Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Kajak 2-dagars grundkurs

Kajak 2-dagars grundkurs

Här är kursen för dig som vill komma igång med paddlingen! Det är egentligen inte så svårt men med rätt förutsättningar blir det ännu lättare och framför allt roligare!
På denna 2-dagars kurs får du lära dig nästan allt du behöver veta när man ska paddla kajak i Skärgården. Du får låna all nödvändig utrustning och stöd av kunniga instruktörer. Dagarna fylls även med mycket skratt, utmaningar och skön natur.

  • Erfarna instruktörer
  • Lån av all nödvändig kajakutrustning samt del i 2-mans tält och friluftskök
  • En mängd nyttiga övningar
  • En rolig och lärorik upplevelse

Upplevelsen inleds med tilldelning av utrustning och några första kajakövningar. Dagen fylls sedan med mycket paddling och härliga strandhugg. På natten mellan Lördagen och Söndagen slår vi läger på en fin kobbe eller strand där vi lagar middag och pratar om dagens upplevelser.

På kursen får ni bland annat lära er packning av kajak, manövrering, olika räddningsövningar, bogsering, farledsöverfart, sjövägsregler och mycket mer. Efter denna upplevelse är du redo att själv bege dig ut på en paddeltur i skärgården!

3250 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.