Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Korvkurs i Stockholm

Korvkurs i Stockholm

Välkommen på korvkurs i Stockholm! Korv har på senare år blivit väldigt populärt och utbudet har ökat markant. Men vi vet alla att hemlagat är bäst! Följ med på en rolig och spännande korvkurs i Stockholm där du får lära dig tillverka egen korv från grunden!

  • Korvkurs i Stockholm - Lär dig tillverka egen korv
  • Du får med dig ett recepthäfte och en redskapslista
  • Du får ta med ca 3,5 kg nytillverkad korv hem

Upplevelsen äger rum i en köttbutik där kvalité på råvarorna står i fokus. Ni indelas i olika grupper där varje grupp gör en egen korvsort.

Ni tilldelas de råvaror som behövs för tillverkningen, och kursen kan börja! Första steget är att mala köttet, ni får lära er att hantera köttkvarnen och samtidigt veta varför valet av råvaror är så viktigt. När köttet är malt ska allt blandas tillsammans med härligt doftande kryddor.

Själva korvtillverkningen kan se svårt ut men det är lättare än man tror! Handledaren finns hela tiden till er hjälp och visar olika tekniker för att korvarna ska bli så fina som möjligt.

Den här upplevelsen ger dig goda kunskaper i korvtillverkning och hädanefter är det ingen konst att göra egen korv hemma. Köp upplevelsen korvkurs i Stockholm idag!


1195 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.