Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Privat Ridlektion nära Stockholm

Privat Ridlektion nära Stockholm

Upplev en exklusiv och privat ridlektion i vackra Roslagen nära Stockholm! Här har du chansen att få en helt skräddarsydd privat ridlektion på en välutbildad och snäll tävlingshäst. Du kan välja mellan att hoppa, rida dressyr eller varför inte en tur ut i skog och mark? Har du tur under upplevelsen ser vi havsörn och rådjur som finns på markerna.

  • En timmes privat ridlektion på en välutbildad häst, utrustning ingår
  • Professionell handledning
  • Lunch med dryck

Stallet ligger strax innan Norrtälje i Roslagens vackra skärgård. Du kommer hit och vi börjar med en lätt lunch där vi går igenom dina förkunskaper, vad du vill göra och få ut av din ridlektion. Detta är ej en ridskola, utan ett privat stall nära Stockholm där lektionen hålls av Caroline Hannah, som är aktiv tävlingsryttare med över 30 års ridvana. Caroline tränar själv tillsammans med Sveriges främsta tränare och föder upp, utbildar och tränar hopphästar.

Detta är en perfekt upplevelse för alla flickvänner, mammor och kompisar som red som unga och har en dröm att ta upp ridningen igen – det är ett utmärkt sätt att komma igång på, men även för den som redan rider regelbundet – här ges en möjlighet att verkligen förkovra sig. Den privata ridlektionen kan också anpassas till dem som har ringa erfarenhet av ridning.

Ta chansen och boka en privat ridlektion i Roslagen nära Stockholm redan idag!

1495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.