Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Skrattmeditation med vännerna

Skrattmeditation med vännerna

Ett gott skratt förlänger livet, bluff eller båg? Idag vet vi att man faktiskt kan skratta sig till en bättre hälsa! Det mänskliga skrattet är för många lika självklart som att det är lite utav ett vetenskapligt mysterium. Att vi skrattar när vi utsätts för humor känns naturligt men visste du att vi även förbättrar hälsan och signalerar vår samhörighet till andra människor samtidigt.
Ett riktigt skratt ökar bland annat blodcirkulationen till musklerna och bättrar på prestationsförmågan. Även endorfin, kroppens egna motsvarighet till morfin som utsöndras vid bland annat förälskelse och motion ökar när du skrattar. Skrattet ökar också den kreativa förmågan i högra järnhalvan som leder till att vi både tänker klarare och snabbare.
Välkommen på en skrattkurs som tar dig iväg från vardagens stress en stund och stärker dig både mentalt och fysiskt!

995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.