Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Sorgflor, Skilsmässodike & skokartong - En historisk vandring i Gamla Stan

Sorgflor, Skilsmässodike & skokartong - En historisk vandring i Gamla Stan

Följ med på denna historiska vandring där du får höra skildringar av en verklighet från förr i Gamla Stan – du kommer knappt att tro dina öron! Berättelser om det kungliga slottet, om kungar, prinsar och om sagolika prinsessor! Här levde man kungligt i högönsklig välmåga, mitt i allt elände.

  • Guidad vandring i Gamla Stan anpassad för stora som små
  • Historia om den slitsamma oglamorösa vardagen för människorna i Gamla Stan
  • Barnens favorithistorier- till exempel den om getter som betar på taken
  • Få reda på hur Stockholm, staden mellan två vatten, och Slussen kom till
  • Upplevelsen startar med ett varmt välkomnande av er guide på Stortorget. Vi börjar promenaden längs de gamla kullerstensgatorna, där barnen kan springa fritt och leta guldfåglar medan vi lyssnar till historiska anekdoter.

    Under den historiska promenaden genom Gamla Stan förflyttas man till en annan tid och en annan verklighet! Lyssna på historier om en slitsam vardag, om getter som betat på taken och om hur människor som levde i nödtorft tvingades flytta ut från Gamla Stan. Skildringarna lämnar ingen oberörd. Mitt i allt elände levde kungar, prinsar och sagolika prinsessor på det Kungliga slottet, något som speciellt brukar fascinera barnen som är med på vandringen.

    Med glimten i ögat, humor och spänning tar vi oss an vår historia och Stockholms äldsta stadsdel. Följ med på en annorlunda historisk stadsvandring, turen är anpassad för liten som stor så ta med såväl mormor som bror!

245 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.