Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Prova på andjakt

Prova på andjakt

Vill du eller någon du känner prova på att jaga fågel? Då är det här den perfekta upplevelsen för dig. Mottagaren av detta presentkort får prova på andjakt i vacker miljö på anrika Sundsta Säteri i Roslagen. Dagen börjar med att gruppen träffas på morgonen för kaffe och smörgås, då ni också får information om dagens aktiviteter. Därefter är det dags att gå till skjutbanan. En erfaren och professionell instruktör går igenom säkerheten och sedan är det skytteträning på skjutbanan som gäller. I skytteträningen ingår 25 skott på lerduvor som slungas upp till 35 meters höjd. När alla i gruppen känner sig säkra är det dags för nästa steg, uppsiktsjakt. En van jägare ansvarar för vapnet du skjuter med och ni kommer att vara fyra skyttar per vapen. Alla får chansen att avlossa skott mot fågel i varje drev. Fågeljakten bedrivs runt dammar och Vattenområden på Säteriets marker. Mitt på dagen bjuds det på en trevlig lunch i Vita Huset och under eftermiddagen fortsätter jakten innan det är dags för kaffepaus. Dagen avslutas med ett besök på gårdens slakteri för tillvaratagande av fåglarna efter jakt. Här får ni lära er hur man tar ur och plockar en fågel innan dagen avslutas.
Välkommen på en spännande och upplevelserik jaktdag på ett anrikt säteri mitt i Roslagens vackra naturområden. En upplevelse du sent ska glömma!

3500 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.