Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Vinprovning i Stockholm

Vinprovning i Stockholm

Denna vinprovning i Stockholm låter smakrika druvor ta dig och ditt sällskap med på en resa bland kryddiga dofter och blommiga toner. Upptäck en helt ny värld och förvärva kunskap som ni kommer ha glädje av länge tillsammans.

  • Lärorik vinprovning i mysig miljö
  • Provning av fler olika sorter
  • Ta med dig kunskapen till nästa bjudning

Bouquet, sötma, syra och strävhet – upplev den ädla dryckens alla nyanser, med alla sinnen, tillsammans med någon du tycker om, samtidigt som ni förkovrar er i historia och roliga, udda kunskaper i vintillverkning. Ni provar och diskuterar olika viner under denna glädjefyllda och intima vinprovning. Med alla sinnen kommer ni lära er att prova vin och urskilja vinernas olika komponenter.

Med era nyvunna kunskaper får ni en unik förståelse för vinets uppbyggnad och karaktär och komposition. Ni kommer att uppfatta och förnimma smaker ni inte visste fanns, lära er att sätta ord på det ni upplever och se vad som gör att ni uppskattar just en speciell typ av vin. Förhoppningsvis får ni med er ett långvarigt, gemensamt intresse för att prova vin!.

Det här är en upplevelse som sträcker sig långt bortom själva provningskvällen. Ovärderliga kunskaper att bära med sig nästa gång ni väljer vin - att avnjuta tillsammans eller i goda vänners sällskap.

395 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.