Presenttips.se har 1 805 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Privat takvandring för två

Privat takvandring för två

Upplev en privat takvandring för två i Gamla Stan, Stockholm! Tag med en vän eller din käresta på en guidad takvandring i Stockholm. Vandringen utgår från taket till det gamla riksdagshuset, 43 meter rakt upp i skyn med svindlande utsikt över Stockholms historiska byggnader.

  • Ca 1,5 timmes guidad takvandring för endast dig och ditt sällskap
  • Lär dig mer om Stockholm byggnader
  • Se Stockholm och Gamla Stan ur ett nytt perspektiv

Under er takvandring erbjuds du en fantastisk kombination av adrenalin och kulturhistoria, vägledd av vår erfarne och historiskt kunnige takguide. Ni får valda delar av Stockholms historia beskriven för er, där de intressanta platserna alla kan ses från taket. Ni får även en mängd intressanta anekdoter berättade som sätter färg och liv på den rena historielektionen. Samtidigt ger er takvandring utsikt över Stockholm ur ett helt nytt perspektiv.

Guidad takvandring i Stockholm är en unik företeelse i Sverige, det finns ingen motsvarighet i hela Europa. Ta därför chansen att utmana dig själv och dina vänner på en vidunderlig upplevelse bland Stockholms vackra, välkända silhuetter – och få en historisk guidning av Stockholm på köpet. Takvandringen sker under trygga former, där ni går på säkra gångar på taket, och har en säkerhetssele säkrad hela tiden. Det krävs dock inga klättringskunskaper. Inga olyckor har någonsin inträffat. Men den kittlande känslan infinner sig ändå.

En guidad takvandring i Stockholm ger dig och din vän en upplevelse fylld med kunskap, adrenalin och vackra vyer i ett. På ett spännande men säkert sätt får du se Stockholm ur ett nytt perspektiv. Boka privat takvandring i Gamla Stan, Stockholm, redan idag!

3895 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.