Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Riverboard

Riverboard

Testa Riverboard i natursköna Ristafallet och få en rejäl adrenalinkick! Detta är ett äventyr för den som har provat allt! Detta presentkort ger dig total närkontakt med forsen, samtidigt som du får testa på surfing i de spännande vågorna i Sveriges kanske bästa Riverboardfors.
Vi samlas vid Ristafallet och värmer upp med några lite enklare simningar nedanför fallet. Sedan börjar spänningen. Vi ger oss ut i vitskummet och får känna på krafterna i forsen samtidigt som vi styr runt med vår Riverboard.
Vi simmar på bägge sidor om den ö som delar fallet. Vi surfar, hoppar från klippor och vandrar bakom ett eller bägge Vattenfallen. Denna upplevelse är inget för den som är rädd för Vatten eller är helt otränad, då aktiviteten är fysiskt krävande. Mitt på dagen tar vi fikapaus för att ladda batterierna och glädjas åt våra gemensamma upplevelser.

995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.