Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Spadag för två på Sturebadet

Spadag för två på Sturebadet

Spadag för två på Sturebadet Spa i Stockholm - koppla av på en av de mest exklusiva spa-anläggningarna i hjärtat av huvudstaden! Här njuter ni av det vackra sekelskiftsbadets alla faciliteter under en avslappnande upplevelse!

  • Spadag för två på Sturebadet i Stockholm
  • Entré till Spa & fri tillgång till gym & gruppträning
  • 29-gradig bassäng, ång- och torrbastu samt hydromassagebad
  • Färsk frukt & dryck i spa-lounge ingår
  • Lån av handduk, tofflor, badrock
  • Kerstin Florians hudvårdsprodukter i dusch och omklädningsrum

I Sturebadets vackra omgivningar har ni tillgång till den 29-gradiga bassängen inredd i vacker jugendstil. Sturebadet spa har både ång- och torrbastu, hydromassagebad och en underbar spa-avdelning med aromarum, upplevelsedusch och relax.

För att göra besöket extra minnesvärt bjuds alla gäster på färsk frukt och dryck i spa-lounge i anslutningen till den magnifika bassängen! I Curman Lounge kan lunch köpas till, eller varför inte ett glas Champagne med tryffel?

Under spadag för två i Stockholm kan ni även passa på att prova något av de träningspass som Sturebadet erbjuder. Det finns allt från pilates och zenergy till riktigt tuffa aerobics-pass. Sturebadet har också ett välutrustat och exklusivt gym med cybex-och konditions-maskiner. I upplevelsen ingår lån av handduk, badrock och tofflor. I duschen och omklädningsrummet får man ta del av Kerstin Florians lyxiga hudvårdsprodukter.

Boka Spadag för två på Sturebadet i centrala Stockholm redan idag!

995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.