Presenttips.se har 1 746 manuellt utvalda presenter från 490 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall
Lyxmassage på Grand Hotel

Lyxmassage på Grand Hotel


Vårt mål var att skapa ett spa som är minst lika fantastiskt som unikt. Vi tycker att stanna upp och vara i nuet är mer tillfredsställande än att ständigt vara upptagen. Och just där någonstans passar våra helande behandlingar in – för att hjälpa dig till ett nytt slags välbefinnande – och unna dig att bara vara.

Två exklusiva och innovativa behandlingar. De påminner inte om något du tidigare upplevt. Låt dem inte gå dig förbi.

Välj någon av våra unika massage behandlingar:

  • Arktisk detox massage
    Perfektefter en lång resa eller när man har samlat på sig mycketvätska. Behandlingen är utrensande, stimulerarkroppenoch ger celluliterna en match. Vi anpassar den heltefter behov och önskemål. Tekniker som bindvävsmassage,varmaomslag och klassisk massage gör behandlingentillen idealisk start på – eller del i – en detox.

  • Deep sleep massage
    Tekniker inspirerade av kraniosakral terapi lugnar det centrala nervsystemet i en av våra mest populära behandlingar. Fötterna placeras i vår vaggningsmaskin som påverkar hela kroppen, fördjupar känslan av avslappning och förbättrar sömnen. Perfekt för den som har sömnproblem, lider av jet-lag eller bara behöver varva ner och komma i kontakt med sig själv en stund.

GrandHôtel Nordic Spa & FitnessiStockholm inte kan jämföras med något annat spa. Samarbetet med Grand Hôtel ärunikt och inspirationen hämtas från närheten till vattnet, öarna och skären.Det kan tyckas banalt, framför allt för oss svenskar, eftersom allt finns sånära inpå knuten. Men det är värt att påminna sig själv att denna kombinationinte existerar någon annanstans.

Det här är ett spa att uppleva, känna och minnas.

2195 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.