Presenttips.se har 1 473 manuellt utvalda presenter från 569 olika butiker samt 288 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 53 år

50-årsåldern kallas ofta för livets guldålder. Man har det ofta ganska bra ställt rent ekonomiskt (inte minst för att barnen börjar flyga ur boet!) och behöver inte lägga så mycket tid på karriären. När man fyller 53 år har man ett händelserikt liv bakom sig och mycket kvar att se fram emot. Det är en härlig tid!

Vissa 53-åringar är mycket ungdomliga och äventyrliga av sig. Till en sådan 53-åring kan man med fördel ge bort en present som man inte riktigt kan ta på, men som ger fina minnen, såsom till exempel ett färdigpaketerat upplevelsepaket med middag.

Generellt funkar traditionella presenter inom kroppsvård, styling och underhållning. Det är få personer som är till att fylla 53 år som inte blir glada för något fint klädesplagg eller en parfym. En 53-årig kvinna uppskattar nog lite lyxigare krämer medan den 53-årige mannen kanske behöver en ny rakapparat. Eller varför inte ge bort en rakning hos en barberare?

Många 53-åringar upplever att de har tid att läsa och de vill inte bara läsa de mest populära pocketböckerna. En bok med ett speciellt tema, till exempel resmål, arkitektur, djur- och natur eller matlagning, kan vara en perfekt present. Likaså en bok om viner eller ölsorter. Kombinerar man boken med några flaskor av favoritdrycken och en vinkyl för en bag-in-box så gör man förmodligen 53-åringens dag!

Populära presenter för taggen 53 år

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Det finns inga butiker i denna kategori.