Presenttips.se har 1 746 manuellt utvalda presenter från 489 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall
Segwaytur i Stockholm

Segwaytur i Stockholm

Häng med på Segwaytur i Stockholm! Segway är ett mycket populärt och smidigt transportmedel. Det är lättare att köra än en cykel och du tar dig fram över gator och torg lika smidigt som att gå.Häng med på en tur genom vår vackra huvudstad!

  • Segwaytur i Stockholm på ca 1 timme
  • Lån av hjälm ingår
  • Se Stockholm på ett nytt, roligt och annorlunda sätt

Upplevelsen inleds med en genomgång om hur man handskas med en Segway. När alla känner sig bekväma i rollen beger vi oss ut på stan.
Det finns tre olika turer att välja på i Stockholm, som körs dagligen under säsong. En till Djurgården med en sväng runt slottet, en till Skeppsholmen/ Kastellholmen och en till Gamla Stan med en sväng runt Stadshuset. Dessa turer erbjuder dig att får se vår huvudstad på ett både effektivt och roligt sätt.

Segway är ett elektriskt fordon som balanserar av sig själv med teknik bestående av gyron och tippsensorer. Segway klassas som cykel i den nya kategorin cykel klass III. Det är ingen åldersgräns för att köra Segway då det är en cykel, men vår rekommendation är att man är 12 år, vilket är Transportstyrelsens rekommendation för barn i trafiken. En Segway kan man ljudlöst glida med upp till 3,8 mil på en laddning. Alla Segways har trafikförsäkring med samma omfattning som när du t ex åker bil. Köp upplevelsen Segwaytur i Stockholm till dig själv eller som present redan idag!

490 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.