Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Skytte - Lerduveskytte och 44 Magnum

Skytte - Lerduveskytte och 44 Magnum

Upplev Lerduveskytte utanför Stockholm med såväl revolver som gevär! Det här är upplevelsen för dig som gillar skytte i alla dess former!

  • Lerduveskytte i Norrtälje, utanför Stockholm
  • Skytte med 44 kaliber Magnum
  • Vinnaren får skjuta kaliber 458win Magnum

Upplevelsen inleds med en genomgång av dagens skytteövningar. Professionella instruktörer går igenom teknik, regler och säkerhet. Gruppen enas också om man vill tävla mot varandra eller individuellt.

Det första skyttet är lerduveskytte med hagel på frångående duvor – här gäller det att hålla siktet rätt inställt och vara stadig på hand. Därefter följer grovkaliberskytte med en 44 kaliber Magnum-revolver. Även här gäller det naturligtvis att stå stadigt på marken och hålla tungan rätt i munnen!

Vinnaren av tävlingen får prova på vårt tyngsta gevär, en riktig elefantbössa i kaliber 458win Magnum. Det blir ett skott som hörs långt över nejden! Boka upplevelsen Lerduveskytte i Stockholm till dig själv eller ge bort som present redan idag!

550 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.