Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Kör Rally i grupp

Kör Rally i grupp

Kör rally i grupp i Norrtälje nära Stockholm! Detta är en riktigt fartfylld motorupplevelse som inleds med en kortare teoretisk genomgång. Du får hjälm och overall och coachas i kurvtagning, bromsning och accelerering. Därefter påbörjas körningen på rallybanan. Bilarna vi kör med (Volvo 240) är säkerhetsutrustade enligt gällande regler.

  • Sammanlagt 20 varv med och utan instruktör
  • Lån av utrustning Coachning Säkerhetsgenomgång
  • En fartfylld upplevelse som ger en riktig adrenalinkick

De första varven kör du med en instruktör för att lära känna banan och öva teknik, därefter är det dags att ge sig ut och praktisera instruktörens råd och tekniktips. Ni kör ett par varv på tid med efterföljande coachning för att jobba på förbättringar. Efter ca. 18 varv avslutas körningen med två "Rally-varv" med tidtagning – förhoppningsvis har ni nu kapat både nybörjarmisstag och sekunder.Avslutningsvis får ni, om ni vill och vågar, följa med som medåkare till en instruktör – tycker ni inte att det gått tillräckligt snabbt är det dags att tänka om! Er instruktör visar hur man verkligen kör rally - ni undrar om det bara är en tidfråga innan ni åker av, men instruktören har full kontroll.

Detta är en riktigt fartfylld motorupplevelse där ni inte bara får prova köra rally, utan även får lära er hur det skall gå till på riktigt. Boka upplevelsen "Kör rally i grupp" och upplev rally nära Stockholm!

2500 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.