Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Klätterdag

Klätterdag

Är du nyfiken och vill prova klättring? Då är denna introduktionskurs i klättring, upplevelsen för dig! Fira dig nedför en hög klippa, lär dig topprepsklättra och försök dig på några boulderproblem. Det här är en upplevelse som stannar kvar … både i minnet och i armarna!

  • Endagskurs i klippklättring
  • Lån av all nödvändig utrustning så som, sele, skor, hjälm och rep

Klippklättring kan liknas vid vertikal balett – med en egen koreografi och skönhet. Utmaningarna inom denna sport kan vara många; allt från att bestiga ett berg till att övervinna sin höjdrädsla på lägre höjd. Oavsett vad som blir just din utmaning ger klättring mycket – av träning, gemenskap och vackra vyer.

Du behöver inga förkunskaper i klättring för att delta i denna inspirerande klätterupplevelse. Dagen i sig är en introduktion till klättring. Du får en säker och grundlig introduktion, där du får en inblick i grundprinciperna för klippklättring. Du får bland annat känna på hur det är att klättra några leder av varierande svårighetsgrad, och du får också lära dig att säkra din klätterpartner, samt pröva på att fira dig nedför en klippa.


1695 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.