappar bland 1 381 manuellt utvalda presenter från 570 olika butiker samt 280 blogginlägg.

Christmas blogger

Julbloggar och svenska julbloggare

Här hittar du de senaste blogginläggen från de svenska julbloggare som är med i vår lista. Julbloggarna i denna lista är bloggare som skriver enbart, eller företrädesvis, om julen. Hos dem får du tips om julrecept, juldekorationer, julpyssel och mycket annat som hör julfirandet till. Allteftersom kommer vi ta med fler och fler julbloggare men för närvarande är denna funktion i beta-test med några utvalda julbloggare.

De inlägg som finns med i denna listning är hämtade från feeds från julbloggare som skriver på egna bloggar på andra platser på nätet. Blogginläggen nedan är enbart ett kort utdrag från dessa. Om du vill läsa det fullständiga blogginlägget så klicka på länken för att komma till den specifika julbloggen.

 
 

Senaste inläggen från julbloggarna

  Bloggfoto saknas

  Om sex månader

  2016-06-24 i Johannas jul
  Glad midsommar på er!Tänka sig, idag firar vi midsommar men om ett halvår firar vi jul. Jag kan knappt vänta!... Läs mer i Johannas jul.
  Bloggfoto saknas

  6 månader till julafton och glad midsommar!

  HALVA ÅRET GÅTT, HALVA ÅRET KVAR. Det är den 24:e juni och midsommarafton. SMHI lovar högsommarvärme (prisa gud) och jag ser fram mot jordgubbar, nypotatis, sill och snaps. Ungefär som på julafton alltså, minus jordgubbarna.& faktiskt är det just idag 6 månader sen julafton och 6 månader till jul... Läs mer i Helenes underbara jul.
  Cramer

  Julbloggar att rösta på! Årets mindre blogg 2016

  Days by Johanna har utlyst en tävling som heter Årets mindre blogg 2016! Jag är nominerad! SÅ jag vill självklart ha en röst här! Leta upp nummer 90 och rösta! Ni kan rösta på en blogg per dygn! Men det finns fler julbloggare att rösta på! Nummer 91 tillhör Jennys Jul! Sen finns även min KulturCramar... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
  Svenskjul

  Julbok på rean :-)

  2016-06-22 i Svenskjul
  Denna hittade jag idag för 40 kr inne i centrala stan min man ville gå hit så hackade på inte trodde jag att jag skulle finna en julbok som var jätte bra och som jag inte hade i min samling.Ni hittar butiken på Södra Hamngatan Göteborg den heter Bob Bokoutlet.Fanns lite bra böcker att välja på 40 kr ... Läs mer i Svenskjul.
  Svenskjul

  Julkaffe inköpt

  2016-06-21 i Svenskjul
  Idag har jag varit förbi nespresso och fyllt på mitt lager med kaffekapslar. Köpte bland annat lungokapslar med aromatiska inslag av trä och väldoftande pepparkakor.Information av kaffet:Nya Envivo Lungo erbjuder dig en intensiv (9) och fyllig Lungo med lång eftersmak.För att uppnå det... Läs mer i Svenskjul.
  Bloggfoto saknas

  Tips: Paketkalender

  2016-06-13 i Victorias julblogg
  Nu är sommaren här och det är ett tag kvar till jul. Jultok som man är går det inte många dagar utan att jag tänker på julen, vissa dagar längtar jag faktiskt till hösten för då börjar planer inför julen på allvar. Brukar ni göra paketkalendrar till barnen eller någon annan ? Ett tips är då att ... Läs mer i Victorias julblogg.
  Bloggfoto saknas

  200 dagar

  2016-06-07 i Johannas jul
  Hej! Jag känner av lite jullängtan ikväll så bestämde mig för att titta in, säga hej och skriva några rader.Sommaren här och julen känns ganska långt borta just nu. Men så långt borta är den faktiskt inte, 200 dagar bort närmare bestämt och om halva den tiden är julbloggandet igång för fullt tror jag... Läs mer i Johannas jul.
  Julinorr

  Julkänslor och årets första julklappar

  2016-06-06 i Jul i norr
  I lördags stod jag och målade på stugan då min syster började bomba telefonen med meddelanden om att hon hittat julklappar. Ska vi köpa det här och det här???Haha. "Bestäm du, det blir jätte bra. Jag målar, har inte tid nu". Det där fick ändå min jullängtan att vakna...Så idag var jag själv iväg och ... Läs mer i Jul i norr.
  Bloggfoto saknas

  Jul redan i september?

  JULBLOGGSTRÄFF I JÖNKÖPING.Hej mitt i sommarvärmen. Få tänker på jul och jag ska nog erkänna att just nu ligger julen iaf ett par månader bort. Men en sak är redan inbokad och klar och för alla er andra bloggare som bloggar om jul så tänkte jag tipsa om en bloggträff i Jönköping lördagen den 10:e sep... Läs mer i Helenes underbara jul.
  Bloggfoto saknas

  Regnig dag och solig kväll

  2016-05-25 i Johannas julblogg
  Idag har det regnat en del på dan, tur att det var igår vi hade Elevens val med uteaktiviteter på jobbet. Elvira har förresten gjort den här i slöjden, åt Penny!På eftermiddagen idag var det mulet och kallt. Oskar och jag åkte runt med inbjudningskort till hans kalas. Efter kvällsmaten tog ... Läs mer i Johannas julblogg.
  Bloggfoto saknas

  Bloggträff!!!

  2016-05-24 i Johannas julblogg
  Idag är det 7 månader till julafton och ärligt talat känns julbloggssäsongen långt bort - nu laddar jag för sommar. Men, något julkul är på gång, jag har anmält mig till en bloggträff! Det är inte en renodlad julbloggsträff, men den kommer innehålla en julbloggsträffs-del (arrangörerna vet mer om det... Läs mer i Johannas julblogg.
  Cramer

  Julens örhänge shopping är räddad!

  Idag fick jag ett mail som nästan fick mig att skrika rakt ut av glädje! glitter har öppnat e-shop! Som jag längtat efter denna dag! Jag är väldigt glitter beroende för att inte ha någon affär på 10 mils avstånd. Jag följer dom på instagram och ser alla fina örhänge jag vill ha. Håller tummarna att d... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
  Bloggfoto saknas

  Dagens tips - Ellos

  2016-05-20 i Victorias julblogg
  Just nu kan ni fynda en del julsaker (och annat) på Ellos outlet rea, de har 50 % rabatt på rea priset så det är verkligen fyndläge nu. Detta är inte ett sponsrat inlägg! För att få rabatten måste du ange koden: 335977 Ett urval av det som finns:  Adventsstjärna 245 :-  ... Läs mer i Victorias julblogg.
  Julinorr

  Jul året om

  2016-05-14 i Jul i norr
  Shopping turen till Finland gav en del julvibbar. Eller vad säger ni om dessa "bling" renar/hjortar...Lite juligt toalettpapper...Sånt här värmer ett "jultoks" hjärta, haha. Köpte dock inget juligt.Hittade däremot 2 nya väskor till mig själv...På Ikea blev det mest planering av framtida projekt.... Läs mer i Jul i norr.
  Julinorr

  http://julinorr.blogspot.com/2016/05/varen-gor-framsteg-med-rasande-fart.html

  2016-05-14 i Jul i norr
  Våren gör framsteg med rasande fart. All snö är borta. Gårdarna är krattade både hemma och i stugan. Förra helgen säkrade vi värmen för kommande vinter...Den här helgen kan man ta det lugnt och njuta av friden här i stugan.Nya inredningsdetaljer från Em- möbler, fåglarna... Livbojen kommer också... Läs mer i Jul i norr.
  Cramer

  Spring in och anmäl er till #BloggJkpg2016

  Nu har vi äntligen kunnat släppa anmälan till BloggJkpg2016. På sidan Anmälan fyller du i vad du heter och massa annat spännande. Sista frågan är om man vill vara med på Julbloggsträffen. Det är tanken att den kommer vara under eftermiddagen som ett valbart seminarium. Jag ska försöka lyxa till vårt ... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
  Cramer

  Höstens julbloggsträff blir #BloggJkpg2016

  Hoppas ni nu är många som är peppade på att komma till Jönköping i höst! Idag släpper jag och Annas Fotnoter tid och plats! Sponsorer har vi redan ett gäng! Men kom gärna med mer förslag till just vår Julbloggträff! Så spring nu in på bloggjkpg.wordpress.com! I veckan kommer ännu mer information men ... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
  Bloggfoto saknas

  Dagens tips

  2016-05-01 i Victorias julblogg
  Nu kan man nästan tro att jag är sponsrad av Cdon men så är inte fallet det råkar bara vara så att de har bra erbjudanden just nu. Man kan nämligen köpa Pluras julbok, Pluras jul och nyår där för endast 46 kronor, så passa på om ni är intresserade av boken. Jag har i alla fall lagt en beställning på ... Läs mer i Victorias julblogg.
  Cramer

  Kvällen

  Idag har jag varit i Habo hela dagen! Hängt med Anna med barn, berättar mer om det imorgon.  Ikväll däremot fanns minst tre olika valborgsfirande och idéer! Försökt få ett svar av Mr T  hela veckan vad vi skulle hitt på. I eftermiddags fick jag svaret. Inte Habo, inte furusjö och ingen fami... Läs mer i Cramer Cramar om Julen.
  Bloggfoto saknas

  Att börja snegla mot julen...

  238 DAGAR Våren har knappt vågat sig fram men redan planerar jag för vissa julaktiviteter, det gäller ju att vara ute i riktigt god tid för de allra populäraste aktiviteterna. Redan nu har vi faktiskt bokat in en helg i London med kidsen den 2-5 december. Det blir en bra start av julen för övriga fam... Läs mer i Helenes underbara jul.

 
 

Vill du ha med din julblogg här?

Börja här för att lägga till din julblogg i denna databas.

Få tips på Twitter

Genom att följa oss på Twitter får du tips på nya inlägg direkt i ditt flöde:

Få tips på Facebook

Följ också communityt "Julbloggar" på Facebook för att få tips om när det finns nya, roliga blogginlägg att läsa:

Utvalda julbloggar

Adventstid
Adventstid.se

Cramer
Cramer Cramar om Julen

Santa baby
Santa Baby