Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Tequilaprovning

Tequilaprovning

Tequilaprovning är något alldeles speciellt. Här får du läradig mer om olika kategorier och olika lagringar och hur detta påverkarsmaken, njut av äkta kvalitetstequila på ett helt nytt sätt! De flesta har bara druckit någotsom kallas Tequila mixto som finns i de barer man besöker. Men Tequila är såmycket mer än en shot vid bardisken. En smakrik och intressant upplevelse!

  • Lär dig historiken bakom denna mytomspunna dryck
  • Prova 4 olika kvalitativa Tequilasorter
  • Upplev nya smakkombinationer tillsammns med passande delikatesser

I en mysig vinkällare på söder i Stockholm får vi en upplevelse utöver det vanliga.Under denna provning går vi igenom historien bakom drycken,hur uppkom den, vad är dess karaktär och hur ska man egentligen dricka tequila?

Du får smaka flera olika hantverkarmässigt framställda tequilasorter tillsammans med en palettav utvalda, passande delikatesser. Upplevelsen av hur mat och dryck ikombination kan ge smakerna nya dimensioner kan inte bli tydligare.

Du får prova 4 olika Tequila 100% Agave som få har haft förmånen att få smaka. Ni får även smaka på en cocktail med tequila som bas och självklart får du härliga cocktailrecept med dig hem! Vår kunnige personal svarar gärna på frågor samtidigt som vi gör nya upptäckter. Personalen är dessutom certifierade Masters of Tequila!

Upplev Tequila på bästa möjliga sätt med oss!

795 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.