Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Whiskyprovning i Stockholm

Whiskyprovning i Stockholm

Välkommen till en annorlunda whiskyprovning i Stockholm där fokus ligger på att verkligen lära känna den ädla drycken och dess mångfacetterade personlighet. Provningen leds av en hängiven whiskykännare som delar med sig av sin djupa kunskap och kärlek till whiskyn.

  • Provning av fem olika whiskysorter
  • Tilltugg för att öka smakerna
  • Lär dig både om historia och tillverkning


Whisky är en till synes okomplicerad dryck – den består av få ingredienser med det gyllene kornet som bas. Trots det uppvisar drycken en enorm mångfald och komplexitet, och det är det som gör den så intressant. Mycket av förklaringen ligger förstås i destilleringen, men det är långt ifrån så enkelt. Vi reder ut begrepp som mältning, mäskning och lagring, och diskuterar det viktigaste kring dryckens historia och härkomst. Därtill får vi en praktisk vägledning inom specifika tekniker för whiskyprovning. Tillsammans provar vi oss igenom fem olika sorter för att framhäva skillnader och likheter, men också för att upptäcka nya smaker och favoriter.

420 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.