Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Weekend på Tott Hotell i Åre

Weekend på Tott Hotell i Åre

Njut av frisk fjälluft, skidåkning och spa med din käresta under några dagar på Åres bästa skidåkarhotell. Tott Hotell är beläget mitt i backen men ändå med promenadavstånd till Åres gemytliga och klassiska fjällby. Här är allt inkluderat!


  • Dubbelrum 2 nätter
  • Riklig frukostbuffé varje morgon
  • Fri entré till gym och spa
  • Ski in & Ski out


Husera på ett av Åres finaste hotell med den bästa utsikten över Åredalen. Hotellet håller högsta klass och erbjuder dig utsökta middagar från hotellrestaurangen, förstklassig afterski, nattklubb och stor solterrass med oslagbar utsikt. Dessutom finns ett välutrustat gym och spa med tre bubbelbad och en pool med friskt fjällvatten från Susabäcken utanför dörren. Här erbjuds massor av behandlingar. I fastigheten finns också skiduthyrning och liftkortsförsäljning. Läs mer om hotellet här!


Kom til Åre och njut av skidåkning, bra boende och god mat!


Tott Hotell finns även i Visby och vill du hellre njuta av Tott på sommaren kan du boka en sommarweekend! Tott Hotell Visby ligger vid havet nära Visby och erbjuder en storslagen miljö med utmärka faciliteter. Pool och restaurang med havsutsikt finns på området, läs mer om Tott Hotell Visby här!

4495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.