Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Visning av Tevsjö Destilleri - Visning med snapsprovning

Visning av Tevsjö Destilleri - Visning med snapsprovning

Ett destilleri är en anläggning för tillverkning av alkoholhaltiga drycker genom destillation, som exempelvis brännvin, whiskey och vodka. Är du nyfiken på att få veta hur tillverkningsprocessen går till och få en guidad tur på ett destilleri? Då är det här den perfekta upplevelsen för dig! Tevsjö Destilleri är ett familjeägt företag beläget i Järvsö. Här tillverkas brännvin enligt traditionellt recept samt gin, likörer och punsch enligt konstens alla regler. Mottagaren av det här presentkortet får välja mellan två olika paket:
Visning av destilleriet med efterföljande snapsprovning
Visningen börjar med en guidad tur av destilleriet och en genomgång om hur tillverkningen går till. Ni kommer även få veta mer om brännvinets historia i Sverige och i världen. Dessutom får ni möjlighet att gå in i den 200 år gamla kvarnen som ligger vägg i vägg och som fortfarande är i bruk. Därefter är det dags för snapsprovning. Ni får prova fyra olika snapsar från destilleriet tillsammans med passande tilltugg.
Följande ingår i upplevelsen Visning av destilleriet med efterföljande snapsprovning:
• Guidad visning av destilleriet
• Kunskap om brännvinets historia
• Snapsprovning med 4 sorters snapsar och tilltugg
Visning av destilleriet med efterföljande kaffe och kaka Visningen börjar med en guidad tur av destilleriet och en genomgång om hur tillverkningen går till. Ni kommer även få veta mer om brännvinets historia i Sverige och i världen. Dessutom får ni möjlighet att gå in i den 200 år gamla kvarnen som ligger vägg i vägg och som fortfarande är i bruk. Därefter är det dags för fika med en kopp kaffe och en god kaka i trevligt sällskap.
Följande ingår i upplevelsen Visning av destilleriet med efterföljande kaffe och kaka:
• Guidad visning av destilleriet
• Kunskap om brännvinets historia
• Kaffe och kaka

500 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.