Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Kompisfiske - 2personer - Heldag

Kompisfiske - 2personer - Heldag

Tycker du om att fiska? Vill du spendera en dag på sjön tillsammans med kompisgänget? Då är det här upplevelsen du letar efter! Ta med vännerna ut på en oförglömlig och händelserik dag till sjöss i Stockholms vackra skärgård och upplev lyckoruset när fisken nappar! Tillsammans med en erfaren och kunnig fiskare och guide beger ni er ut på ett fiskeäventyr som uppskattas av både killar och tjejer, unga som gamla. Ni får lära er att fiska olika typer av fisk, samtidigt som ni njuter av den vackra och rogivande omgivningen på havets guppande vågor. Den stora båten är en säker och bekväm plats att tillbringa dagen på, och ni kommer att få uppleva de natursköna omgivningarna i Stockholms skärgård på nära håll, med alla dess kobbar och skär. Under fisketurens gång får ni goda råd och tips för att fiskelyckan ska uppnås på bästa sätt, och förhoppningsvis nappar det flera gånger under denna härliga fisketur!
Detta är ett perfekt äventyr att ta med sina vänner på, eller varför inte något för möhippan eller svensexan!

5000 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.