Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Islandshäst & Isländskt bad

Islandshäst & Isländskt bad

Att rida Islandshäst genom spännande skog och över öppna ängar har människan älskat sedan tidernas begynnelse. Vare sig du är nybörjare eller erfaren ryttare är de gamla vikingarnas Islandshäst perfekt för att ge dig en underbar ridupplevelse.

  • En timmes privatlektion eller ridtur på islandshäst i skogen
  • Smörgås, frukt och dryck
  • Bad i Heitta Pottur och bastu

Bärby Gård drivs av Hreggvidur Eyvindsson och Jenny Mandahl. Jenny är bland annat Svensk Mästare och landslagsryttare, hennes bästa internationella tävlingsmerit är en 4:e placering i stilpass på VM med hingsten Dropi frá Midsitja. Hreggvidur har tävlat både för Isländska och Svenska landslaget, vann Nordiska mästerskapen i tölt 1998. Turridning med Heitta Pottur (isländskt bad) börjar på Bärby Gård utanför Alunda-Uppsala. När du kommer fram är hästarna sadlade och klara. Efter en kort genomgång då ledaren ser vilken islandshäst som passar dig bäst ger ni er iväg ...

Rida Islandshäst och Heitta Pottur ger dig en privatlektion eller en ridtur i skogen, bägge med erfaren ledare. Hur snabbt det går beror på hur kunnig du är, men du kommer att få prova på islandshästens speciella gångart, tölt.Väl tillbaka fikar vi och du kan koppla av i bastun och "Heitta Pottur". Precis som på Island kan du njuta av ett ångande varmt bad under bar himmel. På Island har man flera "pottor" med olika temperaturer. Vår "potta" håller en skön temperatur på 39°.


Alla hästar är omsorgsfullt utvalda och tränade för att du ska få en sån fin och minnesvärd ridupplevelse som det bara går.


995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.