Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Sju sorters kakor för två

Sju sorters kakor för två

Fika – en högt älskad svensk tradition som innebär att ta en paus från diverse aktiviteter och tillsammans med vänner och bekanta förtära kaffe med tillhörande sötsak. Ta med någon du tycker om och upplev ett klassiskt kafferep med ett dignande kakfat fyllt av sju sorters kakor! Att bjuda på kafferep fick sitt genomslag under första halvan av 1900-talet och blev mäkta populärt över hela landet. På ett traditionellt kafferep bjuds det på sju sorters kakor, vilket syftar på det minsta antalet kaksorter som kakfatet ska innehålla. Seden lever kvar än idag – inte minst på Trosa Å café som ligger vackert beläget vid åkanten i pittoreska och gemytliga Trosa. Här kan du slå dig ner tillsammans med en kär vän och njuta av mysig och hemtrevlig miljö, glatt bemötande och nybakt kaffebröd. Ni bjuds på ett urval av sju sorters kakor, både hårda småkakor och mjuka varianter. Till det sockersöta kakfatet serveras valfri varm dryck. Välj mellan omsorgsfullt nymalet kaffe skapat av diplomerade baristor eller en rykande het kopp gott te. Ta er tid att umgås, samtala och fika tillsammans en stund och ha en riktigt mysig upplevelse full av goda Smaker!

250 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.