Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Matlagningskurs i Stockholm med stjärnkock - Aveqia

Matlagningskurs i Stockholm med stjärnkock - Aveqia

Upplev en matlagningskurs med stjärnkock i Stockholm! Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda en exklusiv matlagningskurs utöver det vanliga. På AVEQIA Stockholm får du chansen att under fem timmar laga mat och lära av deras egna stjärnkockar.

  • Mousserande och amuse-bouche* vid ankomst
  • Matlagningskurs & Fyra rätters avsmakningsmeny
  • Ett glas vin/alkoholfritt alternativ under mat­lagningen
  • Dryck - fyra viner (ett glas per rätt), kaffe
  • Presentförkläde

Kvällen inleds med bubbel och en aptitretare som på franska kallas för Amuse-bouche – en försmak av vad kvällen kommer att erbjuda. Efter en ge­mensam skål följer en presentation av kvällens meny och dess innehåll, därefter delas sällskapet upp i grupper som ansvarar för respektive rätt under matlagningskursen. Tillsammans lagas en 4-rätters avsmakningsmeny och under tiden bjuds det på mingel, småprat och vin eller något av AVEQIAS spännande alkoholfria alternativ.

AVEQIAS gourmetkockar i Stockholm vägleder er genom denna unika matlagningskurs & kulinariska upplevelse och ni förses med ekologiska och hållbara varor av bästa kvalitet. Väl till bords intar ni era maträtter och njuter av fyra passande kvalitetsviner som är speciellt utvalda och framplockade av AVEQIAS sommelier.

När matlagningskursen är avslutad och maten är klar sätter vi oss till bords och avnjuter en härlig middag och med goda viner. Köp upplevelsen Matlagningskurs i Stockholm med stjärnkock redan idag!

1695 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.