Presenttips.se har 1 804 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Mordgåta med middag i Stockholm

Mordgåta med middag i Stockholm

Någonstans runt bordet sitter en mördare, frågan är bara vem? Under en 2-rättersmiddag ska ni med hjälp av ledtrådar försöka komma på vem mördaren är. Kan det vara din bordsgranne?

  • 2-rättersmiddag på en centralt belägen restaurang
  • En spännande middag med många vändningar
  • Professionell handledning

Upplevelsen börjar att alla deltagare blir tilldelad varsin karaktär och rollbeskrivning. Instruktören startar sedan kvällen med ett chockerande välkomsttal.

Med humor och spänning kliver ni in i era nya roller och släpper fram detektivådrorna. Mellan måltiderna utför ni uppdrag och samlar ledtrådar för att komma ett steg närmare lösningen. Instruktören ser till så att ni får en minnesvärd kväll och guidar er under tiden.

I slutet av kvällen samlar vi ihop ledtrådarna som får knytas samman och förhoppningsvis har vi nu kommit fram till vem som är mördaren!

Denna upplevelse är unik och rolig med inslag av spänning och passar alla! Upplevelsen passar lika väl för grupper som för enskilda personer och par.

745 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.